PDA

View Full Version : Amy Winehouse pronadjena mrtva u stanu !!

DaBear
23-07-2011, 05:32 PM
Bilo je pitanje dana kad ce ovo da se desi.....evo sad na TV pricaju !:(

PS - Zadnji njen koncert - u Beogradu - sad vec istoriski koncert !!

psionic
23-07-2011, 05:55 PM
Bilo je pitanje dana kad ce ovo da se desi.....evo sad na TV pricaju !:(

PS - Zadnji njen koncert - u Beogradu - sad vec istoriski koncert !!

Eto im kad nam se smeju ! Udarice nam jos i sankcije misleci da smo je trovali necime :shock:

Znak
23-07-2011, 08:06 PM
http://en.wikipedia.org/wiki/27_Club

Arthur
23-07-2011, 10:18 PM
nek joj je laka zemlja

wladymeer
23-07-2011, 10:22 PM
Valjda sada niko ne sumnja da ono u Beogradu nije bilo iscenirano.

Inače, verovatno bizarno ali, pomislio sam koliko li je To?e imao pa sam oti?ao da proverim - za 2 meseca bi napunio 27 :shock:

Arthur
24-07-2011, 12:27 AM
ko god je bio tamo, mogao je videti svojim očima da je jedva na nogama a kamoli da peva, ili da se folira.
Mene više čudi i budi sumnju, da je takvu ličnost, koja je inače bila pod konstantnim nadzorom prijatelja i obezbeđenja (http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/265907/Ejmi-Vajnhaus-napokon-izasla-iz-kuce), ipak bila ostavljena sama sa sobom... nisam pristalica teorija zavere, ali nije li to malko čudno.. u sličnoj se čorbi našla i Witney Houston, ostavši da živi sama na drogama, bez asistenata, rodbine ili prijatelja.. samo što je ona preživela, čudom. Izgleda da kad industrija proceni da od tebe više nema vajde, oni te puste da umreš, pa da bar to naplate.

LAMPASH
24-07-2011, 02:48 AM
Kurt Kobejn, Dženis Džoplin, Džim Morison, Džimi Hendriks i Ejmi Vajnhaus, svi umrli u 27. godini.

Surfer
24-07-2011, 09:34 AM
Kurt Kobejn, D?enis D?oplin, D?im Morison, D?imi Hendriks i Ejmi Vajnhaus, svi umrli u 27. godini.

I svi su bili te?ke narkomančine

vasko
24-07-2011, 10:33 AM

i svi su bili strasni umetnici

awacs
24-07-2011, 11:45 AM

I svi su bili stra?ni umetnici

DaBear
24-07-2011, 12:16 PM
Takozvani - CLUB 27 !!

PS (uvek sam bio "izrod" i nikad nisam slusao nikoga od navedenih !! Ni kao "malom buntovniku" mi se nije svidjao njihov nacin zivota...a o Amy..sta da kazem? Imam negde (izkopirani CD)..od ostalih nikad nisma imao nikakve muzike u kuci....)

PS2 - mrmoti odmah poceli da kupiju "back 2 black" album na iTunes-u..odmah je na prvom mestu....Kad se setim kad je M Jackson umro...izneli su (prvi put za 25 godina koliko sam u Londonu) tezge ispred HMV i prodavali CDs!!!!! Sad ce da navale na "secanje na Amy...kupite CD !"

Surfer
24-07-2011, 01:58 PM
PS (uvek sam bio "izrod" i nikad nisam slusao nikoga od navedenih !! Ni kao "malom buntovniku" mi se nije svidjao njihov nacin zivota...a o Amy..sta da kazem? Imam negde (izkopirani CD)..od ostalih nikad nisma imao nikakve muzike u kuci....)

Također.

S tom razlikom da ja nemam niti iskopirani CD.

Svi nabrojani su mi bili grozni i glazbeno i na svaki drugi mogući način.

AudioStorm
24-07-2011, 03:25 PM
I svi su bili teške narkomančine

I svi su bili strasni umjetnici.

Ne zaboravimo Layna Staleya,pod istim okolnostima,doduse u 33-oj godini...

Kako rece Eddie Vedder,"Departure last dark angel of rock&roll"

Arthur
28-07-2011, 04:00 PM
@psionic
molim te pazi na rečnik i jezik, imaš pravo na svoje mišljenje i emocije ali ne i da ih na ovakav način na javnom forumu iznosiš.
@AudioStorm
imamo topik o crnom humoru, ovaj je ipak tribjut za ejmi.

DzoniPFC
29-07-2011, 02:48 AM
Eto im kad nam se smeju ! Udarice nam jos i sankcije misleci da smo je trovali necime :shock:

http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/2662/ejmin-nastup-u-beogradu-kriv-za-njenu-smrt