Log in

View Full Version : Snow Leopard preko Leoparda

Cadaverous
22-07-2011, 09:19 PM
Evo i mene, da postavim jedno pitanje koje će sigurno za mnogo korisnika Apple računara biti potpuno zastarelo. Ja sam pre 3 godine instalirao Leopard, Logic i sve drugo razno ?to mi treba i nisam do sada ni poku?ao da se unapredim sa SnowLeopardom, a evo i Lion se već uveliko koristi. Neki me strah hvata od ponovnih instalacija pluginova i raznih virtualnih sintova, a na neke sam ba? navikao...

Pitanje je, a zanimaju me razna mi?ljenja: da li smem da pregazim Leoparda sa Snow Leopardom i "nastavim tamo gde sam stao" ili me čeka smor od instalacije iz početka... Jedan moj kolega je pregazio Leopard i nema nikakvih problema, ali mene je bio strah iz nekog razloga, a očigledno je da mi i nije bilo stalo čim mi godinu dana nije palo na pamet da se bavim ovim pitanjem...

Biću zahvalan svakom savetu.

Bockie
23-07-2011, 01:10 AM
Druze stari, ako te pitam, da li ti to utice na posao, oces mi zameriti?

Jer ako nema posla, ovo ga nece doneti, a ti si jedan od najboljih ikad na ovim prostorima...!!!!!!!!!

A ako sam pogresio, nemoj zameriti...:wink:

Neizmerno postovanje,

Big Bockie.

Cadaverous
23-07-2011, 08:18 AM
Eh... neću zameriti ni na čemu, već ću se zahvaliti na komplimentu! Ne mogu napisati da nemam posla, jer me je konstantna frka i trka i dovela u situaciju da ne smem čačkati po kompjuteru koji radi kako treba i eto, prođe celih godinu i po dana od izlaska SnowLeoparda, a ja ni probao nisam da ga instaliram... Sad sam na godisnjem odmoru, pa mi se ukazala mogućnost da napravim neku malu promenu i eto... postavih pitanje...

I jo? jednom, veliko HVALA!

diviner
23-07-2011, 11:14 AM
Dont fix it if aint broken!

Zlatno pravilo, posebno kada su racunari u pitanju (nikada ne updateujte nista, ako vam sve radi ok)...

Osim naravno ako ti snow leopard nije preko potreban (neki novi plug, ili softver ga zahtjeva).

DaBear
23-07-2011, 12:00 PM
+100 Slazem se sa Divinerom !!
Znam tonu ljudi koji jos uvek koriste Pro Tools 7,4 na OS 10.4 !!
Radi super to sto im treba i niko ne dira..

Cim pocnes da "dzaras" desice se da ti neki plugovi (pola?) nece raditi, pa update, pa nemoze, pa frka....

boggy
23-07-2011, 12:14 PM
dont fix it if aint broken!
......
+1

Cadaverous
23-07-2011, 03:48 PM
Tako sam i mislio! Thanks! Ja sam jednostavan i upravo ste me nagovorili da ne upropastim par dana dugo ocekivanog godisnjeg odmora! Odoh sa sinom na Dunav da kupam tabane :grin:

Pozdrav i hvala jos jednom!