PDA

View Full Version : Zaobilazne Strategije od vejvode

alavuk
13-07-2011, 11:02 AM
dal bi bio neko ljubazan da je prebaci u pdf ili ima pdf ? :)))) mnogo mi treba

zahvaljujem unapred!

Synclavier
29-07-2011, 02:33 AM
dal bi bio neko ljubazan da je prebaci u pdf ili ima pdf ? :)))) mnogo mi treba

zahvaljujem unapred!

Cek, cek... Da li mislis na knjigu Brian Eno-a, koju je mozda preveo Ivan (ako sam dobro zapamtio) Vejvoda? Sad se setih da bi trebalo da imam tu knjigu, samo nikako da je nadjem ni na jednoj polici....
Ako je to -to, potrazicu je. Za pdf cemo vec napraviti varijantu.:wink:
Nadam se da je tu negde, mada ozbiljno sumnjam da je u nekoj od selidbi (a od 1995 ih je bilo 2-3) "dobila noge"...:confused:
Inace, svaka preporuka za citanje!:da:

alavuk
29-07-2011, 10:45 AM
goran vejvoda , nije prevod vec je u sustini hronoloski poredjani intervjui pa mu dodje kako neka biografija i mislim da je licno odobrena od eno-a ali da to je to :)

Synclavier
29-07-2011, 03:35 PM
goran vejvoda , nije prevod vec je u sustini hronoloski poredjani intervjui pa mu dodje kako neka biografija i mislim da je licno odobrena od eno-a ali da to je to :)

Da, da, tako je, davno sam citao pa sam neke detalje zaboravio.:rolleyes:

Potrazicu je, pa se cujemo.

Synclavier
10-08-2011, 02:13 PM
"Iskopah" knjigu na jednoj od polica... E, sad samo da vidim kako da to "najbezbolnije" prebacim u pdf...
Jos bolje, ako imas nekog u BG ko bi to uradio "brzo i profesionalno" 8-)...

alavuk
14-08-2011, 12:08 PM
!!!!!!!!!!! legendo ! si na fb-u ?? :)

silicon science
14-08-2011, 12:22 PM
!!!!!!!!!!! legendo ! si na fb-u ?? :)

Alavuche, aj budi good boy scout pa nabaci i meni taj pdf koji dobijes :D
Bas bi vol'o da procitam

zzz

alavuk
14-08-2011, 12:45 PM
pomogni synclaveir-u oko skeniranja pa ces je i ti imati :)

silicon science
14-08-2011, 12:46 PM
pomogni synclaveir-u oko skeniranja pa ces je i ti imati :)

Vrlo rado al kako iz Novog Sada :shock: Ja je mogu skenirati, to nije frx... Nekako da se doturi do NS-a

Synclavier
17-08-2011, 05:54 PM
Bih na putu, pa ne stigoh da se ranije javim...

Drugari, skener nije problem, ali slobodno vreme - jeste. Posto se vremena nikad nema dovoljno, pitacu u kopirnici u komsiluku da li bi mogli da mi odrade skeniranje i prebacivanje u pdf. Ako se bude cekalo moje slobodno vreme, stvar bi mogla da potraje...:rolleyes:

Potrudicu se da budem brz.:da:

Javljam se sa informacijama...

alavuk
25-08-2011, 06:52 PM
evo me , procitao sam knjigu , jedva cekam da skroz iskeniram knjigu pa da vam je okacim , pogotovu sekcija tj poglavlje "Studio kao sredstvo za komponovanje" i recenica sa kojom zavrsava to poglavlje :D ... inace preporucio bi da nabavite drums between bells album i da ga slusate dok citate knjigu nema potrebe za ranim radovima dok citate knjigu posto je upravo sve sumirano u ovom zadnjem izdanju ... toliko , jos jednom veliko hvala Synclavier-u ...

a da , da dodam jos jednu po meni iznenadjujucu stvar jeste da bi po njemu idealna muzika bila nesto izmedju kraftwerka i dzordz klintona (parlament,funkadelic) , !

silicon science
26-08-2011, 10:31 AM
evo me , procitao sam knjigu , jedva cekam da skroz iskeniram knjigu pa da vam je okacim , pogotovu sekcija tj poglavlje "Studio kao sredstvo za komponovanje" i recenica sa kojom zavrsava to poglavlje :D ... inace preporucio bi da nabavite drums between bells album i da ga slusate dok citate knjigu nema potrebe za ranim radovima dok citate knjigu posto je upravo sve sumirano u ovom zadnjem izdanju ... toliko , jos jednom veliko hvala Synclavier-u ...

a da , da dodam jos jednu po meni iznenadjujucu stvar jeste da bi po njemu idealna muzika bila nesto izmedju kraftwerka i dzordz klintona (parlament,funkadelic) , !

Jedva chekamo :grin::grin:

alavuk
03-09-2011, 08:51 AM
malo se oduzilo no nekako ide ...