View Full Version : Sta se desava?!
skoro ceo novi bg bez struje ,kulja neka dimcina i riba na 95 govori da je 15h
edit:dim je stao ,neki dobili struju ,a riba na 95 i dalje baguja na 15h39m5s
ma jok ,samo se zapalilo 5 autobusa na gazeli u isto vreme kad je nestalo struje pa sam pomislio da nije neka havarija posto je dim kuljao oko sat vremena i prekrio nebo ..jedva sam izguglao to na netu kasnije(mozda bilo na vestima ..ne gledam) ..
http://www.medio.rs/9096_Kod-Gazele-eksplodirali-pa-izgoreli-autobusi.html
HeatMan
25-06-2011, 04:54 AM
sta se deshava stvarno? ne kontam 5 zapaljena autobusa pozar krenuo ispod gazele i to.. plus nestanak struje i to sa 95.. :/ wtf? ovde u rakovici sve regularno nisam nishta chuo nit video osim one kishe usra*e
prvo je nestalo struje ono kao kad je neki kvaric pa iskljuce neku grupu i pomislim bolje i to nego u 10 ujutru da popravljaju ..okrenuo 95 posto mi telefon sjeban pa vise i ne namestam vreme ,radio normalno ,pogledam u nebo vidim cudan oblak ..malo bolje pogledam kad ono dimcina ,posle nekih 30m svima iskljuce struju (bar u mom vidokrugu(koji je podosta sirok) opet okrenem 95 kad ono bag (verovatno zbog struje) al je bolesno izgledalo jer se oblak razvukao dokle oci vide ,a dim je i dalje kuljao pa reko da pitam dal neko zna sta je i o cemu se radi..U jutarnjem su javili(koji sam prespavao) da su to autobusi neke turisticke agencije ..uglavnom zacudilo me da to nisam mogao da nadjem na Blicu ,B92 itd nego jedva iskopao taj link kao i to da nema nekih daljih objesnjena kako se to dogodilo jer nikako nije normalna pojava
darkstar
25-06-2011, 11:17 PM
A onda na colicu sve mikrofonira?
Ma struja
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.