PDA

View Full Version : nove rudaw konfiguracije

loscolorados
20-06-2011, 12:38 PM
Dali ima iko na ovom forumu, a da ?eli odgovorit i da je kompetentat kad ?e bit te nove rudaw konfiguracije, jer su ove stvarno malo zastarjele i cijena je odavno pala:rolleyes: Ja sam ba? zainteresiran ali opet nikako da se javi taj neki lik koji to kontrolira, kao da im nije stalo zaradit novac, neshva?am:confused: Dal mi se isplati pri?ekat to ili da uzmem sklopljeni komp i do k.... :grin:

loscolorados
21-06-2011, 11:45 AM
jese mo?e na privatni post ili ne?to kontaktirat lika glavnog za te rudawe?

analog
21-06-2011, 12:32 PM
Jesi kontaktirao diviner-a sa foruma?

diviner
21-06-2011, 12:51 PM
Evo bice u toku dana vise informacija, a u narednim ce biti i stranice obnovljene!

Hvala na interesovanju!

loscolorados
21-06-2011, 02:35 PM
Evo bice u toku dana vise informacija, a u narednim ce biti i stranice obnovljene!

Hvala na interesovanju!

nisam znao koji gospodin to prodaje, ukoliko ostane ova najjeftinija verzija u 4 500 kuna razini cijene, ja ?u ga iske?irat odma. pa vas molim da nas obavjestite o tome svemu, jer nije da se ?urim, al ono:wink:

blags
08-07-2011, 03:15 PM

Hvala na interesovanju!

I? Ima li sta? Ili sam ja nesto propustio?

diviner
13-07-2011, 11:30 AM
Evo bice u toku ovih dana nesto vise informacija...Na trzistu je malo haos, pa neke stvari koje planiramo nabaviti jednostavno ne budu dobavljive, pa to onda povlaci za sobom metez oko toga sta izabrati od kucista, i ostalih komponenti (pa kao posledicu to da ne zelimo da se istrcavamo dok ne bude definitivno sve probano, istestirano).

Novi ruDAW ONE ce biti otprilike baziran na i3 generaciji, novijim i boljim kucistima, a zbog nesto vece cijene samih ploca, kucista, procesora ce biti i skuplji za nekih 50-100 eura u odnosu na stare (a imace u startu 4GB minimum RAMa)... Drugim rjecima bice skuplji samo onoliko koliko su same komponente unutra novije, bolje, savremenije...

Takodje, za svaki novi ruDAW cete moci dobiti i windows 7 pripremljen softverski setup (sve vec podeseno preko jbridgea, tako da se moze iskoristiti i do 24GB rama, tj onoliko koliko uzmete u ruDAWu), sa preko 1TB (ili onoliko koliko bude moglo da stane na hdd) vec instaliranog softvera (instrumenata), ili poslednju verziju snow leopard OSXa... Znaci vec sve spremno za rad...