PDA

View Full Version : Amy Winehouse se obrukala u BG!

Bockie
19-06-2011, 12:21 PM
Amy u Beogradu gađali ča?ama

Pjevačica Amy Winehouse razočarala je Beograđane na koncertu na kojem nije bila u stanju ni normalno pjevati. Psovala je padala po pozornici, nakon čega su je izvi?dali.

(www.rtl.hr)

<iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/_6RiLWWhWXU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

DaBear
19-06-2011, 12:28 PM
znao sam da ce da bude katastrofa !!!
Ona je totalno odlepila i nemoze da se obuzda....to se desava kad neko mnogo mlad napravi veliki uspeh, a nije spreman na to i uz to je jako nadobudan i misli da je sve sto uradi mega....
Odlican primer za omladince !! :D (kako ne treba, mislim...)

Danilo S
19-06-2011, 12:29 PM
Da sam kojim slučajem muzičar iz njenog benda ovo bi mi bio posljednji koncert s njom. Jbt, neugodno mi gledat. Kakva blama?a.

UnderTheSun
19-06-2011, 12:33 PM
Lol, kako se riba ubila, pa to treba posle nastupa ne pre... :P
A shto kaz` zao mi muzichara jbt, shto moraju da rade sa takvim "divom".

Bockie
19-06-2011, 12:49 PM
Na početku, pozdravila je Atinu, a malo kasnije publiku u Njujorku, mada je bilo teško razumeti šta govori - a to je sve što je radila, nepovezano govorila i otpevala tek par stihova nekoliko pesama koje su popularne u Srbiji kao i u celom svetu.

I strani mediji preneli su vest o skandaloznom koncertu britanske pevačice u Beogradu, ocenivši da je publika sa razlogom bila razočarana, jer je platila oko 40 evra da je čuje u zemlji u kojoj su plate među najnižima u Evropi.

(gej-92.net)

...

Coconut
19-06-2011, 12:59 PM
Mislio sam da posle totalnog ludila Whitney Houston nemoze biti nesto jos gore, ali sam se prevario :shock:

alavuk
19-06-2011, 01:40 PM
a moby ? :)

Arthur
19-06-2011, 02:22 PM
mobi standardno odradio svoje.Ko voli, uživao je. Meni bilo najsmešnije da gledam lica ljudi u Fan pitu koji su dali 4.5k dinara (45e) za ono (ja nisam platio ništ :da:)

Haxli
19-06-2011, 03:49 PM
Nishta drugo se nije ni ochekivalo od nje...

Arthur
19-06-2011, 04:05 PM
kako ko, onih 20k ljudi od sinoćke jeste

HeatMan
19-06-2011, 04:37 PM
mogu da potpishem da je 90% od tih 20k ljudi doshlo tu zato shto su hculi za nju i chuli su 2 pesme njene i znali su da ce biti veliki spektakl.

dobili su spektakl :)

ko je gledao bilo shta njeno uzivo znao je da nije ni za k***.. ja bash volim njenu muziku i pratim njen rad, ali uzivo mi nikad nije valjala, pa chak ni ono shto je ishlo na dvd kad je bila strejt.. potpuno dosadno i nemashtovito, samo reprodukovane pesme i nishta vishe..

i znao sam da ce biti ili nadrogirana, ili ce biti dosadna i nsiam ni ishao.. dok su me svi pitali (poshto znaju da je gotivim) jesi lud ajde sa nama.. i sachuvao sam 4,5k dinara

ide se na botti-a btw.

Haxli
19-06-2011, 04:45 PM
^ tako nekako... :)

DADDY Z
19-06-2011, 04:54 PM
da...ljudi kao da se ne sećaju njenog performansa sa MTV nagrada od pre neku godinu gde je isto tako odmjaukala jednu pesmu a ovi oko nje se ubiše da izguraju bar do kraja pa da se raziđu...

Bitch
19-06-2011, 05:03 PM
chuo sam da je Botti otkazan...? prodato jako malo karata...

Filip_
19-06-2011, 09:41 PM
mogu da potpishem da je 90% od tih 20k ljudi doshlo tu zato shto su hculi za nju i chuli su 2 pesme njene i znali su da ce biti veliki spektakl.

Istina...svedok sam tih slucajeva vec dosta dugo...bilo nastupao neki bend na koji je "steta" ne otici (nema veze sto znaju jednu stvar od njih, bitno je da se posle prica) ili neki fensi ili ultra poznati DJ.

darkstar
20-06-2011, 07:58 AM
Ja ne kapiram sta se cudite ljudi? To je taj marketing, tako su i uspeli da prodaju ejmi, to je to. NE mislite valjda da je stvarno neko pustio na binu nadrogiranu,a da to nije deo marketinga i cele price? Mala nadrogirana fufa style, to je ove godine IN .

Horor.

SumAnuT
20-06-2011, 08:19 AM
A ne mora da znaci ... da je nisu pustili na binu ovako drogiranu verovatno bi ljudi zahtevali da im se vrate pare, ovako bila je "pevala" je ... niko se ne buni :)

darkstar
20-06-2011, 08:50 AM
Ma daj matori, da li zaista mislis da u takvoj industriji, sa toliko love, postoji NESTO sto je van kontrole?
:)

Blaga digresija koja se tice odvratnosti novog doba....pre neki dan na mtv-u gledam pimp my ride....za ruckom gledam tv, van toga bas retko ... elem, posle te emisije krece emisija date my mom ... ko ne zna, koncepcija emisije je da neki lik upoznaje majke devojaka, pa na osnovu njih bira sa kojom ce devojkom da izadje.

Medjutim, ovo je gej verzija toga. Lik bira momke na osnovu njihovih majki.
Ja gledam, i sve vreme mislim da je krenuo punk'd, i da je to fora.
MEdjutim ne, uredno u pola cetiri popodne gledamo kako se muskarci krljaju sa jezikom u usta na teveu.

Novo doba-novi heroji.

SumAnuT
20-06-2011, 08:59 AM
Haha, pravo vedro jutarnje raspolozenje :)

boggy
20-06-2011, 09:16 AM
Ma daj matori, da li zaista mislis da u takvoj industriji, sa toliko love, postoji NESTO sto je van kontrole?
:)
........
o da... ja mislim da postoji... nikada necu ni pomisliti da "organizovana kontrola" namerno izaziva ku**obolju i nezainteresovanost, to su tako obicne ljudske osobine za koje je "organizovana kontrola" (da bi ih izazvala) potpuno besmislena...

Kada bi bio (sasvim) u pravu, onda bi ono rusenje bine (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=38176&highlight=guetti) trebalo da poveca interesovanje za koncerte, jer..... gledati muzicare kako padaju zajedno sa binom moze biti mozda zanimljivo publici... :rolleyes:

pozdrav

bogi

DaBear
20-06-2011, 09:24 AM
Ja ne kapiram sta se cudite ljudi? To je taj marketing, tako su i uspeli da prodaju ejmi, to je to. NE mislite valjda da je stvarno neko pustio na binu nadrogiranu,a da to nije deo marketinga i cele price? Mala nadrogirana fufa style, to je ove godine IN .

Horor.

he he h e...posto kod nas svi ovako "kapiraju" muzicki biznis i marketing - zato nam je takva i scena!
(Al' si se nalupao....al' nema veze - oprosticemo ti!)

wladymeer
20-06-2011, 10:50 AM
Jel mene neko zeza da je stvarno prodato 20.000 karata za ovo?

Znak
20-06-2011, 10:52 AM
Jedan od komentara sa Popboksa:

nož u srcu
Ama, šta ste hteli? "Dobro veče Beograde, idemooo, ruke gore?!" Je l bi vam to bio "nastup"? Kao prvo, Amy Winehouse nije pevačica. Svetlana je pevačica. I kod nje je, na ispraćaju za mardelj, publika sto posto bila "ispoštovana". Amy je, naprotiv, boginja, biće iz svemira, što posrće pod teretom života, a Beograd, nažalost, nije razumeo da je prisustvovao dirljivom trenutku istorije. Amy je vrhunska umetnica, u dugom nizu autodestruktivnih genija, nije rodjena i ne postoji da bi Dulić pleo nogicama, a VIP pokazao šta juče učio na času engleskog. Ona se upalila, sama od sebe, i sada nestaje pred našim očima, isparava, topi se, pretvara u atomski broj 79. Hejtovati nastup je kao kad bi prisustvovao trenutku u kojem Van Gog sebi seče uvo, a tebi bed, jer ti prska limfu na irise. Kvari ti dekoraciju i baš fine one boje. Ili kad bi tražio da ti vrate pare, jer ti je Captain Kelly prekinuo koncert u New Havenu. Noćas je Beograd video istoriju, youtube sa "Just Friends" treba predati u arhiv MSU, da se čuva kao vredan dokument. Mene sve ovo podseća na "The Last Sitting-u" Bert Sterna, poslednju seansu fotografisanja Merilin Monro, samo nekoliko nedelja pred njenu fizičku smrt. Fotografije je naručio Vogue, i objavio ih dan nakon njene smrti, i na njima se vidi sve: i zašto je živela i zašto je umrla, sav njen užas i lepota, i sasvim svež ožiljak od operacije žuči i strašna tuga tog blistavog bića. Merilin se, tokom slikanja, nekoliko puta toliko napila, da je sate prespavala i ti su trenuci najdirljiviji. Posle je lakom za nokte žvrljala po negativima koji joj se nisu dopali, i te su slike najlepše. Mrzeti noćašnju Amy je isto kao kad bi u fotošopu obrisali rez na stomaku Merilin. Jer bi ti se potpisan print na zidu gajbe baš lepo slagao uz Poltronu Frau, ali ti je ožiljak baš onako bljak. U kakav blaziran mejnstrim se ovaj grad pretvorio? Kakav nepodnošljiv linč svih medija jednog genija na kolenima, kakva sabornost u šutki, i svi su tu, kao kod Konuzina na žuru. Šta je lakše od toga? Ništa. A šta je teže? Život sav. Dobro veče Atina. Dobro veče Njujork. "Well, I'm the Crawlin' King Snake/ And I rule my den", ko to ne razume, ništa ne razume. U stvari, ipak razume nešto: "Dobro veče, Ofenbah." PS: Nisam rok kritičar, niti je ovo prikaz koncerta. Ja ulazem u Amy, tako što kupujem karte, da ima za šta ona hoće. Poslednji put sam je čekala u Parizu, kad je bend sa scene objavio da nece doći. I ovaj put sam kartu uredno kupila, al sad ja nisam došla. Znala sam šta je alhemija i da će se evaporirati. Ko je išao da djuska, taj je promašio dogadjaj. Amy je kometa. Mogla bi si zabosti olovku u srce, prosuti ga preko scene, da li bi te to zadovoljilo? It's only rock and roll, but I like it.

Leya Keller

darkstar
20-06-2011, 11:20 AM
he he h e...posto kod nas svi ovako "kapiraju" muzicki biznis i marketing - zato nam je takva i scena!
(Al' si se nalupao....al' nema veze - oprosticemo ti!)

DaBear, ruzan ti je stav.
Kakve veze ima moje kapiranje necega sa nasom scenom ?
Posto vidim da jako cesto uzimas ulogu tutora, moram ti reci da nemas to pravo, bar ne jos uvek.

DaBear. Da li ti ZAISTA mislis da to nije deo orkestriranog paketa koji se zove Ejmi Vajnhaus?
Pre odgovora, potrazi istorijat pesme TORN .. od Natalie Imbruglia. Ili ako vec velis da si u prici toliko, onda je znas i sam.

A onda mi odgovori (ponovicu)

DA LI TI ZAISTA MISLIS DA TO NIJE DEO ORKESTRIRANOG MARKETINSKOG PAKETA ZVANOG AMY WINEHOUSE?

dvuckovic
20-06-2011, 11:21 AM
Odnosno Tanatos u najprimitivnijem obliku. Mogli bi da zapalimo nekoga, mozda bude psenice?

darkstar
20-06-2011, 11:26 AM
o da... ja mislim da postoji... nikada necu ni pomisliti da "organizovana kontrola" namerno izaziva ku**obolju i nezainteresovanost, to su tako obicne ljudske osobine za koje je "organizovana kontrola" (da bi ih izazvala) potpuno besmislena...

Kada bi bio (sasvim) u pravu, onda bi ono rusenje bine (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=38176&highlight=guetti) trebalo da poveca interesovanje za koncerte, jer..... gledati muzicare kako padaju zajedno sa binom moze biti mozda zanimljivo publici... :rolleyes:

pozdrav

bogi

Ne govorim o organizovanoj kontroli.

Svojevremeno bila je odlicna reklama za Denisa Rodmana, gde su u spotu skinuli sve njegove tetovaze, sva njegova obelezja, sve mindjuse, a tekst je bio u fazonu : da nemam sve ovo, da se ne tucem na utakmicama, da ne pravim skandale, da sam obican igrac, da li bi me ikada primetili i voleli".

Ne govorim o nikakvoj kontroli, govorim samo o organizovanom upeglanom paketu, koji RADI.

To je taj stajling, to je ta prica, koliko se secam njen album se zove REHAB... i to je verovatno sama htela tako ? :)

Da je Ejmi najobicnija riba koja nesto peva, NIKAD ne bi dosla tu gde je.
Meni je to prosto razmisljanje - Beograd nam je nebitan grad, na tom koncertu napravicemo sranje - o tome ce se pisati svuda narednih 15 dana - besplatna reklama - vozi.

awacs
20-06-2011, 11:45 AM
Jel mene neko zeza da je stvarno prodato 20.000 karata za ovo?

Hehe, pa ljudi kupuju ulaznice PRE koncerta, jelda? E, kad jednog dana konačno zavlada pravi komunizam onda će ulaz biti za D?, a na izlasku će svako plaćati koliko mo?e i koliko misli da je izvođač zaslu?io.

Pozdrav,

Vasa

boggy
20-06-2011, 11:52 AM
....... o tome ce se pisati svuda narednih 15 dana - besplatna reklama - vozi.
Dobro deder... odmah se pojavila vest i na vikipediji.... e sad ako ima ludih da placaju da bi to i sami gledali... samo napred...

pozdrav

bogi

dvuckovic
20-06-2011, 11:54 AM
http://www.youtube.com/watch?v=UUXBCdt5IPg

boggy
20-06-2011, 11:59 AM
........
Posto vidim da jako cesto uzimas ulogu tutora, moram ti reci da nemas to pravo, bar ne jos uvek.
......

Ne mozes mu to pravo niti oduzeti niti dati. Ima pravo.

Isto kao sto ti iznosis svoju "teoriju zavere", svako ti na to moze uputiti repliku u kojoj se ne slaze sa tobom.

Tome forum i sluzi.

pozdrav

bogi

darkstar
20-06-2011, 12:10 PM
... "teoriju zavere"....

bogi

Carski :)

awacs
20-06-2011, 12:30 PM
http://www.youtube.com/watch?v=UUXBCdt5IPg

To se nekad davno zvalo rašomonac (http://www.leksikon-yu-mitologije.net/read.php?id=605) :D

Što se tiče cene ulaznice i uopšte ekonomskog aspekta ove priče... kad pogledam koliko SMS-ova trči tokom Farme, Velikog brata, svih tih rašomonskih telenovela... i to košta. A onda se svi sekiraju kad im Velika sestra dođe na noge i na bini uživo izvede The Best of Farma. Pa to mora da košta još više!

Pozdrav,

Vasa

disco violence
20-06-2011, 12:35 PM
Ne razumem šta je loše uradila,pa pobogu žena se samo napila i sad cela pizdarija ispade oko toga.Ima žena napiju se pa prave još veća sranja,a ona se napije pa peva,kome je to još zlo donelo.Problem je što je publika bila trezna i došla tamo da pozira,Kičići,Trifunovići,Kesići, i ostali nisu trebali tamo trezni ići.Pa da su Doorsi dosli kako bi tek oni prošli.Umesto da pohvalimo ženu što je posle toliko godina najzad uspela da se opusti i to u našoj državi,u našem glavnom gradu.Mi po ko zna koji put kudimo i kritikujemo.Blago se onima koji su bili imaće šta ''unučićima'' da pričaju,prisustvovali su istoriji.Mene više brine što je čačkala nos pred auditorijumom.
P.S.Pa i Džej nekad popije pa mu niko ne zameri,pobogu ljudi.

awacs
20-06-2011, 12:54 PM
Ima ?ena napiju se pa prave jo? veća sranja,a ona se napije pa peva

Ja sam čuo da ima i ljudi koji se napiju:

http://www.youtube.com/watch?v=PfnYqQfs6Z4

S tom razlikom ?to Amy W. otka?e ostatak turneje posle skandala, a Ivica D. ba? i ne :D

Pozdrav,

Vasa

boggy
20-06-2011, 12:57 PM
........Ima žena napiju se pa prave još veća sranja,

da... ali ne naplacuju ulaznice za tu predstavu... barem je besplatno za one koji hoce da ih gledaju.

a ona se napije pa peva,kome je to još zlo donelo....

Pa ja ne smatram dobrim da uzmes (ozbiljne) pare od 20000 ljudi da bi te gledali pija.... pardon... "opustenog"... :mrgreen: mada danas, u vreme "demokratije"... sve je moguce. :rolleyes:

pozdrav

bogi

awacs
20-06-2011, 12:59 PM
E, da! Zaboravih da ka?em da Amy W. nije dobila pare od mene, a Ivica D. jeste!

Pozdrav,

Vasa

DaBear
20-06-2011, 01:57 PM
:shock: Sad ce jos i da ispadne da je koncert bio do jaja (al publika to nije skapirala...jer smo glupi Balkanci..??:confused:)

@Darkstar - NEMA veze sa marketingom...znam! Potpisujem! kako jos da ti garantujem..?? DA se to desilo ovde, sa ovoliko ljudi, vec bi je tuzili za obestecenje...+ otkazana turneja itd...sad ce da krenu da traze nadoknade za izgubljene prihode. Jel to marketing??? :banghead:

@Znak / Popboks - tipican komentar muzickih kritichara !! Ijaooooo....boze!

DaBear
20-06-2011, 02:59 PM
neko je bio vidovit i "izmontirao" ovo...

<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/q0adjQ4COQk?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/q0adjQ4COQk?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></object>

wladymeer
20-06-2011, 03:28 PM
Da je unapred planirano... sumnjam.

Da je karta na koju potencijalno igraju i možda čak i stimulišu... Nema dileme.

Znak
20-06-2011, 08:17 PM
Ijaooooo....boze!

E, pa upravo to sam ja rekao kad sam pročitao kako se u komentaru u novinama na sve ovo zgra?ava neko čiji rock koncert sa lo?im matricama u podlozi nisam izdr?ao ni deset minuta.

Ali dobro, davanje para za koncert je često rizična investicija, srećom ne tako krupna da se ne bi mogao preboleti gubitak.

vasko
20-06-2011, 08:37 PM
ejmi kraljica <3

tek joj sad verujem, nisam je posebno slusao, ali posle ovoga cu mozda poceti

nema rokenrola bez autodestrukcije...ko je kriv publici sto ne pije :P

Znak
20-06-2011, 10:39 PM
U svakom slučaju, svima je jo? davno uputila upozorenje:

I cheated myself
Like I knew I would,
I told you I was trouble,
You know that I'm no good.

grada27
20-06-2011, 11:12 PM
:shock: :wink:

LA-2A
21-06-2011, 12:18 AM
auu bate al su joj crni nokti

AudioStorm
21-06-2011, 12:40 AM
Ja stvarno ne mogu da vjerujem oko koga se ovdje ovoliko raspravlja.

NE MOGU DA VJERUJEM :confused::banghead:

Kal-el
21-06-2011, 01:04 AM
:shock: Sad ce jos i da ispadne da je koncert bio do jaja (al publika to nije skapirala...jer smo glupi Balkanci..??:confused:)

@Darkstar - NEMA veze sa marketingom...znam! Potpisujem! kako jos da ti garantujem..?? DA se to desilo ovde, sa ovoliko ljudi, vec bi je tuzili za obestecenje...+ otkazana turneja itd...sad ce da krenu da traze nadoknade za izgubljene prihode. Jel to marketing??? :banghead:

Hvala!

Za ostale koji veruju da je ovo marketing.

Ja radim kao tour manager / FOH za nekoliko bendova koji su na major record label. I verujte mi, ako se izvodjac napije i odluci da moze da ide na binu, ti ne mozes da uradis nista povodom toga! Sta god oni odluce da urade to ce da se desi! Pogotovo izvodjaci ove velicine.

Ona je zbog ovog incidenta morala da otkaze jos 2 koncerta (znaci ne doda, nego otkaze) Kakav je to marketing kada gubis pare??

Ja sam radio sa bendom koji je otvorao za Kings of Leon.
Svirali smo u St. Louis-u, 20 000 prodatih karata. Bili golubovi na vrhu bine koji su kenjali po izvodjacima. Moja grupa je presla preko toga, ali su se KOL pokupili i otisli posle 2 pesme!!!!
Nema povracaja karata, a vest je zavrsila na glavnoj strani CNN, BBC itd. Svi su opet pricali kako je to bio marketing...

disco violence
21-06-2011, 07:00 AM
:shock: :wink:
Neveruj ženi koja puši drinu bez filtera.
P.S.Awacs-Čudna klima na kalemegdanu,tamo niko trezan,sem publike naravno.

DaBear
21-06-2011, 09:26 AM
ovde jutros u noinama..."ikao se pojavila u Beogradu, i provela 70 minuta na bini i time ispunila obaveze iz ugovora...Amy je resila da ne uzme pare za nastup."
Sto je najbolja stvar koju je mogla da uradi.
E sad, da li ce nas promoter da vrati pare ljudima (ili bar pola para) - pitanje je sad??

Igor
21-06-2011, 10:05 AM
Daj mi DaBear molim te link ka toj vesti, novinar sam i hteo bi da to vi?e ljudi ovde zna. A s obzirom kakvi su zvanični mediji, sumnjam da bi se to uop?te desilo bez neke ovakve, "na crno" intevencije...

wladymeer
21-06-2011, 10:06 AM
Ona je zbog ovog incidenta morala da otkaze jos 2 koncerta (znaci ne doda, nego otkaze) Kakav je to marketing kada gubis pare??

Dugoročni :D

awacs
21-06-2011, 10:25 AM
Daj mi DaBear molim te link ka toj vesti, novinar sam i hteo bi da to vi?e ljudi ovde zna. A s obzirom kakvi su zvanični mediji, sumnjam da bi se to uop?te desilo bez neke ovakve, "na crno" intevencije...

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2005500/Amy-Winehouse-turns-payment-disastrous-Serbian-concert-backlash.html

Pozdrav,

Vasa

Igor
21-06-2011, 11:05 AM
Hvala Vaso :)

AudioStorm
23-06-2011, 12:34 PM
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/261527/Americka-komicarka-vredjala-i-ismevala-Srbe-zbog-Ejmi-Vajnhaus

:rolleyes::mad:

Znak
24-06-2011, 09:04 AM

Ispostavilo se da je iza onog pseudonima bila Biljana Srbljanović:

http://pescanik.net/content/view/7089/129/

U svakom slučaju, svaka čast za tekst, naročito onaj deo "Well, I'm the Crawlin' King Snake/ And I rule my den"...

Bockie
28-06-2011, 01:38 PM
http://www.change.org/petitions/boycott-of-the-television-station-e-until-chelsea-handler-apologizes-to-the-serbian-people

cAAc
28-06-2011, 06:49 PM
She needs to apologise Serbian people and Angelina Jolie too!:rotfl: