View Full Version : vreme za novog gosta..mozda?
DaBear
07-06-2011, 09:00 PM
a? Sta mislite? Vreme je....malo smo se ulenjili po tom pitanju....\
Ajmo malo sugestije...:)
66musicman
08-06-2011, 02:08 AM
miligram
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
DaBear
14-06-2011, 09:56 AM
ajmo ajmo....sigurno ima jos ljudi koji su vredni da budu gosti?
predrag trpkov.
čovjek prestao snimati al sigurno nam ima sva?ta za reći.:)
btw,
imam njegov kontakt.
pehliwan
14-06-2011, 11:20 AM
darko dimitrov...
Danilo S
14-06-2011, 06:40 PM
Ne znam koga ali definitivno bi bilo lijepo da se osvje?i taj dio foruma.
boggy
14-06-2011, 06:45 PM
predrag trpkov.
čovjek prestao snimati al sigurno nam ima svašta za reći.:)
btw,
imam njegov kontakt.
Ovaj Predrag Trpkov?
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9700&page=9
pozdrav
bogi
branoy
14-06-2011, 06:50 PM
ni od prvog gosta vecina nije nist naucila haha
Ovaj Predrag Trpkov?
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9700&page=9
pozdrav
bogi
da.
ili mozda nekoga od slovenaca,
iztok turk, peter gruben...
ma zapravo ja bih najradije janeza kri?aja.
eto, brato? je rekao tu među nekim odgovorima da
je lik mega.
Arthur
15-06-2011, 12:39 AM
Djani Pervan.
imam ga na FB
Ngino
15-06-2011, 11:45 PM
hm, pa Pervan je i meni ok, mislim da ima sta za reci i zna reci, drzao je neku radionicu na banjaluckom demofestu i skroz je ok u smislu nekog gostovanja, za ono sta rumasi ocekuju od jednog gosta, to je to!
www.myspace.com/slikaiprilikamusika
LACKY
16-06-2011, 09:45 PM
ni od prvog gosta vecina nije nist naucila haha
Tu si potpuno u paravu!
Ali sta si ti bilo koga od gostiju pitao!
I sta si posle toga ocekivao da naucis!
Neko je jednom rekao da nepostoje glupa pitanja, samo postoje glupi odgovori!
Verovatno je u pravu. Ali na ne postavljena pitanja nema ni odgovora!
E sada tvrdis da je to beskorisno. Naravno da jeste!
Potpuno si u pravu.
Cemu sluze gosti koje niko nista ne pita a posle se konstatuje da u stvari nicemu ne sluze!
Gosti foruma realno nicemu i ne sluze!
branoy
16-06-2011, 09:59 PM
nisam stvarno nikog nista pitao jer ne znam ni sta bih pitao od milion pitanja.. i pazi nesto iskreno da ti kazem. ja od lupam 80 posto odgovora nemam nista dok ja to ne vidim ne naucim u praksi kraj nekog !! vise se i ne smaram s pitanjima osim neka sto je lako skontati odgovor. aa citati nesto sto ti nije jasno pa jos postavljati pitanja je beskraj kojem ne vidim kraj.. aaa na neko tako pitanje mislim da bi i 5 minuta bilo dosta u praksi i uzivo . nista dok ne vidim i cujem zajedno. eto u tom je cela poenta.
LACKY
16-06-2011, 10:04 PM
nisam stvarno nikog nista pitao jer ne znam ni sta bih pitao od milion pitanja.. i pazi nesto iskreno da ti kazem. ja od lupam 80 posto odgovora nemam nista dok ja to ne vidim ne naucim u praksi kraj nekog !! vise se i ne smaram s pitanjima osim neka sto je lako skontati odgovor. aa citati nesto sto ti nije jasno pa jos postavljati pitanja je beskraj kojem ne vidim kraj.. aaa na neko tako pitanje mislim da bi i 5 minuta bilo dosta u praksi i uzivo . nista dok ne vidim i cujem zajedno. eto u tom je cela poenta.
Eto vidis da si ipak nesto naucio!
A to je za pametnog coveka sasvim dovoljno!
branoy
16-06-2011, 10:43 PM
ma dobro je dok i hocemo nesto nauciti, neko vako , neko nako, ja trazim drugacije da ucim, konkretnije. iz osnovne i srednje skole se nista ne secam sto smo citali i lupali napamet iz knjige, al zato secam se iz prakse na koju sam isao i tu je ta razlika.. tako i u zivotu u svemu.
naravno sonovna skola se moze nauciti i citajuci al ona teza brate nista bez prakse!!
DaBear
21-09-2011, 06:31 PM
Zar nemoze niko da se navata da bude gost >>?????
Ima toliko producenata.... evo moze Sevdah Baby..radi covek dance , koristi sequencer / VST's / itd.... pa moze i Marko Gramofondzija malo da prica o (novom?) setupu / studiju, remiksima / DJ-isanju..itd...
Amo ljudi, malo da se razonodimo !!! Dosadno malo...
fosnex
21-09-2011, 06:44 PM
Zar nemoze niko da se navata da bude gost >>?????
Ima toliko producenata.... evo moze Sevdah Baby..radi covek dance , koristi sequencer / VST's / itd.... pa moze i Marko Gramofondzija malo da prica o (novom?) setupu / studiju, remiksima / DJ-isanju..itd...
Amo ljudi, malo da se razonodimo !!! Dosadno malo...
Tebi je bas dosadno?:)
DaBear
22-09-2011, 06:55 AM
Tebi je bas dosadno?:)
da....:D
Bybass
22-09-2011, 02:36 PM
darko dimitrov...
+1
nisam stvarno nikog nista pitao jer ne znam ni sta bih pitao od milion pitanja..
J..... mi mater ako ovaj Vilju?ka nije najpametniji...
vasko
25-09-2011, 05:01 PM
Travolta iz Borce Grede
(ako nije vec bio)
Geronimo
25-09-2011, 06:08 PM
Bojana Dugica su pitali da uskoci medjutim mislim da je odbio sto je velika steta s obzirom sta je covek sve radio i kakvo znanje poseduje.
Voleo bih da gostuje Toni Maserati :) ali to je wishful thinking
diviner
25-09-2011, 06:56 PM
Bojana sam ja posle pitao, i pristao je nakon sto bi zavrsio svoje poslove (rekao je za koji mjesec). Nakon toga sam ga ponovo pitao i nije se javljao. Sada cemo ga opet kontaktirati pa ko zna!
diviner
26-09-2011, 12:39 PM
Javio se Bojan odmah, kaze nije nas zaboravio, ali je u guzvi velikoj i dalje, tako da cemo ga sacekati u novembru! :) . Jel ima ko zaista neki dobar prijedlog...Zasto ne i sevdah baby, moramo malo biti raznovrsni...DaBear ?
Arthur
26-09-2011, 04:02 PM
... aralica?
vasko
26-09-2011, 04:47 PM
sevdah baby je dobar predlog
Arthur
26-09-2011, 04:51 PM
svakako podržavam Sevdaha, samo na Aralicu već duugo čekamo :)
diviner
27-09-2011, 03:56 PM
Trebalo bi ih kontaktirati i upitati. Arthur, ako imas kontakt upitaj aralicu za gostovanje...
HeatMan
29-09-2011, 06:33 PM
ako hocete mogu darka velickovskog i sashu jankovica da dovedem.. znam ih sa Sae..
mogu i sevdaha..
Synclavier
30-09-2011, 12:29 AM
Voja Aralica +1
Sasha Jankovic +1
Ja bih voleo i gore potpisanog Zileta da vidim, pre svega na polju klavijatura..... imali bi milion pitanja za njega.....samo ako ima vremena
Arthur
30-09-2011, 11:55 AM
ko je darko veličkovski?
awacs
30-09-2011, 03:08 PM
ko je darko veličkovski?
http://belgrade.sae.edu/en-gb/content/4795/About_us#Darko
Pozdrav,
Vasa
HeatMan
01-10-2011, 12:42 AM
ne radi tako.. iskopiracu tekst:
Name: Darko Velickovski
Job Title: Head of Audio Department
Professor Velickovski holds undergraduate and graduate degrees from the Juilliard School of Music and The City University of New York, respectively. He is a prolific producer/engineer, and a recording technology, methods, and music business pedagog, with over 20 years of international experience in academia, on stage, and with recording and live production, in genres as diverse as hip-hop, classical, blues, jazz, gospel, pop, and rock.
His specialties are digital and analog recording production, hardware, software and methods, live production, as well as, legal and business parameters of international music industry. He has worked with ASCAP award-winning singer-songwriter Jacky Jack White, New York film and television composer Jeremy Schieffelin, Downbeat Critic's Choice award-winner Charles Tolliver, New Orleans legends Pete Fountain and Al Hirt, New York's Romeo Records, and has done live productions with Faith Hill, Alison Kraus, Delbert McClinton, The Chieftains, Vienna Boys Choir, Dionne Warwick, Paty LaBelle, The Ponter Sisters, as well as, produced upcoming southern artists like Natalie Kirk, Bad Eye Mike, Dustin Messina, The Boom Chicka Booms, etc. Professor Velickovski brings not only a wealth of international music, production, and academic experience and knowledge to SAE Belgrade, but also his contagious love and enthusiasm for pedagogy, music technology and business, inspiring and driving his students to reach higher and further in their own exploration of music industry.
HeatMan
01-10-2011, 12:42 AM
ne radi tako.. iskopiracu tekst:
Name: Darko Velickovski
Job Title: Head of Audio Department
Professor Velickovski holds undergraduate and graduate degrees from the Juilliard School of Music and The City University of New York, respectively. He is a prolific producer/engineer, and a recording technology, methods, and music business pedagog, with over 20 years of international experience in academia, on stage, and with recording and live production, in genres as diverse as hip-hop, classical, blues, jazz, gospel, pop, and rock.
His specialties are digital and analog recording production, hardware, software and methods, live production, as well as, legal and business parameters of international music industry. He has worked with ASCAP award-winning singer-songwriter Jacky Jack White, New York film and television composer Jeremy Schieffelin, Downbeat Critic's Choice award-winner Charles Tolliver, New Orleans legends Pete Fountain and Al Hirt, New York's Romeo Records, and has done live productions with Faith Hill, Alison Kraus, Delbert McClinton, The Chieftains, Vienna Boys Choir, Dionne Warwick, Paty LaBelle, The Ponter Sisters, as well as, produced upcoming southern artists like Natalie Kirk, Bad Eye Mike, Dustin Messina, The Boom Chicka Booms, etc. Professor Velickovski brings not only a wealth of international music, production, and academic experience and knowledge to SAE Belgrade, but also his contagious love and enthusiasm for pedagogy, music technology and business, inspiring and driving his students to reach higher and further in their own exploration of music industry.
Arthur
01-10-2011, 03:26 AM
rispekt
DaBear
26-11-2011, 05:22 PM
I ??? 'Oce da bude neko (ove godine) ??:(
diviner
27-11-2011, 07:51 PM
I ??? 'Oce da bude neko (ove godine) ??:(
Javio se Bojan upravo ovih dana, krajem sledece nedelje cemo valjda nesto da utanacimo...
Sto se tice prepucavanja, ona su obrisana, a sve ucesnike molim da se suzdrze od istog...
DaBear
27-11-2011, 08:10 PM
Javio se Bojan upravo ovih dana, krajem sledece nedelje cemo valjda nesto da utanacimo...
Sto se tice prepucavanja, ona su obrisana, a sve ucesnike molim da se suzdrze od istog...
Bravo majstore !
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.