View Full Version : :)
Stvarno nisam hteo da pravim neki problem niti je Ceca bila provokacija ???(jer da sam hteo pomenuo bi neke stvari ranije)
Ono sto me brine i zgrazava je da je opusteno u biografiji gosta ovog foruma naveden Thompson ..koliko ljigavi morate da budete da dozvolite da ime jednog proustaski orijentisanog coveka stoji mesecima ,a da info o Cecinom novom albumu lokujete(i ako je vec sam tred zamro i postao nezanimljiv vecini)?Thompson !! jel zna neko uopste otkud taj nadimak doticnoj osobi ili ste svi culi samo za Gibson? Zasto ovo ? Pa da je neko okacio klip Baje malog knindze verovatno bi popio dozivotni ban dok je isti Hrvatska verzija toga.Sale Popovic je djubre ,a Niksa je postovani gospodin?
Na prste bi mogli da nabrojimo pevace iz Sr i Hr koji nisu imali ispade (pljuvanje po narodu kom ne pripadaju) i verovatno po toj osnovi ne bi bilo rokera zabavnjaka ili blo kog drugog o kome bi moglo da se prica ali kad je necija karijera zasnovana na tome i to ime sa ponosom stoji u necijoj biografiji svaki komentar je suvisan.
ssl matrix :wink:
wladymeer
03-06-2011, 06:55 PM
Kad je DaBear bio gost ovog foruma stajao je ovaj potpis:
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...)
To što je Nikša trenutno aktuelan gost je stvar okolnosti a ne namere. I jako je ružno aludirati na to što pokušavaš.
A Ceca je verujem zatvorena zbog off-topica jer se pričalo o svemu samo ne o pesmi koja je uzgred, ruku na srce, ništa vanserijsko da bi se godinama o tome polemisalo.
awacs
03-06-2011, 07:28 PM
A Ceca je verujem zatvorena zbog off-topica jer se pričalo o svemu samo ne o pesmi koja je uzgred, ruku na srce, ni?ta vanserijsko da bi se godinama o tome polemisalo.
Zna? kako, manje-vi?e je poznato za?to je Ceca zatvorena, ovde se priča o tome za?to je zatvorena tema o Ceci :D A da se nije pričalo o pesmi... pa nije da se nije pričalo i o pesmi, i o produkciji, a i o promociji iste.
Kad bolje razmislim, odavno niko nije banovan pa kao aj' sad da banujemo Cecu, jebemliga... ili je ne?to treće u pitanju. Ne sumnjam da će iVan razjasniti celu stvar čim bude pročitao ovaj thread putem Tapatalka. Po?to će u suprotnom cela stvar ostati (o)tu?na kakva je sad.
Pozdrav,
Vasa
ne zelim vise da upadam u bilo kakve rasprave ..ja tebe ne razumem i ne znam sta si hteo da kazes? lud sam ,glup sa ,ne znam sta pricam ..ok slazem se
ali da hoces da razumes sta sam napisao ne bi navodio DaBearov potpis ..
Jura ,Tereza,Doris ,Oliver itd svi su oni imali ispade .neki i danas po koncertima (kao i gomila Sr izvodjaca) ali njihova muzika je nesto sasvim drugo i slusaju ih svi dok covek kog sam pomenuo ...jel treba da se stidim :ups: evo stidim se
awacs
03-06-2011, 07:47 PM
ne zelim vise da upadam u bilo kakve rasprave ..ja tebe ne razumem i ne znam sta si hteo da kazes? lud sam ,glup sa ,ne znam sta pricam ..ok slazem se
ali da hoces da razumes sta sam napisao ne bi navodio DaBearov potpis ..
Ovo je upućeno wladymeeru, ili gre?im :confused: Po?to ja nisam pominjao DaBeara :confused:
Pozdrav,
Vasa
Ovo je upućeno wladymeeru, ili gre?im :confused: Po?to ja nisam pominjao DaBeara :confused:
Pozdrav,
Vasa
da ali nije ni bitno ,banujem sebe dok se ne nadje neko pametniji da taj posao uradi kako treba
wladymeer
03-06-2011, 08:45 PM
Ne navodim DaBearov potpis već navodim njegov popis da bih povukao paralelu po kojoj napadaš trenutnog gosta foruma ni krivog ni dužnog. To o čemu ti pričaš nema ama baš nikakve veze sa ovim forumom. U stvari, prosto obožavam kada se jedna loša stvar opravda drugom koja je totalno izvučena iz konteksta a sve zato da bi ova prva ispala kao "ok".
@awacs: mislio sam na poslednjih par postova - nisu se ticale teme i krenuli su u smeru koji nije nagoveštavao da će se pričati o tome.
Uostalom, tema nije zaključana, samo je dobila kućni pritvor :D
Ne navodim DaBearov potpis već navodim njegov popis da bih povukao paralelu po kojoj napada? trenutnog gosta foruma ni krivog ni du?nog. To o čemu ti priča? nema ama ba? nikakve veze sa ovim forumom. U stvari, prosto obo?avam kada se jedna lo?a stvar opravda drugom koja je totalno izvučena iz konteksta a sve zato da bi ova prva ispala kao "ok".
@awacs: mislio sam na poslednjih par postova - nisu se ticale teme i krenuli su u smeru koji nije nagove?tavao da će se pričati o tome.
Uostalom, tema nije zaključana, samo je dobila kućni pritvor :D
ti si prso
Matoree
04-06-2011, 03:40 AM
ja sam prso
fix'd
alavuk
04-06-2011, 08:39 AM
prsli ste , pozdrav iz suncane makedonije :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.