View Full Version : Nova Ceca
http://www.miligrammusic.com/
Disk će 17. juna objaviti „Miligram“ , a kompletan album će moći da se skine sa sajta www.miligrammusic.com
Album “Ljubav živi“ najbolji Cecin album u karijeri, te da su pesme u rok i r’n'b fazonu.
Ceo album je posvećen ljubavi, jer smo svi od brojnih problema, brzog i stresnog života, zaboravili na tu važnu stvar u našim životima, koja je pokretač i motiv svega…
<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/3f9yj8N6UNE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
disco violence
01-06-2011, 11:53 AM
Evo danas čitam na netu da je od downloada prve pesme koju je pustila da se skida preko interneta po ceni od 118 dinara, kao za 4 sata ,zaradila preko 780.000 evra.
loscolorados
01-06-2011, 12:08 PM
Evo danas ?itam na netu da je od downloada prve pesme koju je pustila da se skida preko interneta po ceni od 118 dinara, kao za 4 sata ,zaradila preko 780.000 evra.
znam da reperi redovno la?u o cijeni svojih bitova, al nisam znao da narodnjaci to rade stvarno besramno:) 780 000 da neka?em ?ega, da nebi bio bezobrazan:rotfl:
quake2
01-06-2011, 12:13 PM
Pa nije Ceca vise narodnjak,vidis da je presla na RNR:rotfl:
DaBear
01-06-2011, 12:25 PM
Evo danas čitam na netu da je od downloada prve pesme koju je pustila da se skida preko interneta po ceni od 118 dinara, kao za 4 sata ,zaradila preko 780.000 evra.
pa ako su prodali 150.000 (kao sto kazu) - koliko je ta prva pesma kostala?
5 EVRA ?? Malo je neko tu pobrkao nesto...
Drugo - ko god da je organizovao to (tzv. agregator / provajder) uzima bar 30% ako ne i vise !!
Mnogo sve pumpaju i lazu po novinama....
Braca
01-06-2011, 01:08 PM
Evo ja se spremam da downoaludujem barem jednu pesmu, da opravdam njihove lazi. Kakvi smo mi moroni pa to je strasno i sta sve moramo da citamo i komentarisemo.Ponadao sam se da Rumovce ne interesuje Ceca ali izgleda da nije tako.
wladymeer
01-06-2011, 02:22 PM
pa ako su prodali 150.000 (kao sto kazu) - koliko je ta prva pesma kostala?
5 EVRA ?? Malo je neko tu pobrkao nesto...
Mnogo sve pumpaju i lazu po novinama....
A kada se to prodaja nečega nije pumpala bilo gde na planeti zvanoj Zemlja?
U Srbiji se sve to isto radi, samo bahatije, bez obzira na muziku - tako Električni Orgazam objavljuje da je rasprodao tira? (a delio ga besplatno uz mts kartice), Bajaga isto rasprodao tamo 2004te svoj tira? a 10.000 diskova se vratilo u fabriku... Ni?ta novo.
Ja sam se prijatno iznenadio ,mislio sam da ce biti u house fazonu
bumbar
01-06-2011, 05:21 PM
Ja sam se prijatno iznenadio ,mislio sam da ce biti u house fazonu
Halooo narodnjaci, kako vise ne vidite da vasim Cecamaaa ovdje nije mjesto, otjerali ste mnogo dobrih forumasa od kojih ste i vi i ja mogli stosta da nauciteeeee. NECE RUMSKI NARODNJAKE.......SHVATITE TO MOLIM VAS VEC JEDNOM......:( :( :( :( :( :(
Ngino
01-06-2011, 05:43 PM
A ?mrkas, ebo vas pas!:rotfl: Kakva k...? Nista nego zvat` miligrama da odgovara na pitanja gladnih ruma?a!
www.myspace.com/slikaiprilikamusika
opustite se ..i onako ce jos malo smak sveta
bumbar
01-06-2011, 09:04 PM
opustite se ..i onako ce jos malo smak sveta
Oprosti jbg.....:wink: .......prenaglio sam....samo da ne dozivim da Ceca izbaci jedan jazz album, pa da nagrnu komentari potkupljenih medija u fazonu ".ebote pa zena zna i jazz da pjeva.........kraljica!!! Bolje onda sto kazes i 2012!!!
Surfer
01-06-2011, 10:16 PM
Ovo je rock ko ?to je i Crvena Jabuka.
Produkcija je 1986-87.
Gitara zvuči ko meksički Squier kroz DOD distorziju i onda dodano malo chorusa da zvuči jo? bolje.
Jedino fali Satrijanijevski solo.
U?as:shock:
Ngino
01-06-2011, 10:40 PM
Pa sad rok manje vise al sto je RnB, malo je reci Mili moji...:banghead:
www.myspace.com/slikaiprilika
Nemania
01-06-2011, 10:53 PM
Zna li neko kako je taj "mili" postao toliko popularan - "producent", kada je svaka njegova pesma produkcijski ku**c??? Onaj jedan Cecin album koji je on radio je zvucno bio totalni uzas, katastrofa...a veoma dobro je prosao...valjda zato sto je ceca:banghead::banghead::banghead: Pa da...i da obuce majcu na kojoj pise JA sam KRAVA, verovatno bi sve tinejdzerke i devojke sutradan to isto kupile i nosile...
wladymeer
02-06-2011, 09:24 AM
Kakva zemlja, takva i kraljica ;)
Braca
02-06-2011, 09:57 AM
Kakva zemlja, takva i kraljica ;)
Bravo za komentar, ali da ne budemo ni previse kriticni gosn Mili zna sta radi, i jedno mu se ne moze zameriti profesionalnost u tome sto radi, ideja da namakne lovu, to je sve legitimno i potrebno, kad bi svi tako radili i razmisljali verovatno bi bilo vise para u ovom poslu. Naravno da ne cenim i ne volim to sto radi ali moram da postujem igraca!
wladymeer
02-06-2011, 11:45 AM
Mili tu ni?ta konkretno nije kriv niti mu ja ne?to posebno zameram. Čovek je na vreme naučio gde ?ivi i prilagodio se tome. Da ?ivi u Americi i da je dostigao isti rejting kao ovde, sigurno bi drugačiju muziku pisao.
Ono ?to je meni neverovatno jeste da nikome ne pada na pamet da uz kaznu kućnog pritvora ista ne zaslu?i makar 5 godina zabrane rada na javnim poslovima ili ne?to tako već će kako ispada vreme u pritvoru pametno iskoristiti i snimati album totalno fokusirana i neopterećena svakodnevnicom.
66musicman
02-06-2011, 12:12 PM
Mili tu ni?ta konkretno nije kriv niti mu ja ne?to posebno zameram. ?ovek je na vreme nau?io gde ?ivi i prilagodio se tome. Da ?ivi u Americi i da je dostigao isti rejting kao ovde, sigurno bi druga?iju muziku pisao.
To je to, svi bi mi morali na vreme da shvatimo pravu situaciju.
HeatMan
02-06-2011, 02:51 PM
meni ovde sve zvuchi otuzno.. od aranzmana preko produkcije do miksa.. ali otuzno..
rechi i pevanje nema potrebe da komentarishem..
nokash974
02-06-2011, 03:12 PM
Visnje,tresnje,kruske,jabuke..aspirini,kanesteni,b lizanci,grandovi,Gavrilovici,Dickovi,Bajone,veliki ssl iz zemuna,mamine cerke,ganci rap,japanske tresnje,padanje sa tresanja,gay,lesbo,insomnije,Tuckovici,Markovici,R aje,Gaje i Vlaje...bivsi basisti,pacijenti,isfrustrirani psiholozi,masinovodje-novinari,paparazzi i ultra desni pa onda levi...beskrupulozni,jadni i lizaci guza,tatini sinovi...:rotfl:sedam hi-hatova,pet kickova,cetiri pada,sedam gitara...tako se sve srozalo jos 90...i tako i ostalo...pogledajte oko sebe..pa nama zvezde sa bilborda i plakata izgledaju -neka mi bog oprosti kao deca sa posebnim potrebama...:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:Onda ko stvara ove Konane i zasto smo opet u pobesnelom Maksu 4deo?Zbog filma u kom se zatekosmo odsustvuje normalan zivot,vazduh,osecanja,pamet a onda i muzika,zar ne....?
Surfer
02-06-2011, 03:16 PM
Bravo za komentar, ali da ne budemo ni previse kriticni gosn Mili zna sta radi, i jedno mu se ne moze zameriti profesionalnost u tome sto radi, ideja da namakne lovu, to je sve legitimno i potrebno, kad bi svi tako radili i razmisljali verovatno bi bilo vise para u ovom poslu. Naravno da ne cenim i ne volim to sto radi ali moram da postujem igraca!
Ja cijenim ?to je čovjek radio na Cecinom albumu na kojem je ona pjesma Zabranjeni grad. To je bilo odlično, svje?e i prva liga bez obzira na moje mi?ljenje o Ceci i toj glazbi.
Ovo sad je lo?e, staromodno i druga liga.
Napominjem da je to samo moje subjektivno mi?ljenje o toj jednoj pjesmi i produkciji koju sam čuo.
pecass
02-06-2011, 06:08 PM
Visnje,tresnje,kruske,jabuke..aspirini,kanesteni,b lizanci,grandovi,Gavrilovici,Dickovi,Bajone,veliki ssl iz zemuna,mamine cerke,ganci rap,japanske tresnje,padanje sa tresanja,gay,lesbo,insomnije,Tuckovici,Markovici,R aje,Gaje i Vlaje...bivsi basisti,pacijenti,isfrustrirani psiholozi,masinovodje-novinari,paparazzi i ultra desni pa onda levi...beskrupulozni,jadni i lizaci guza,tatini sinovi...:rotfl:sedam hi-hatova,pet kickova,cetiri pada,sedam gitara...tako se sve srozalo jos 90...i tako i ostalo...pogledajte oko sebe..pa nama zvezde sa bilborda i plakata izgledaju -neka mi bog oprosti kao deca sa posebnim potrebama...:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:Onda ko stvara ove Konane i zasto smo opet u pobesnelom Maksu 4deo?Zbog filma u kom se zatekosmo odsustvuje normalan zivot,vazduh,osecanja,pamet a onda i muzika,zar ne....?
Ti brate ima? talenat!!!!!:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
Al rezultat jest za zabrinjavanje:banghead:
Bockie
02-06-2011, 06:28 PM
"Ma sta bre preglasan vokal?!? Daj to jos pojacaj,de je regler...?!"
Steta...
Halooo narodnjaci, kako vise ne vidite da vasim Cecamaaa ovdje nije mjesto, otjerali ste mnogo dobrih forumasa od kojih ste i vi i ja mogli stosta da nauciteeeee. NECE RUMSKI NARODNJAKE.......SHVATITE TO MOLIM VAS VEC JEDNOM......:( :( :( :( :( :(
Da li si se uopste zapitao kako ovo zvuci? Ovaj forum se ne bavi narodnom muzikom ali ne vidim nikakv problem u tome sto je postavljen jedan ovakav tred.
Kome i cemu jos nije mesto ovde?Sta rade ovde vicevi o Chak Norisu i klipovi o mobilnim telefonima?
Ako ti nije interesantno ili te nervira nemoj da otvaras i citas to.
Da li sam ja trebao da smaram ljude sto kace klipove o izdrzljivim fensi telefonima koje ne mogu da posedujem i koji me podsecaju na to koliko sam bedan? Ni oni ni Ceca mi nisu krivi nizasta od toga ..nisu mi krivi ni splavovi ni grandovi kao ni sponzoruse.
STUDIOTON
03-06-2011, 03:03 PM
http://board.electro1337.de/images/smilies/thread_closed.gif
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.