View Full Version : pro?irenje inboxa
wladymeer
16-05-2011, 10:46 PM
ako nije problem, jel mo?emo dobiti makar 200 poruka po inboxu? dosadilo mi da bri?em svakih nedelju dana neke odgovore :)
hvala! :D
wladymeer
20-06-2011, 09:37 PM
Neki komentar? :)
diviner
21-06-2011, 12:49 PM
Mislim da ovo nije problem prosiriti. Ovih dana ce biti sredjeno!
Poz
Haxli
21-06-2011, 06:05 PM
Naravno da nije problem, 3-4 kilka - ali zashto? Zato shto nekoga mrzi da izbirshe svoje poruke?
Mislim da to nije dovoljno dobar razlog da se baza povecave bez potrebe...
Bolje vidite zashto se deshava da sajt/forumu znaju da budu totalno nedostupni...
(shto se deshava svremena-na-vreme koliko sam ja primetio... )
Al dobro, do je samo moje mishljenje...
boggy
21-06-2011, 07:15 PM
.......
Bolje vidite zashto se deshava da sajt/forumu znaju da budu totalno nedostupni...
(shto se deshava svremena-na-vreme koliko sam ja primetio... )
.....
I ja sam primetio, nekad ne radi DNS, nekad ne radi baza... ali se bojim da sam provajder brljavi, i da se to moze (mozda) "popraviti" ponovnim seljakanjem foruma (sto postaje neprakticno).
pozdrav
bogi
wladymeer
21-06-2011, 10:33 PM
Naravno da nije problem, 3-4 kilka - ali zashto? Zato shto nekoga mrzi da izbirshe svoje poruke?
Mislim da to nije dovoljno dobar razlog da se baza povecave bez potrebe...
Možda imam neke važne poruke koje čuvam iz nekog razloga, nekad se dopisujem sa pojedinim članovima i značilo bi mi da ta prepiska ostane sačuvana, a ne da svaki put brišem poruke iz poslatih. 2011ta je godina, ne vidim nijedan razlog da se "štedi" na ovome jer niti ugrožava kapacitet sajta niti njegov protok.
Uostalom, ne moraju svi članovi imati veći inbox ali za iole aktivnije mislim da je to prosto normalno, pogotovu što se radi o sitnici.
boggy
21-06-2011, 11:09 PM
Savetujem ti da koristis Email za vazno dopisivanje, administracija foruma nema bas neku obavezu da cuva nase privatne poruke ako dodje do havarije (a bilo ih je...) ... just my 2c.
pozdrav
bogi
Haxli
21-06-2011, 11:17 PM
Prekopiraj, slikaj... ?
Znachi, tvoj zakljuchak je:
radije bi da imash forum kome ne mozesh da pristupish ALI da znash da imash sachuvanih 500 pm-va...
Ok :)
@boggy
Upravo tako...
edit: i josh jednom!
@boggy
Upravo tako...
wladymeer
22-06-2011, 07:40 AM
Ne :)
To je tvoj zaključak. Klasičan spin izmedju ostalog :D
A realno, ne znam zatšo povlačiš paralelu izmedju ta dva pojma niti zašto pričamo o ovome, predložio, probao još jednom, dobio odgovor koji mi je bio OK i to je to.
Što se tiče padanja foruma, ne znam, poznajem dečka kod koga sam držao svoj forum 2 godine i za to vreme je pao samo jednom i to mojom greškom, ako je potrebno mogu vas spojiti, 10 GB protoka mesečno je 40€ kod njega a 50 GB 60€.
Haxli
22-06-2011, 01:51 PM
NaZalost nije spin...
Povalchim jer nije isto imati 500usera sa 500poruka u inboxu i imati 500usera sa 50 poruka u inboksu...
Sem toga nisi dao dogovor zashto to nekopirash?
Plus si dobio savet da nishta bitno ne drzish/vodish tako shto se oslanjash na inbox
10Gb protoka mesechno - 40e... hmm valjda prichash o nekom daleko proshlom vremenu,
ako ne - onda te je "dechko" odrao ;) (imash 50gb mesechno za ~4200)
Ali ajde da ne raspravljamo o tome, niko nas nije ni pitao... :)
wladymeer
22-06-2011, 09:51 PM
ajde da zaboravimo da sam bilo šta pitao...
a što se tiče tih 50gb za 4200, eto, šta čekaš? preporuči tog tvog dečka divineru da forum više nema probleme. ja sam preporučio nekoga kod koga nikad nisam imao probleme doduše nisam uzimao najveći paket jer mi nije bio potreban niti sam poredio cene jer je sve funkcionisalo kako treba. ako je i tvoj izvor takav, onda super, eto makar neke koristi od ove teme jer je rumski u tom slučaju pronašao stabilan hosting.
diviner
23-06-2011, 03:56 PM
Evo, povecan broj pmova na 300 ukupno.
A za ostalo cemo da vidimo...svaki hosting ima svoje prednosti i mane. Zasada, ovaj nam odgovara, jer je brz, a kada se i desi havarija, sve se sredjuje u relativno kratkom roku.
VladaNS
24-06-2011, 05:02 PM
Hebote oko cega se vi svadjate... Alo ljudi, napolju je suncan dan, picaka na sve strane :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.