Log in

View Full Version : 4U kuciste

Monroe/Rampart
15-05-2011, 08:50 PM
Posto imam par sprava za koje sam htio kupiti 4U rack (3 x 1U sprave), a na red je doslo i novo racunalo, razmisljao sam mozda uzet 4U kuciste za komp pa uzeti 8U ili 10U rack (mozda 10U radi lufta i buduce nadogradnje).

Dakle, zanima me kakva su standardna 4U kucista koja se mogu naci po hr. ducanima racunalne opreme, kakvo im je defaultno hladjenje (posto ne mislim uzimat dodatno) itd. Cak i prije nego sam planirao uzimati rack za ove sprave sam razmisljao uzeti 4U kuciste umjesto standardnog, posto mi je standardni 'tower' nezgrapan, ali sam nekako smetnuo tu opciju s uma. Sad kad je opet aktualno, kontao sam malo provjerit s forumom i ekipom koja se bolje u to kuzi od mene, ali meni to, za sada, izgleda kao win-win situacija.

diviner
15-05-2011, 09:00 PM
Mislim da u HR imate Codegen Rack 4U-500 i 4U600 kucista (ova oznaka 500 i 600 su dve razlicite varijante, a oznacavaju dubinu iliti duzinu kucista). Uzmi to, jer je skroz ok i mi ga koristimo za ruDAWe...

Poz

boggy
15-05-2011, 10:31 PM
Mislim da u HR imate Codegen Rack 4U-500 i 4U600 kucista (ova oznaka 500 i 600 su dve razlicite varijante, a oznacavaju dubinu iliti duzinu kucista). Uzmi to, jer je skroz ok i mi ga koristimo za ruDAWe...

Poz

Valja proveriti dubinu koje zauzima kuciste, jer nam se nisu uklapala u nekakav standardni rack koji prima sprave do dubine 30cm, spomenuta kucista su bila dosta duza.

pozdrav

bogi