View Full Version : ?-vision
Sandzama
11-05-2011, 03:27 PM
Da li da uopste zapocinjemo diskusiju o nasim predstavnicima-cama ?
:confused:
Balast
11-05-2011, 06:23 PM
Da li da uopste zapocinjemo diskusiju o nasim predstavnicima-cama ?
:confused:
NE!!! NIKAKO!!!
Jer ako pokrenemo, neki "odrasli i zreli profici" ce reci svoj stav, koji MORAMO prihvatiti i apsolutno se sloziti sa njima, jer oni "znaju"...
:banghead::banghead::banghead:
But...ko ih jebe :)
Hrvatska - nesto gore nisam cuo jos od raznoraznih simplicija, tajcija i onog "poznatog" crodensa...u biti...kolonija, al ajmo sad malo komercijalu :)
If ju nou vat aj min...
Besprizorna pjevacica sa neupecatljivim glasom...
Uzasan text i nezanimljiva i zastarjela podloga...katastrofa.
Moram priznati da me malko i sram pred evropom...sva sreca da nisu prosli.
Srbija - nelose, ali da su popalili raznorazne duffy i slicne...jesu.
Al to je na ovim balkanskim prostorima normalno...jos od karla metikosa...
To nije bezocna kradja...to je "prepjev"
Ali nelose...
Da je original...
Sto nije...
Bosna - jao dino, drzi se jorgovana i sempliranih gitara, te lose ritam masine.
Tada je sve moglo proci, pa i ti...
Ovo je apsolutna katastrofa...
Tumca tumca ritam, bezlicna akustara, satroetno elementi...vrlo, vrlo ziheraski, ali bez muda i talenta.
Cak mozda gore od hrvatskog zlodjela...u svakom slucaju, pretenciozno do bola.
A barem da je taj engleski malko, malko bolje naucio...
Malkice...da se ne blamira.
Eto...
DADDY Z
11-05-2011, 06:42 PM
samo ću reći da posle 100god ponovo gledam evroviziju i iskreno navijam za Ninu...što nije bio slučaj sa našim prethodnim predstavnicima...
Kristini svaka čast na pesmi i izboru pevačice..ne nalazim da je prepev ili plagijat,to je jednostavno njen fazon već godinama...i to pre Duffy i sličnih...
za ostalo bih se složio sa gore navedenim..
Bockie
11-05-2011, 06:49 PM
Pa mi smo prvo slali musko, pa zensko... ili obrnuto...ili ...cekaj, koje je sad koje bilo... ...nema veze, sad se konacno zna da je zensko, i ima finu leprsavu pemicu ,tra,la,la,i ok, skroz podrzavam!
Napoleon
11-05-2011, 07:44 PM
Iskreno, meni su i Aleksandra i Kristina dosadile... volim Soul, da se razumemo, al dokle vise... svaka pesma im je sa nekim ultra raspevavanjima... u redu, znate da pevate aj malo nesto drugo... da ne pricam sto imaju u svakoj pesmi harmonsku semu I-Vm-I-IV... nekako su isfolirane za takvu muziku...
DaBear
11-05-2011, 08:04 PM
Ja ne smem ni da pocnem sa komentarima !!! :D
Hollywood
11-05-2011, 09:36 PM
samo ću reći da posle 100god ponovo gledam evroviziju i iskreno navijam za Ninu...?to nije bio slučaj sa na?im prethodnim predstavnicima...
Kristini svaka čast na pesmi i izboru pevačice..ne nalazim da je prepev ili plagijat,to je jednostavno njen fazon već godinama...i to pre Duffy i sličnih...
za ostalo bih se slo?io sa gore navedenim..
+1
Prvi put u zivotu glasao mobilnim telefonom za bilo sta na tv-u.
wladymeer
12-05-2011, 02:09 PM
Nikad gore polufinale od ovog u utorak...
AudioStorm
13-05-2011, 12:06 AM
Ja ne smem ni da pocnem sa komentarima !!! :D
:rotfl::rotfl::rotfl:
Mislim da si sam sebi postao smijesan zbog ponavljanja jednog te istog u slicnim temama:D
Ti si profa a mi smo nemirni djaci ...:rotfl:
Bolje ovo malo na smijeh da prebacimo,bilo je vatre u zadnjim postovima...
vasko
14-05-2011, 10:37 PM
nasa pjesma je retro shit, bas ko reklama za prasak sto je reko aca s lukac :)
ima finih pesama onako na drugo slusanje...reko bih rusija,slovenija i georgija, onako kad puste samo preglede refrena
ali komplet georgija je oduvala,pesma tj ideja pesme, jos da nije onako bljutav kvazi metalski aranzman i nastup... ali ideja pesme je hit, bas hvata
georgija to je gruzija valjda
dosadno, dosadno, nevidjena kolicina anti-sluhista koji ne bi prosli audiciju ni u lokalnom kud-u. To je novina. Imam spontanu potrebu da slusam Ministry...
DaBear
14-05-2011, 10:47 PM
Meni Irci najbolji - najsvezija pesma, nisu pevaci ali je super zajebancija i good hooks !!
Slovenka izuva kako peva, a i pesma je dobra !
zeleni
14-05-2011, 10:53 PM
http://www.youtube.com/watch?v=IK8fVHNk0oM
:D
Ma Azerbejdzanci ima da pobede...
vasko
14-05-2011, 11:11 PM
nidje veze, ja ih nisam ni skontao da postoje
Eeva_r&b
14-05-2011, 11:13 PM
pa prilicno je dosadno. ali sam pustila koju suzu gledajuci grcku. ono, dodjavola :D
vasko
14-05-2011, 11:15 PM
sta, lozis se na onog grka sto peva?
DADDY Z
14-05-2011, 11:23 PM
užas!
vasko
14-05-2011, 11:31 PM
na koju foru pobedise ovi, svaka im cas, nidje veze
Mancha
15-05-2011, 09:13 AM
Azerbejdzanci nisu toliko losi, ali bas za pobedu... :confused:
Najbolje pesme zauzese sredinu tabele. Irci su zanimljivi, pa i pored manjkavog izvodjenja su mi i dalje bili medju najboljima. Slovenke su fenomenalne i imaju odlicnu pesmu, pa bih rekao da su bile za klasu iznad svih ostalih.
Neverovatno mi je da Bugarska nije ni usla u finale, a po mom izboru bi mozda i pobedili.
Najgori su zavrsili u samom vrhu: Svedjani sa nagluvim back vokalima, Bosna sa takodje nagluvim Dinom (ne znam sta mu bi, ali je bas bio los), Grci sa najsmesnijim reperom u istoriji (mozda i najgora pesma sinoc).
Ne znam po kom principu se bira ovo, ali ili su stanovnici Evrope ostali bez muzickog ukusa, ili je debelo namesteno (verovatnija varijanta, obzirom da Italijani zavrsise drugi ni krivi ni duzni. Verovatno im se moralo uvuci malo, da ne rage-uju ponovo sa Evrovizije)
Mislim da je definitivno došlo vreme da se domaćin Izbora za pesmu Evrovizije bira iz šešira ili po nekom "abecednom" redu, jer ovako više ne vidim poentu... Uostalom, kakva je to fešta na kojoj se vojuje bitka za najbolju pesmu Evrope, a publika zviždi? Tačno znaš ko će za koga da glasa, što donekle govori i o licemerju čitavih nacija (te njenih raseljenih pripadnika), o tome da se političko iživljava nad kulturnim.. Zapravo, uopšte mi nije ni bilo bitno koje smo mi mesto, i da li će pobediti ovi ili oni. Ove godine je, čini mi se, ipak, bilo raznovrsno, za svačije uho i ukus... Meni se, kažem, učinilo da je bilo makar pokušaja da se napravi lepeza šarenih "kriški": Italija je išla na neki piano-retro-jazz fazon, Španija na hit za leto, Gruzija se opredelila za heavy, a Francuska za operski žanr, Srbija je modernizovala šezdesete, a Ukrajinci su se na folkerski način sprdali sa rokom... Sve u svemu, mogla se naći, ako ništa drugo, a ono bar interesantna pesma, međutim, šta to vredi kad se na kraju sve svodi na čistu politiku dobrosusedskih odnosa. I, kad malo bolje razmislim, to, jeste, deluje strašno, ali Evroviziju bi spasilo, n.p. pravilo da niko ne sme da glasa za državu-komšiju. Možda bi tada tzv. žiri više slušao, a manje razmišljao! A ovako, jedan te isti problem se jednostavno reciklira, iz godine u godinu, i zaista više ne vidim smisao. Svrha se takmičenja pretvorila praktično u sopstvenu suprotnost gde je važno da se mi nismo zamerili "drugovima" koji od nas očekuju 12 poena, a pesma je u drugom planu. Neprirodno skroz.
Bockie
15-05-2011, 12:54 PM
ali Evroviziju bi spasilo, n.p. pravilo da niko ne sme da glasa za dr?avu-kom?iju.
Uopste nisi tolerantan i multikulturalan...
wladymeer
15-05-2011, 01:07 PM
Mene više brine to što je kao uvedeno pravilo da glas žirija vredi 50% a opet je Kipar dao Grčkoj 12, Moldavija Rumuniji, Rumunija Moldaviji - sve isto u suštini...
Ako ništa drugo mogu makar da pohvalim naše glasanje - 0 bodova za pobedničku pesmu :)
Lično sam očekivao da će Švedjanin da pobedi. Ne znam jel neko primetio ali on je pola glasanja bio prvi a da nije dobio nijednu 12ticu - tek je od poslednjih 3 zemalja dobio 2 12tice :D
Pored toga, Irci su imali skroz kul pesmu a i za Merlina mi je drago što se tako dobro plasirao kao i za Italiju, mada mislim da je to tako dobar plasman više princip "welcome back" nego realan prikaz stvari .
Srbija - po meni očekivano.
A od svih pesama jedino mi je žao Estonije, strofa je imala potencijala da bude pobednik ali je aranžman refrena uništio celu pesmu + onaj bespotrebni brejk posle drugog refrena.
quake2
15-05-2011, 01:46 PM
Koga sledeceg RTS salje na Eurosong? Dinkica?
Bockie
15-05-2011, 02:16 PM
Koga sledeceg RTS salje na Eurosong? Dinkica?
Mislim da ne moze "stara pesma"...
Uopste nisi tolerantan i multikulturalan...
Vidi, nisam. :da:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.