Log in

View Full Version : Jos jedan Rumunski Mega hit u najavi !!!

DaBear
09-05-2011, 03:05 PM
Poceli da vrte ovde naveliko na Radio 1... Mr Saxobeat !!!

Jos jedna Rumunka i zarazna pesma....building up slowly...vec je na preko 28 miliona views na Youtubetu (!!) Zagarantovan Evropski Hit!

<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lAhHNCfA7NI?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/lAhHNCfA7NI?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></object>

Surfer
09-05-2011, 06:11 PM
Rumunji su vrhunski.
Hit za hitom.
Svaka čast:)

DzoniPFC
09-05-2011, 06:21 PM
sto u najavi? :) vec je mega hit
inace ne volim ovakav stil muzike ali zaista je vrhunska pesma, energicna i zarazna.

vasko
09-05-2011, 06:53 PM
pesma je osrednja,kako ste nahvalili ocekivao sam nesto mnogo bolje

btw ako smem da primetim sisichi, dakle i u evropi se ta roba najbolje prodaje :)

Balast
10-05-2011, 07:21 PM
Ne kuzim sta je tu tako dobro???:confused::confused::confused:

Jedna najobicnija jeftina tech/dance pjesmuljica, uzasno odpjevana na katastrofalnom satroengleskom, lose producirana i k tome popracena pretencioznim spotom.

Da ne spominjem jeftinu, losu i k tome i prilicno ruznjikavu pic...pjevacicu.
A da ima sisu...ima!!!
Dvije, cak!

Iz zemlje u tranziciji za zemlje u tranziciji.
:banghead:

DaBear
10-05-2011, 08:00 PM

Jedna najobicnija jeftina tech/dance pjesmuljica, uzasno odpjevana na katastrofalnom satroengleskom, lose producirana i k tome popracena pretencioznim spotom.

A da ima sisu...ima!!!
Dvije, cak!

daj ti nesto bolje (ako moze) ili bar ovako gadno.... a??
:mad:

Balast
10-05-2011, 09:24 PM

A jebaj ga...ovo su fore na razini osnovne skole.

Moje misljenje se ne mora nuzno slagati sa tvojim, znas?!
Dvije smo jedinke i dopusteno je imati dva razlicita misljenja.

Ili ovdje na rumskom smije postojati samo jedno misljenje...a to je misljenje vecine?!

BTW, ovakve stvari se rade u 2-3 sata programinga, 3-4 sata ispravljanja vokala i max pola sata mixa raznoraznih virtualnih pizdarija ITB.
Nes ti posla...

DaBear
10-05-2011, 10:09 PM

Moje misljenje se ne mora nuzno slagati sa tvojim, znas?!
Dvije smo jedinke i dopusteno je imati dva razlicita misljenja.

Ili ovdje na rumskom smije postojati samo jedno misljenje...a to je misljenje vecine?!

BTW, ovakve stvari se rade u 2-3 sata programinga, 3-4 sata ispravljanja vokala i max pola sata mixa raznoraznih virtualnih pizdarija ITB.
Nes ti posla...

Ok - ukusi su razliciti..a i shvatanja...

a za BTW - ovo ne moze da se uradi za za 2-3 sata. Ako si IKADA probao da uradis nesto, onda znas da se za to vreme NEMOZE uraditi nista.

Kod nas naravno, SVI trose na pravljenje / programiranje / komponovanje i sve ostalo TOLIKO vremena i ZATO NAM JE MUZIKA TU GDE JE !!!!
:(:(

branoy
10-05-2011, 11:12 PM
hehe kad nasi ljudi pocnu NE VALJA OVO< NE VALJA ONO< TO JE TAKO JEDNOSTAVNO< *pa jest jednostavno kad si cuo i sve na mestu i treba da bude jednostavno, al ajd ti upali Cubase lupam prazan projekat i da vidim dokle ces doci sa tom jednostavnoscu i hoces se vrteti po SVIM IBIZZA TV hahah sam se smejem ET! aa ni na jednoj stranoj TV ne videh naseg hita osim sto mi prvo na pamet padne da se setim GRAMOFONDZIJE.

rumuni odlicni iz EU!! uboli sta treba!

Surfer
10-05-2011, 11:19 PM

A da ima sisu...ima!!!
Dvije, cak!

Nes ti posla...

Jo? jedan od onih koji mogu napraviti hit kad po?ele ali im je to glupo i veća im je fora raditi za svoj gu?t:rolleyes:

Zajedničko svima njima je to da su sa prostora ex YU ( vrlo plodno tlo za wannabe hit makere i wannabe selektore nogometne reprezentacije) i da nikad nisu k***a napravili

Kad ti napravi? samo trećinu kvalitete ove pjesme i produkcije i to za 28 dana rada, onda se javi i ja ću biti prvi koji će ti čestitati:)

Jedno je glazbeni ukus koji uvijek mo?e biti različit i ne sviđaju nam se iste stvari a drugo je podcijenjivanje nečega ?to je već dobilo najveću ocjenu a to su ocjena publike sa 28 mil youtube wiewa, pozicija na chartu i zarada od prodaje

Balast
11-05-2011, 12:01 AM
Jo? jedan od onih koji mogu napraviti hit kad po?ele ali im je to glupo i veća im je fora raditi za svoj gu?t:rolleyes:

Zajedničko svima njima je to da su sa prostora ex YU ( vrlo plodno tlo za wannabe hit makere i wannabe selektore nogometne reprezentacije) i da nikad nisu k***a napravili

Kad ti napravi? samo trećinu kvalitete ove pjesme i produkcije i to za 28 dana rada, onda se javi i ja ću biti prvi koji će ti čestitati:)

Jedno je glazbeni ukus koji uvijek mo?e biti različit i ne sviđaju nam se iste stvari a drugo je podcijenjivanje nečega ?to je već dobilo najveću ocjenu a to su ocjena publike sa 28 mil youtube wiewa, pozicija na chartu i zarada od prodaje

Pa da, jos uvijek i nadam se zauvijek radim muziku za svoj gust.
Zar to nije i bit nekakve umjetnosti?

Vjerujem da je Vama "proficima" gust ostao negdje u 25-toj ili prije, ali mogli bi se malo prisjetiti kako je to raditi za gust, a ne za pare.

Sto se tice tvog cestitanja, zaista me znam od kuda ti toliko visoko misljenje o sebi da mislis da bi mi tvoja cestitka nesto znacila?!
Vise mi znaci kada neki osamnestogodisnjak downloada ( besplatno, naravno ) neku moju stvar i stavi ju u playlistu. To je peak stvaranja umjetnosti, zar ne.
Ili dizanje para???

I da, stvar mi je totalni shit i ostace totalni shit...vrtice se mjesec dana i nakon toga ce nestati u zaboravu kao i milioni takvih stvari prije ove.
A cura ce se fino udati za lokalnog drugoligaskog nogometasa i varace ga sa vlasnikom lokalne birtije, ali koga briga.
Jebo me pas ako cemo vise ikad cuti za nju :)

Zasto se ovdje svi osjecate napadnuti ako netko ima drugacije misljenje???
Manjak samopouzdanja...sindrom copora...ili nesto trece?!

Dajte ljudi, naucite se pricati i prihvatiti tudje misljenje, ma koliko ono ne bilo u skladu sa vasim.

Marcus
11-05-2011, 12:06 AM

A da ima sisu...ima!!!
Dvije, cak!

:rotfl:oplakao,ovo za ?atroengleski me dokusurilo

Dobro ne sla?em se u jednom produkcija je dobra,al tu le?e pare,d?aba bolje pjesme od ovih kojih mo?e? naći svugdje al ovo masa vari,ne kontam za?to al tako je.

Balast
11-05-2011, 12:12 AM
Ok - ukusi su razliciti..a i shvatanja...

a za BTW - ovo ne moze da se uradi za za 2-3 sata. Ako si IKADA probao da uradis nesto, onda znas da se za to vreme NEMOZE uraditi nista.

Kod nas naravno, SVI trose na pravljenje / programiranje / komponovanje i sve ostalo TOLIKO vremena i ZATO NAM JE MUZIKA TU GDE JE !!!!
:(:(

Jesu, razliciti su...i trebaju biti :)

Dobro, ajde...ne moze za 3 sata, ali jedna noc i imas hit!
Dovoljno sam dugo u ovome da znam sta se moze u kojem vremenu napraviti, i ako si opskrbljen i imas okvirnu ideju...ide!

I nemoj bas toliko podcjenjivati nasu muziku...ali ne u smislu kvalitete, nego ljudi se ipak puuuno vise trude od 2-3 sata, pa svejedno rade govna.
Eto nam sad i savrsenog pokazatelja za euroviziju.
Toliko truda, toliko "pametnih" glava, toliko tehnike, a ne znas koja je pjesma vece govno.
Zastarjela hrvatska, pokradena srpska ili pretenciozna bosanska :)
Uzas do uzasa!!!

cAAc
11-05-2011, 12:23 AM

Meni se ovo licno ne svidja (u sustini ceo taj 'novi' euro dens kao i mnoge druge stvari) ali je cinjenica da je popularno i cak sta vise volim da zavirim u ovakve tredove (ali se trudim da ne pisem nista) i bilo bi lepo kad bi vise ljudi kacilo neke stvari koje im se svidjaju i za koje smatraju da su neka vrsta hita (iz bilo kog zanra) jer volim da sam apdejtovan sa svim sto se desava(sad sam se setio MihaBlaze ili kako sa metal bendovima koje je kacio u promociji).
Sad mozda covek slusa dens muziku al ga smara ovaj podzanr ili sta je vec i ne vidi neku buducnost ovoga ali opet o tome moze u nekom drugom topiku bez srdnje i ljutnje.
Ovo pisem samo zato jer ne bi voleo da bilo ko odustane od svog tripa jer koliko god puta se nisam slozio sa nekim na forumu mozda isto toliko puta i jesam ,a kad je rec o produkciji svaciji savet je dobar bio od hopera ,densera ,tehno manijaka ili koga god vec i glupo je razilaziti se zbog slicnih rasprava

AudioStorm
11-05-2011, 12:35 AM

Nemoj da prozivas.Nisam ja rekao da mogu da napravim hit kad pozelim,nego ti :mad:

Taj Buenos Aires pola foruma napravi bez problema.

VIDIS ??

cAAc
11-05-2011, 12:56 AM
vezano za topik ..mislim da rumuni imaju dobru prodju na zapadu sa ovim najvise zbog tog etna koji pametno provlace kroz te njihove hitove ,a na zapadu nisu toliko ceste pa verovatno i zbog toga interesantne ..plus sto su progurali vec par komada i sad im je mnogo lakse ..moguce i da isti lik tripuje sve ovo

fosnex
11-05-2011, 01:18 AM
pa da, jos uvijek i nadam se zauvijek radim muziku za svoj gust.
Zar to nije i bit nekakve umjetnosti?

Vjerujem da je vama "proficima" gust ostao negdje u 25-toj ili prije, ali mogli bi se malo prisjetiti kako je to raditi za gust, a ne za pare.

Sto se tice tvog cestitanja, zaista me znam od kuda ti toliko visoko misljenje o sebi da mislis da bi mi tvoja cestitka nesto znacila?!
Vise mi znaci kada neki osamnestogodisnjak downloada ( besplatno, naravno ) neku moju stvar i stavi ju u playlistu. To je peak stvaranja umjetnosti, zar ne.
Ili dizanje para???

I da, stvar mi je totalni shit i ostace totalni shit...vrtice se mjesec dana i nakon toga ce nestati u zaboravu kao i milioni takvih stvari prije ove.
A cura ce se fino udati za lokalnog drugoligaskog nogometasa i varace ga sa vlasnikom lokalne birtije, ali koga briga.
Jebo me pas ako cemo vise ikad cuti za nju :)

zasto se ovdje svi osjecate napadnuti ako netko ima drugacije misljenje???
Manjak samopouzdanja...sindrom copora...ili nesto trece?!

Dajte ljudi, naucite se pricati i prihvatiti tudje misljenje, ma koliko ono ne bilo u skladu sa vasim.

amin!:d

LA-2A
11-05-2011, 01:31 AM
opaaa balast pa ti mora da si neki opasan hit mejker sa ovih prostora...daj majke ti napravi meni jedan hit i resi me svih muka i ja cu ti uredno platiti kolko trazis kad ta pesma postane hit

Bockie
11-05-2011, 01:54 AM
Svi su pomalo u pravu. Vec neko vreme oklevam, ali Balast, alal ti kurac! Svaka cast! E jebalo majku, 2 usrana akorda okovase u zlato, a nemoz' biti grdje smece...!

Ma nikad mozda ja ovo ne bih napravio, ali pricamo o tome da neki pekari koji naliju kecap i akrilnu salamu na testo zive bolje od ovih sto prave "puter" kifle...!
Mlacenje prazne slame, "mega hit",a povraca mi se , pa ovo je Srdja Moby dick radio 92'ge i to sa puno skupljim spravama...

Nece to na dobro izaci kad rumuni prave "dobra" kola i muziku... ... ... ... ...

cAAc
11-05-2011, 02:15 AM
devedesete su u fazonu i verujem da bi isti taj Srdja,DrIggy i slicni sad super prosli (mediji bi kocili jer je sad sve sem politike i reklama cenzurisano)

a evo na sta se treca generacija dizelasa(mnogo je pozitivnija od one moje prve) danas lozi

<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/eHpXJ5xotko" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

pola akorda

mada hardbass zasluzuje poseban tred

Arthur
11-05-2011, 02:19 AM
Svi su pomalo u pravu. Vec neko vreme oklevam, ali Balast, alal ti kurac! Svaka cast! E jebalo majku, 2 usrana akorda okovase u zlato, a nemoz' biti grdje smece...!

Ma nikad mozda ja ovo ne bih napravio, ali pricamo o tome da neki pekari koji naliju kecap i akrilnu salamu na testo zive bolje od ovih sto prave "puter" kifle...!
Mlacenje prazne slame, "mega hit",a povraca mi se , pa ovo je Srdja Moby dick radio 92'ge i to sa puno skupljim spravama...

Nece to na dobro izaci kad rumuni prave "dobra" kola i muziku... ... ... ... ...
boki daj majku mu pripazi malko na jezik, il nemoj pijan sedati za rumski :P

Bockie
11-05-2011, 02:51 AM
Evo se javno isvinjavam za psovke, uvek sam bio "britke reci", ali napominjem da sam potpuno trezven, dakle posto me cika Arthur vec koji put proziva za izvesno pijanstvo, a nisam pijan, cika Arthure - stvarno, (nemam sad ni para da se posteno napijem, eno, prodajem "osnovna sredstva za rad" u prigodnoj sekciji,a lepo sam iskrvario za ista, a postao luxus napiti se ispred radnje a kamo' li u kafani...(!!!)), nego me 'vata Quake-izam...:D...desi nam se svima da malo odemo po kur*u.... ...Sta da Vam kazem... ...al' ajd', glave gore, bice valjda nekad bolje...!

Surfer
11-05-2011, 07:13 AM
Dobro, ajde...ne moze za 3 sata, ali jedna noc i imas hit!
Dovoljno sam dugo u ovome da znam sta se moze u kojem vremenu napraviti, i ako si opskrbljen i imas okvirnu ideju...ide!

hahahahaha, čuj ovo, on je dovoljno dugo u ovome da zna da ti treba jedna noć i imaš hit:rotfl:

Pa ovo je izjava za Miki Maus časopis.:)

Da si ti dovoljno dugo u ovome, ne bi ovakve gluposti pisao po forumima:rolleyes:

Nemoj da prozivas.Nisam ja rekao da mogu da napravim hit kad pozelim,nego ti :mad:

Kolega Audio Storm, bojim se da vi ne znate što je hit a što nije.
Ono što ste vi stavili na forum od Nick Warrena je SVE SAMO NE HIT.
Uspoređuješ nešto što ima 28 miljuna youtube wieva sa Nick Warrenom koji ima 17 600 wieva.
Pa da bilo ko sa foruma napravi pjesmu za svoju babu imala bi više wieva:rolleyes:

Kao što sam već rekao može se vama to Rumunjsko sviđati ili ne, ali brojke ne lažu.
Ljudi rade hitove konstantno, i ova pjesma je hit, a sve drugo su samo komentari anonimusa na internet forumu.
To što bi bi to napravili za jedan dan i to što vi radije radite vanil kifle, to možete objesiti mačku o rep.
Tako se ljudi tješe kad ne znaju i ne mogu.

I ja bi igrao za Lakerse da hoću, ali neću jer su mi glupi njihovi žuti dresovi:rolleyes:

cAAc
11-05-2011, 07:42 AM
..

Balast
11-05-2011, 08:36 AM
hahahahaha, čuj ovo, on je dovoljno dugo u ovome da zna da ti treba jedna noć i ima? hit:rotfl:

Pa ovo je izjava za Miki Maus časopis.:)

Da si ti dovoljno dugo u ovome, ne bi ovakve gluposti pisao po forumima:rolleyes:

Kolega Audio Storm, bojim se da vi ne znate ?to je hit a ?to nije.
Ono ?to ste vi stavili na forum od Nick Warrena je SVE SAMO NE HIT.
Uspoređuje? ne?to ?to ima 28 miljuna youtube wieva sa Nick Warrenom koji ima 17 600 wieva.
Pa da bilo ko sa foruma napravi pjesmu za svoju babu imala bi vi?e wieva:rolleyes:

Kao ?to sam već rekao mo?e se vama to Rumunjsko sviđati ili ne, ali brojke ne la?u.
Ljudi rade hitove konstantno, i ova pjesma je hit, a sve drugo su samo komentari anonimusa na internet forumu.
To ?to bi bi to napravili za jedan dan i to ?to vi radije radite vanil kifle, to mo?ete objesiti mačku o rep.
Tako se ljudi tje?e kad ne znaju i ne mogu.

I ja bi igrao za Lakerse da hoću, ali neću jer su mi glupi njihovi ?uti dresovi:rolleyes:

Ja nigdje nisam do sada napisao da pises ili pricas gluposti, jel tako?!
Ali ako cemo diskusiju spustiti na taj nivo, nema problema.
Izgleda da su ti godine pojele ono malo pristojnosti i zdrave pameti koje si imao, a da ne pricamo o kreativnosti.

Jer ako tebi treba vise od jedne noci da napravis ovakvu stvar, onda si mozda promasio zanimanje.
Ne pricam sad o tome jel pjesma dobra ili losa, nego o tehnickoj strani cijele price.
Preset zvukovi, banke i preset text, preset pjevacica, preset efekti...i jos k tome preset spot.
Ponavljam...nes ti posla!
Petparacki hitic koji nece trajati vise od mjesec dana...uuaaaauu, koji art!!!

Dalje...ako je tebi JEDINI pokazatelj kvalitete neke pjesme broj klikova na youtubetu, onda se zaista ne mozemo sloziti u bilo cemu sto se tice umjetnosti...
http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0
135,753,522 klikova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U tom slucaju, ovo je apsolutna umjetnost bez premca!!!

Ajde frajeru...reci da je, molim te!

Dakle, spusti malo nos i stav...to sto si snimio par poluhitica za tu neke balkanske poluzvjezdice, ne daje ti pravo da pljujes po svima koji se ne slazu s tobom.

disco violence
11-05-2011, 09:01 AM
Izgleda da su rumunji ''pogodili'' engleski akcenat,ili imaju nekog rumuna na radio 1,ili je ustvari rumun vladar iz senke,ali je činjenica da se kod nas malo ljudi ozbiljno bavi ovakvom komercijalom,koliko ja znam gramophondžija je napravio hit daleko bolji od ovoga.

cAAc
11-05-2011, 09:25 AM
..

Balast
11-05-2011, 09:27 AM
opaaa balast pa ti mora da si neki opasan hit mejker sa ovih prostora...daj majke ti napravi meni jedan hit i resi me svih muka i ja cu ti uredno platiti kolko trazis kad ta pesma postane hit

Nisam ja...ja radim za svoj gust :)
Pitaj surfera...on radi za pare.

Arthur
11-05-2011, 09:47 AM
ja vas ozbiljno opominjem da obratite pažnju na ton i nivo ove diskusije, svodeći ga na argumente muzičke prirode a ne procene i lične ocene. Naročito Surfera, koji je i prvi krenuo u taj nivo diskusije, a nije mu prvi put da se nalazi u ovakvom tipu debate. Za svađu je potrebno dvoje, i molim vas da iskulirate da ne bi administracija krenula u ozbiljnije sankcionisanje ovakvog ponašanja, bez obzira na rang i staž članova.

DaBear
11-05-2011, 11:14 AM
he he he krenulo pljuvanje !!!!

I opet ista prica " ja sviram za sebe".."to nije art"..."..rade muziku za pare"..itd itd itd..

kad bi za svakoga ko je rekao "ja necu da se prodam, hocu da se moja muzika slusa i za 10 ili 15 gona"..dobio po funti - bio bih milioner !!!!

Zasto ljudi misle da ako je nesto popularno - to nije dobro?? Niko nije pomislio da kaze da je neko uspeo da pogodi zicu velikom broju slusalaca i postao popularan zbog toga!!??

I meni je bilo drago kad sam davne 1984 u autobusu u BG cuo kako neka devojka slusa nasu pesmu na walkmenu !!!! I jos mnogo mnogo puta kad je nesto sto sam uradio naislo da dobar prijem. Nekad je bilo para,nekad nije, ali bitno je da se veliki broj ljudi "konektuje" sa necim sto si uradio !!

Ako to uradis vise puta - neko ce te primetiti i zvati da preneses malo te "magije" i na njihovu pesmu (putem miksa / remiksa / programiranja itd..)
A posto sve to oduzima vremena i nemoze se ziveti od vazduha, logicno je da neko nesto tu i plati ??? Zar ne? Sta je u tome lose ???

A sto se tice vremena potrebnog da se napravi pesma, tipa "preset this, preset that"..NEMOZE !!! Kao neko ko je uradio vise od 150 remiksa / mikseva i produkcija koji su SVI izdati, tvrdim DA NE MOZE DA SE NAPRAVI ZA DAN ili NOC!! Ko misli drugacije - nema pojma o cemu prica...a moze i da proba.
Remix moze - neko je sazvakao pesmu, napravio sve delove, snimio pevanje, izproducirao, odabrao farbe itd itd..i sad remikser treba samo da prevede to u klub fazon !! Ko zna - moze i za 6 sati da odradi (zavisi od stila) ali i tu treba 3-4 dana da se posteno odradi sve.
I kao sto se cuje iz bezbroj "remix takmicenja" 99,99% tix remiksa su bez veze..sto bi rekli ovde: "doesn't do anything for the song!!"

Sto se tice "roka trajanja" muzike...hehehe .ima muzike i iz 60-ih, i 70-ih i 80-ih itd..koja je bila popularna SAMO TAD, u jednom kratkom periodu.
Pa nemoze svako da bude PINK FLOYD ili Clapton ili Elvis..ili sta vec??

Alo narode?? Osvestite se..nemojte da sakrivate vase neznanje iza bullshit-a !!!

A sta je hit i popularno - to odredjuje samo broj ljudi koji se izjasni za neku pesmu..bilo preko kupovine / klikova na YouTubetu ili kako vec..
Popularno = veliki broj. Tacka !

I na kraju - vise faktora je tu bitno, NIJE SAMO MUZIKA....i momenat (kad je izdata ploca, koji mesec, koja nedelja)..i izgled benda / pevaca / projekta...i da li je instrumental...da li je originalna ili vezana za neki poznati sample ili pesmu (Gramofonedzie, na pr),,itd itd...
Sve ima svoj rok trajanja, vreme gazi sve...

Bockie
11-05-2011, 11:33 AM
Zasto ljudi misle da ako je nesto popularno - to nije dobro??

:confused:

Pa, nista, odo' da gledam turske serije i VB izvestaj...

DaBear
11-05-2011, 11:51 AM
:confused:

Pa, nista, odo' da gledam turske serije i VB izvestaj...

e jbga Bockie - na sve moze da se kontrira !!

To je kao kad bi ja sad rekao..."pa nista, odo' da gledam fudbal !" :confused:

Nesto JAKO popularno = znaci MORA da je sranje i za budale samo !!?

Ima i u muzici stvari koje su dobre pa se prodale jako puno. Od Beatles pa do Britney. Sve je to POP (popularno) ALI ZA RAZLICITE UKUSE !!!

Tebi se cak ni onaj James Blake nije svidjao...???? A bas je cool fazon i svirka!!

Brian Eno je svojevremeno rekao da vise voli da cuje dve note koje imaju smisla, nego da neko redja 20 harmonija i jednoj strofi i svira ludacke skale sve vreme .... valjda i on nesto zna ??:(

Bockie
11-05-2011, 12:15 PM
Blake mi se dopao!
Nije mi se svideo totalno neartikulisani sub-bass...:wink:

Ma znam, sve ok, samo me cudi orgazmicno odusevljenje, a generalno je mjuz pre samo 5-6 godina bio mnogo smisleniji i bolji... Ne zato sto sam ja "old school", nije, matori ja slusam jos stariji mjuz, ali znam sta je "hitic" kad ga cujem, i to sam znao i pre 10 godina iako slusam mjuz star 20-30... Danas su "hitici" jednostavno glupavi. Pa mi sad sudi, sta cu, ali mrtav sam ubedjen u to.

DaBear
11-05-2011, 12:42 PM
Blake mi se dopao!
Nije mi se svideo totalno neartikulisani sub-bass...:wink:

Ma znam, sve ok, samo me cudi orgazmicno odusevljenje, a generalno je mjuz pre samo 5-6 godina bio mnogo smisleniji i bolji... Ne zato sto sam ja "old school", nije, matori ja slusam jos stariji mjuz, ali znam sta je "hitic" kad ga cujem, i to sam znao i pre 10 godina iako slusam mjuz star 20-30... Danas su "hitici" jednostavno glupavi. Pa mi sad sudi, sta cu, ali mrtav sam ubedjen u to.

sta je to "orgazmicno odusevljenje" ??? Niti sam (IKADA) rekao za nesto da je koma / svrsavanje / kraj sveta itd....
Nisam vise mali da se"orgazmicno odusevljavam" pesmama !!?/

Samo skrenem paznju na nesto sto je dobro i pametno odradjeno..kao primer ili "tip" nekome ko pokusava da udje u taj fazon / posao, da moze da izanalizira zasto se bas ta "dva akorda" svidjaju ljudima...a ne njegova dvadest i dva ??

disco violence
11-05-2011, 12:44 PM
Ne znam zašto se ova priča ponavlja svakih 2 nedelje na forumu,mislim da danas u muzici ima najmanje muzike,a najviše svega drugog što je prati,a narod je glup,izgubljen u moru nepotrebnih informacija i sadržaja i lako ga je ubediti u nešto i manipulisati sa njim,a youtube,facebook i twiter su merilo uspeha.Meni se čini da ovde na forumu to ne prolazi,iako svako voli da ima što vise poseta na gore navedenim društvenim mrežama.To je virtuelna stvarnost,stvaran život je nešto drugo.Pa čak i popularna Riana je morala da odgodi nastupe na turneji zbog slabog interesovanja,jer internet je jedno,a situacija na terenu drugo.

DaBear
11-05-2011, 02:26 PM
Ne znam za?to se ova priča ponavlja svakih 2 nedelje na forumu,mislim da danas u muzici ima najmanje muzike,a najvi?e svega drugog ?to je prati,a narod je glup,izgubljen u moru nepotrebnih informacija i sadr?aja i lako ga je ubediti u ne?to i manipulisati sa njim,a youtube,facebook i twiter su merilo uspeha.Meni se čini da ovde na forumu to ne prolazi,iako svako voli da ima ?to vise poseta na gore navedenim dru?tvenim mre?ama.To je virtuelna stvarnost,stvaran ?ivot je ne?to drugo.Pa čak i popularna Riana je morala da odgodi nastupe na turneji zbog slabog interesovanja,jer internet je jedno,a situacija na terenu drugo.

Da...stvarno joj ne ide ..bas nikako !! ??? :confused::confused: "dzaba" tolika popularnost na Youtubetu...heheh

Rihanna has sold more than 15 million albums and 45 million singles making her one of the best selling artists of all time.

She has achieved ten number-one singles on the Billboard Hot 100 since first appearing on the chart on June 11, 2005, which is the most by any artist during that time span.

As of March 18, 2011, Rihanna has sold approximately 6 million album units and over 28 million digital singles in the US.

She has sold over 10 million records in the UK.

Billboard named Rihanna the Digital Songs Artist of the 2000s decade.

She has received several accolades, including the 2007 World Music Awards for World's Best-Selling Pop Female Artist and Female Entertainer of the Year, and the 2011 Brit Award for Best International Female Solo Artist.

She has also amassed a total of four Grammy Awards, four American Music Awards, and fifteen Billboard Music Awards.

Solozabal
11-05-2011, 03:19 PM
Oni koji su culi za fake increaser na myspaceu (sw koji automatski povecava broj playeva u myspace playeru) mogu onda pretpostaviti sta se radi na youtubeu... Brojke varaju, danas sve cesce, a nije ni cudo kad se vidi koliko samo love ode na marketing.

Surfer
11-05-2011, 04:14 PM
pa slusaj Surfer nije poenta u gledanjima na jutubu ,ima stvari koje imaju po par hiljada gledanja i hitcine su za mene i mnoge druge ili kojih upste nema na tubu,a vrtele su se mnogo puta po bbc1 emisijama ,a isti ti miksevi se vrte po kucama i stanovima i dan danas.Ovo je dens hit ,a ne medjuplanetarno intergalakticki i mozda to ljudima na ovom forumu najvise smeta sto ga deklarisete tako (meni licno ne)
Okacio sam ovo al ne verujem da si zavirivao u taj topik..pogledaj datum kad je klip okacen i pogledaj gledanja ,a stvar tek treba da izadje za mesec dana ..ovo je samo klip
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/VCOyrRgef-Q" allowfullscreen="" width="560" frameborder="0" height="349"></iframe>

Sad ti je jasno da sem Rumunskog densa i densa uopste postoje i mnoge druge stvari koje su popularne i mlate pare ..Rajanu i slicne ne rade likovi poput ovog rumuna vec likovi poput tog deteta gore.

Kolega caac, ne mo?e ne?to biti hit ZA TEBE. Pjesma ili JE hit ili NIJE.
Ovo ?to Rumunji rade je trenutno hit i trendy. Meni se to osobno sviđa, nekom drugom ne i to je sve u redu.
Samo nemojte mije?ati osobni ukus sa nečim ?to je egzaktno a to su brojke.

?to se tiče toga ko radi Rihannu, vjeruj mi da nju ne rade klinci koji imaju 300 ooo wieva na youtube.
Nju radi Sandi Vee koji uz to radi i Guettu, Aguileru, Katy Perry, Britneyy itd
dosta toga za nju rade Stargate koji su stari pop lisci iz Norve?ke, radi je David Guetta i tako dalje.
Dakle, radi je iskusna pop ma?inerija, nema tu prostora za proma?aj.

Surfer
11-05-2011, 04:16 PM
Ja nigdje nisam do sada napisao da pises ili pricas gluposti, jel tako?!
Ali ako cemo diskusiju spustiti na taj nivo, nema problema.
Izgleda da su ti godine pojele ono malo pristojnosti i zdrave pameti koje si imao, a da ne pricamo o kreativnosti.

Jer ako tebi treba vise od jedne noci da napravis ovakvu stvar, onda si mozda promasio zanimanje.
Ne pricam sad o tome jel pjesma dobra ili losa, nego o tehnickoj strani cijele price.
Preset zvukovi, banke i preset text, preset pjevacica, preset efekti...i jos k tome preset spot.
Ponavljam...nes ti posla!
Petparacki hitic koji nece trajati vise od mjesec dana...uuaaaauu, koji art!!!

Dalje...ako je tebi JEDINI pokazatelj kvalitete neke pjesme broj klikova na youtubetu, onda se zaista ne mozemo sloziti u bilo cemu sto se tice umjetnosti...
http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0
135,753,522 klikova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U tom slucaju, ovo je apsolutna umjetnost bez premca!!!

Ajde frajeru...reci da je, molim te!

Dakle, spusti malo nos i stav...to sto si snimio par poluhitica za tu neke balkanske poluzvjezdice, ne daje ti pravo da pljujes po svima koji se ne slazu s tobom.

Oprostit ću se s ovom temom riječima jedne stare poslovice:

"Tko s djecom lije?e, budi se popi?an":wink::rolleyes:

Balast
11-05-2011, 05:36 PM
Oprostit ću se s ovom temom riječima jedne stare poslovice:

"Tko s djecom lije?e, budi se popi?an":wink::rolleyes:

Nedostatak argumenata pokrivas losim poslovicama.
Vrlo zrelo.

Hollywood
11-05-2011, 09:34 PM
Ovo je prvi Rumun koji mi se svidja, odlicno odradjeno, ne bih je pustao, ali za razliku od ostalih rumuna volim da je cujem.

I bice hit leta sigurno, mislim vec je hit, ali ce biti jos veci.

Hollywood
11-05-2011, 09:54 PM
pa slusaj Surfer nije poenta u gledanjima na jutubu ,ima stvari koje imaju po par hiljada gledanja i hitcine su za mene i mnoge druge ili kojih upste nema na tubu,a vrtele su se mnogo puta po bbc1 emisijama ,a isti ti miksevi se vrte po kucama i stanovima i dan danas.Ovo je dens hit ,a ne medjuplanetarno intergalakticki i mozda to ljudima na ovom forumu najvise smeta sto ga deklarisete tako (meni licno ne)
Okacio sam ovo al ne verujem da si zavirivao u taj topik..pogledaj datum kad je klip okacen i pogledaj gledanja ,a stvar tek treba da izadje za mesec dana ..ovo je samo klip
<IFRAME height=349 src="http://www.youtube.com/embed/VCOyrRgef-Q" frameBorder=0 width=560 allowfullscreen></IFRAME>

Sad ti je jasno da sem Rumunskog densa i densa uopste postoje i mnoge druge stvari koje su popularne i mlate pare ..Rajanu i slicne ne rade likovi poput ovog rumuna vec likovi poput tog deteta gore.

ako cemo o ukusima ja ne kapiram uopste celu frku i paniku oko malog Skrileksa? 2put sam ga slusao po festivalima i deca se loze, ali samo deca. To je... ne znam ni sta je.

I nemoj da tripujes da je ovo andergraund u odnosu na rumune. Za rumune imam mnogo vise postovanja jer njihovi hitovi, kakvi god da su, se sami probijaju u vrhove top lista. Ova ekipa oko Dedmausa ima OGROMNU ekipu oko sebe koja samo spamuje decu marketingom kako je nesto vrh. Deca se loze, a ne znaju ni zasto? Totalni trip.

DaBear
11-05-2011, 10:09 PM
ako cemo o ukusima ja ne kapiram uopste celu frku i paniku oko malog Skrileksa? 2put sam ga slusao po festivalima i deca se loze, ali samo deca. To je... ne znam ni sta je.

I nemoj da tripujes da je ovo andergraund u odnosu na rumune. Za rumune imam mnogo vise postovanja jer njihovi hitovi, kakvi god da su, se sami probijaju u vrhove top lista. Ova ekipa oko Dedmausa ima OGROMNU ekipu oko sebe koja samo spamuje decu marketingom kako je nesto vrh. Deca se loze, a ne znaju ni zasto? Totalni trip.

Tacno...Deadmou5 je stekao "popularnos" na hype samo! Znam njiegov management, nesto sam radio za njih...samo hype / lozenje / marketing..jako pametno - ALI NEMA HITOVA !!!!! Guraju ga na sve strane, ali NEMA HITOVA !! On je cool, kao....ALI record label (EMI) koji mu je dao veliki avans, je malo nervozan, JER NEMA HITOVA.. !!
Underground, "cool" muziku je mnogo mnogo lakse raditi nego hitove....

@ cAAc - kazes nema Guette sa Rhiannom...a "who's that chick?"

Hollywood
12-05-2011, 12:42 AM
Tacno...Deadmou5 je stekao "popularnos" na hype samo! Znam njiegov management, nesto sam radio za njih...samo hype / lozenje / marketing..jako pametno - ALI NEMA HITOVA !!!!! Guraju ga na sve strane, ali NEMA HITOVA !! On je cool, kao....ALI record label (EMI) koji mu je dao veliki avans, je malo nervozan, JER NEMA HITOVA.. !!
Underground, "cool" muziku je mnogo mnogo lakse raditi nego hitove....

@ cAAc - kazes nema Guette sa Rhiannom...a "who's that chick?"

ne brini za EMI, uzimaju oni od njega i lovu od nastupa i od mrchndajza. Cak mislim da se on malo vise zeznuo potpisivajuci taj ugovor. EMI zlikovci.

A da nema hitova, nema. Samo show i led diode.

wladymeer
12-05-2011, 12:52 AM
U celom besmislu današnje muzike, Rumuni zvuče skroz OK - teraju me da ih pustim ponovo... a valjda je to na kraju krajeva i bitno...

DaBear
12-05-2011, 07:27 AM
ne brini za EMI, uzimaju oni od njega i lovu od nastupa i od mrchndajza. Cak mislim da se on malo vise zeznuo potpisivajuci taj ugovor. EMI zlikovci.

A da nema hitova, nema. Samo show i led diode.

Ovo je "inside info"...znam da su ga potpisali na "360 deal" - uzimaju cut od svega sto zradi..i management je ih je na hype navukao da potpisu deal na ?1M za njega !!!!!! Zato su u frci....treba te pare vratitinekako...a gde je zarada ???

cAAc
12-05-2011, 11:31 AM

Obrisao sam prethodne nervozne postove..
Ludilo oko malog skrilexa prave ameri jer je prvi njihov ds producent za kog se culo na sire(gledaju ga kao boga).Ovo je vec hit,a nije se nigde zavrtelo i okacen je samo da bi pokazo da postoji jos nesto osim rumuna .dovatili smo se rajane pa je bilo reci i o tome ko je radio nju..to sto ti vise volis rumunske hitove je lepo i tvoja je stvar (ili ih ne volis ,a postujes) .Deca se loze i odlicno znaju zasto ..ne znam kakve veze ima sa mausom osim ako maus nema veze sa nsda za koje ovo treba da izadje ,a i ne znam kakve to ima veze ..cela ekipa koja je radila na ep-u nema sta da se probija ,oni su face odavno u onome cim se bave ...ne endleske ,ne evropske vec svetske(i na sceni su godinama ,a ne par meseci) i kao sto sam rekao neki od ljudi iz dnb i ds sveta su radili ili pozvani da rade na ozbiljnim komercijalnim projektima koji nemaju veze sa njihovim maticnim zanrom ..Te vune i anonimusi loze po festivalima i klubovima,a vi ne znate zasto ..pa neki malo ozbiljniji su shvatili ..i to je sve zbog price kako je ovo svetski mega hit i kako je to taj najbolji fazon ,a drugi su pajseri ..vazi
Ova rumunka je evropski dens hit i nista drugo ..za nekog je mega ,a za nekog nije(to me ni neinteresuje )..Ja ne tripujem nikakav andergraund niti se lozim tako u zivotu ..slusam sta mi se svidja i ne interesuju me mnogo komentari ljudi koji imaju drugaciji muzicki ukus.Ne znam sta vi tripujete i ko vam daje za pravo da sebe smatrate najmerodavnijima ovde ..vasa muzicka dostignuca meni nisu bitna jer to nije moj svet ,a prethodne postove sam pisao u najboljoj nameri (jer sam i sam ljubitelj tredova poput ovog) kako bi neki shvatili da sem ovakvih dens hitova postoji nesto drugo sto je popularno (ne bez razloga) i da malo oslusnu pre nego sto pljunu po tome ..Losi kikovi ,snerovi ,basevi?sintevi katastrofa? nije ni bila ideja sta je bolje pa to kao treba da se radi vec da oslusnu drugaciju i po meni mocniju produkciju od ove rumunske ..necu da vas davim vise ..i samo nastavite da hvalite jedni druge i dalje ..meni to ne pada na pamat da citam vise .Pozdrav ljudi

pozdravljaju vas i deca sa festivala
<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/Ob5VvcaGvCo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Hollywood
12-05-2011, 01:54 PM
Obrisao sam prethodne nervozne postove..
Ludilo oko malog skrilexa prave ameri jer je prvi njihov ds producent za kog se culo na sire(gledaju ga kao boga).Ovo je vec hit,a nije se nigde zavrtelo i okacen je samo da bi pokazo da postoji jos nesto osim rumuna .dovatili smo se rajane pa je bilo reci i o tome ko je radio nju..to sto ti vise volis rumunske hitove je lepo i tvoja je stvar (ili ih ne volis ,a postujes) .Deca se loze i odlicno znaju zasto ..ne znam kakve veze ima sa mausom osim ako maus nema veze sa nsda za koje ovo treba da izadje ,a i ne znam kakve to ima veze ..cela ekipa koja je radila na ep-u nema sta da se probija ,oni su face odavno u onome cim se bave ...ne endleske ,ne evropske vec svetske(i na sceni su godinama ,a ne par meseci) i kao sto sam rekao neki od ljudi iz dnb i ds sveta su radili ili pozvani da rade na ozbiljnim komercijalnim projektima koji nemaju veze sa njihovim maticnim zanrom ..Te vune i anonimusi loze po festivalima i klubovima,a vi ne znate zasto ..pa neki malo ozbiljniji su shvatili ..i to je sve zbog price kako je ovo svetski mega hit i kako je to taj najbolji fazon ,a drugi su pajseri ..vazi
Ova rumunka je evropski dens hit i nista drugo ..za nekog je mega ,a za nekog nije(to me ni neinteresuje )..Ja ne tripujem nikakav andergraund niti se lozim tako u zivotu ..slusam sta mi se svidja i ne interesuju me mnogo komentari ljudi koji imaju drugaciji muzicki ukus.Ne znam sta vi tripujete i ko vam daje za pravo da sebe smatrate najmerodavnijima ovde ..vasa muzicka dostignuca meni nisu bitna jer to nije moj svet ,a prethodne postove sam pisao u najboljoj nameri (jer sam i sam ljubitelj tredova poput ovog) kako bi neki shvatili da sem ovakvih dens hitova postoji nesto drugo sto je popularno (ne bez razloga) i da malo oslusnu pre nego sto pljunu po tome ..Losi kikovi ,snerovi ,basevi?sintevi katastrofa? nije ni bila ideja sta je bolje pa to kao treba da se radi vec da oslusnu drugaciju i po meni mocniju produkciju od ove rumunske ..necu da vas davim vise ..i samo nastavite da hvalite jedni druge i dalje ..meni to ne pada na pamat da citam vise .Pozdrav ljudi

pozdravljaju vas i deca sa festivala
<IFRAME height=349 src="http://www.youtube.com/embed/Ob5VvcaGvCo" frameBorder=0 width=560 allowfullscreen></IFRAME>

brate caac ne znam koji ti K?

Bolje vrati onaj prethodni post, mnogo je manje nervozan od ovoga... :D

ne znam sta si ti skapirao iz mog posta, ali ajde da pojasnim.

Znaci ja rumune ne volim. Ne volim ni Skrileksa ni Afrojack-a ni bilo sta sto je nastalo instant, a jeste. Znaci niko nije cuo za skrileksa i onda 2nedelje kasnije svi su culi... I ti sada reci da to nije instant? Ja licno poznajem celu ekipu koja stoji iza njega, a sada mlate nevidjene pare jer su ljudi pametno smislili kako ce da zarade. I Skrileks ima 360deal sa agencijom koja ga gura. Odvalice se od para jer su pola pesama sa albuma zavalili za razne video igrice i to je i bila poenta. Da se proda klincima fora i da se posle muzika metne u igrice koje ce se zbog iste te muzike (mozda) bolje prodavati.

Delimicno ista ekipa koja radi dedmau5, na kraju i album skrileksov je izasao prvo za maustrap ako se dobro secam i preko noci su sve pesme bile u top10 beatporta (inace je glavna prica ove godine na wmc-u na beatport zurci bila oko te prevare i svi su ih prozivali...)

Ne pisem nesto zato sto sedim kod kuce pa ja kao to tripujem. NE. Ja radim na svim tim istim festivalima, druzim se sa svim tim ljudima, radimo remixe jedni za druge i nalazimo se u istim ili vrlo bliskim izdavackim kucama. I klip sa Ultre koji si postavio, bas sam tu bio... Nekih 10m iza dj boota. I onda kada tako blejis sa ljudima krenu price i pricice, nista zlonamerno nego jednostavno kako funkcionise svetska scena i kako koristiti nesto sto je neko uradio da pospesis sebe i svoj rad. Danas je 90% marketing, a sve ostalo je da imas solidnu pesmu. Mada opet ne mora da bude tako. Zato i postujem rumune jer oni nemaju ogromnu masineriju iza sebe, a svake godine izbace po jedan/dva/tri hita. Svetska.

Ti ovde pricas o necemu sto ce biti hit... Ali nije. Nije zato sto prolazi samo u americi jer njihovim klincima moze da se drobi takav marketing. Prolazi i u australiji i u UK, svuda ostalo je prilicno izvikano i na zesce misisce. Zato sto je to instant andergraund. Carevi deci prodaju ono sto ce ove sezone biti kul. A to prolazi uglavnom samo na engleskom govornom podrucju.

I svi se hvatate za youtube koji nije uvek merilo popularnosti. Merilo popularnosti su sve stvari kombinovane zajedno. I youtube i bilboard i bbc i hypechart itd itd.

Da budem jos jasniji... Iz mog iskustva sve sto dolazi sa zapada je veoma dobro proracunato i smisljeno (uglavnom) iz prostog razloga sto tako stvari tamo funkcionisu. Mozes da imas dobru pesmu, ali imace je jos njih10. Onda se smislja ceo paket i kako ces da se predstavis i kako ces da se ponasas. Znaci PAKET. I osnovno ko ce da uzme pare i kolike ce te pare da budu. To je najbitnije!

Ja zato vise gotivim nase istocne susede jer kod njih se nista ne radi planski, nego se uradi pesma i onda ako sama krene da ''zivi'', super! ili se nista ne desi. Opet ima tu i losih stvari jer kada krene onda se spotovi rade jer ''to tako treba'' pa onda i izgledaju debilno i jadno. Cisto odradjivanje, opet nista planski.

I ja sam siguran da je pitanje vremena kada ce neki USA agent da provali Innu ili slicnu rumunku i da je plasira u USA i zaradi ozbiljne pare...

cAAc
12-05-2011, 06:38 PM
Pa trudio sam se da normalno pricam sa ljudima koji nesto drugacije razmisljaju i slusaju i rade neku drugaciju muzuku i onda shvatim da pet puta pisem jedno te isto i osetim se kao budala,a mozda nisam trebao(i meni su zivci naceti kao vecini ovde) pa onda napisem nesto sto nije toliko normalno i pomalo uvredljivo za druge (a pre toga sam se trudio da ne uradim tako nesto) i onda shvatim koliko je sve to uzaludno i osetim se kao jos veca budala .Plus sto mi kuva u stomaku vec neko vreme zbog gomile drugih stvari (nije dijareja) i ovo je sve trebalo da mi dodje kao neka razbibriga i skretanje misli na neke pozitivnije stvari ..verovatno sam sve pogresno protumacio ali zato sto ja imam problema ,a ne vi ..ovaj put vas pozdravljam pozitivnijim tonom :)

Surfer
10-06-2011, 10:54 PM
I broj 1 na UK Dance chartu je......

http://www.theofficialcharts.com/dance-charts/

vasko
10-06-2011, 11:18 PM
deadmau5 nema hitova? :)

DaBear
11-06-2011, 06:59 AM
I broj 1 na UK Dance chartu je......

http://www.theofficialcharts.com/dance-charts/

Ajde sto je No.1 na Dance Chartu...nego je No.3 na Official UK singles chartu (prosle nedelje No.5) i penje se jos !!! (Sto je retka pojava ovde..obicno singl udje na chart i odma pocne da pada....prestane da se kupuje)

@ Vasko - Deadmou5 je imao samo jedan "hit" do sada....on ne vazi za komerc artistu (iako bi njegov label to voleo)...samo je izvikani DJ..

Surfer
11-06-2011, 08:43 AM
Ajde sto je No.1 na Dance Chartu...nego je No.3 na Official UK singles chartu (prosle nedelje No.5) i penje se jos !!! (Sto je retka pojava ovde..obicno singl udje na chart i odma pocne da pada....prestane da se kupuje)

@ Vasko - Deadmou5 je imao samo jedan "hit" do sada....on ne vazi za komerc artistu (iako bi njegov label to voleo)...samo je izvikani DJ..

Znam, ali čim si u Top10 dance charta si u Top 20 Singles-a a kad si prvi onda si u Top 5 singles-a.

Nevjerovatno je koliko je dance muzika preuzela primat i to u cijelom svijetu.
Osim u zemljama Srednje afrike i Hrvatskoj gdje većina eminentnih izvođača snimaju svoj najnoviji pop-rock album u stilu Parnog Valjka iz 1987. i čude se što su prodali 18 CD-a.
Prestrašno koliko je loša muzika u HR i kakve gluposti snimaju naši pjevači i onda još pričaju kako prodaja ide loše i kako nemaju nastupa i čudom se čude.
Unf*****gbelievable

Pa onom klincu koji je pobjedio na jednom našem talent šou naprave album i pjesme za koje bi Miki Jevremović rekao da mu malo zvuče staromodno.:shock:

Ali to uglavnom završi tako kad se pjevači počnu baviti poslom i produkcijom umjesto pjevanjem:banghead:

Žao mi je samo što ne sudjelujem aktivno sad kad je najbolje vrijeme za dance.
Ali postoje neke naznake da hoću jer neke prilike se otvaraju a unatoč svim mitovima o tome da se ništa ne prodaje prodaja ide odlično i zato ..:wink:

DaBear
11-06-2011, 11:16 AM
Nevjerovatno je koliko je dance muzika preuzela primat i to u cijelom svijetu.
Osim u zemljama Srednje afrike i Hrvatskoj gdje većina eminentnih izvođača snimaju svoj najnoviji pop-rock album u stilu Parnog Valjka iz 1987. i čude se ?to su prodali 18 CD-a.
Prestra?no koliko je lo?a muzika u HR i kakve gluposti snimaju na?i pjevači i onda jo? pričaju kako prodaja ide lo?e i kako nemaju nastupa i čudom se čude.
Unf*****gbelievable

Pa onom klincu koji je pobjedio na jednom na?em talent ?ou naprave album i pjesme za koje bi Miki Jevremović rekao da mu malo zvuče staromodno.:shock:

:bravo:

Pogotovo quotes za Parni Valjak i Mikija Jevremovica !!! Tacno 100% !!

ha ha ha ha

DaBear
15-06-2011, 04:06 PM
evo ih producenti koji rade Inu i ostale Rumunske hitove, u njihovom studiju...
Izgleda da ima i malo hardware-a u studiju....he he

Hollywood
15-06-2011, 08:36 PM
evo ih producenti koji rade Inu i ostale Rumunske hitove, u njihovom studiju...
Izgleda da ima i malo hardware-a u studiju....he he

njihovi bitovi su mi zadali domaci.

A ono sto je interesantno je da od koga god mi se svidi beat na kraju izvalim da ima distresore... Slucajnost ili ne? hehehe

Jel prodaje neko par, kupujem odma! :D

DaBear
15-06-2011, 09:42 PM
njihovi bitovi su mi zadali domaci.

A ono sto je interesantno je da od koga god mi se svidi beat na kraju izvalim da ima distresore... Slucajnost ili ne? hehehe

Jel prodaje neko par, kupujem odma! :D

moze i bez Distressora...