PDA

View Full Version : Komp i 2 monitora

Rhino
05-05-2011, 01:06 AM
Upravo sam prije pola sata instalirao drugi monitor na komp. Imam 26 incha glavni sa hd rezolucijom i to mi je ok za rad u cubendu, tako sam navikao.

Ovaj drugi lcd sam gurnuo tamo negdje u cosku, cisto da imam hdsp digicheck analyzere pri mixu kad je vec visak. I sve to fino radi kako treba.

Samo me 'nervira' 1 stvarcica, a to je da kad se dize komp, sad na ovom drugom ekranu odbrojava ram, pise koja je ploca i ucitava win... A kad se win digne, sve je onda normalno (veliki monitor je 1, 19 inch je 2)

Stigoh vec kuci sad da spavam, umoran sam i nije mi se nije dalo baviti 'problemom'. Nadam se kad se probudim da ce neko od vas vec to rijesiti za mene:D

Pozz

boggy
05-05-2011, 01:37 AM
Upravo sam prije pola sata instalirao drugi monitor na komp. Imam 26 incha glavni sa hd rezolucijom i to mi je ok za rad u cubendu, tako sam navikao.

Ovaj drugi lcd sam gurnuo tamo negdje u cosku, cisto da imam hdsp digicheck analyzere pri mixu kad je vec visak. I sve to fino radi kako treba.

Samo me 'nervira' 1 stvarcica, a to je da kad se dize komp, sad na ovom drugom ekranu odbrojava ram, pise koja je ploca i ucitava win... A kad se win digne, sve je onda normalno (veliki monitor je 1, 19 inch je 2)

Stigoh vec kuci sad da spavam, umoran sam i nije mi se nije dalo baviti 'problemom'. Nadam se kad se probudim da ce neko od vas vec to rijesiti za mene:D

Pozz

Zameni konektore, pa potom zameni primarni i sekundarni u win.

pozdrav

bogi

Bockie
05-05-2011, 07:50 AM
...A kad se win digne, sve je onda normalno...

Nista ne diraj!
8-)

Eomsy
05-05-2011, 01:28 PM
Nista ne diraj!
8-)
Sla?em se! Neka te ne smeta to ?to ti se učitavanja rama vidi na drugom monitoru, jedino ako ti ta informacija nije od krucijalne va?nosti u ?ivotu da je gleda? na 26 '' ponovo i ponovo i ponovo ... u HD rezoluciji :D. Istu stvar imam i ja na svom 19'' CRT-u vs. 22'' lcd ...

Rhino
05-05-2011, 03:33 PM
Zameni konektore, pa potom zameni primarni i sekundarni u win.

pozdrav

bogi

To je bilo to:)

@ Bockie & Eomsy

Navika je cudo:D