View Full Version : BehringerUltraCurveDSP8000
branoy
13-04-2011, 10:54 PM
moze li mi neko na nas rec sta o ovoj spravi, uzeo je ja. fino izgleda. ima funkcija. i vidim ide softwer pa je mogu nakacit na cubase kaoo externi fx al njeg nemam i na znam gde da ga nadjem jbt. bas sve nadjem al to nikako da mi uspe, znaci da bude kao VST FX u cubesu al pazi, znam spojiti , znaci treba mi samo taj FX plug sto je isti kao ta sprava il to drugacije ide? ha
rastaman
14-04-2011, 01:46 AM
moze li mi neko na nas rec sta o ovoj spravi, uzeo je ja. fino izgleda. ima funkcija. i vidim ide softwer pa je mogu nakacit na cubase kaoo externi fx al njeg nemam i na znam gde da ga nadjem jbt. bas sve nadjem al to nikako da mi uspe, znaci da bude kao VST FX u cubesu al pazi, znam spojiti , znaci treba mi samo taj FX plug sto je isti kao ta sprava il to drugacije ide? ha
Ne morash da imash to, odesh na VST connections/External FX pa Add External FX, dodelish mu ime, stavish stereo send/return podesh in/out i dobicesh ga u insertima po kanalu External Fx > Ime koje si stavio.
branoy
14-04-2011, 11:25 PM
pa da , to znam , jos ga nisam skopcao mrsko mi al hocu ovih dana. ne nadjoh pravi plug od njeg sto ide kad se kupi.steta
kravadinka
16-04-2011, 11:16 PM
Ovu spravu uglavnom koriste za Room Correction, ako si je zato uzeo ok, inace ne vidim svrhu...
Nosis ga na svirku?
branoy
17-04-2011, 02:13 AM
jeftino mi covek to daje, ja probao, uzeo stereo kabal iz kompa, pa iz njeg u mixer na kutije, pustio neku svoju matricu, i malo pipao po njemu, upakuje fino skroz i odma se vidi razlika plugin-hardwer, et ovo nije bog zna koliko para blo, oko 400eu dal kaze mi on, al velika je razlika kroz to i kroz plugine, na prvu se primeti, pa bi ja to iskoristio i za studio, vidim ima za live fedback destroyer za mikrofoniju, to je isto like, ima gate i limiter plus eq, sasvim dovoljno ha?
kravadinka
17-04-2011, 02:25 PM
Necu da ti kvarim volju, ali bicu iskren ako neces da se ljutis, verujem da je to mnogo para za umisljotinu da se cuje bilo kakva razlika u odnosu na software.
Sto se tice limitera i feedback destroyer-a, ne znam sta da ti kazem, ako ti treba onda ok, mada je i u to slucaju mnogo para za moj pojam.
Ipak je najbolji lek za mikrofoniju pravilna upotreba komponenti i pravilna ozvuka konkretnog prostora.
branoy
17-04-2011, 05:46 PM
pa dobro sta znam verovatno si u pravu, ja se nisam susretao sa ovim , msm ponudi se niodkud hehe, a mikrofonije licno nemam, PM2 i Zx5, i daljinac shure onaj od 500eu, znaci, dobra opremica, kraj kutije pevaci odaju nista od mikrofonije, sto ne znam kako, pre na losijim sistemima uf bilo puno, do cega je ne znam. pa videcu. nije puno, ne moze skodit ako uzmem i da kupi prasinu vise neko da se koristi 75eu ? puno?
kravadinka
17-04-2011, 09:25 PM
Izvini, negde sam procitao 400 eura... Ako je 75 eura, svakako vredi taj novac, moje licno misljenje, bas kao i ono odozgo.
branoy
19-04-2011, 02:38 AM
ma uvazavam misljenje naravno.
evo do 15 sek sve PC, posle 15sek kick i drum loops ne ide kroz dsp8000 ostalo bas pad i neka gitarica da. eto cisto test, malo provukao kroz tu stvar. za male pare fino odradi , izdigne neke stvari.
i da,, 50eu na kraju mislim da ce bit cena hehe
http://soundcloud.com/branoy/test-dsp8000-branoy
Matoree
22-04-2011, 01:53 AM
jeftino mi covek to daje, ja probao, uzeo stereo kabal iz kompa, pa iz njeg u mixer na kutije, pustio neku svoju matricu, i malo pipao po njemu, upakuje fino skroz i odma se vidi razlika plugin-hardwer, et ovo nije bog zna koliko para blo, oko 400eu dal kaze mi on, al velika je razlika kroz to i kroz plugine, na prvu se primeti, pa bi ja to iskoristio i za studio, vidim ima za live fedback destroyer za mikrofoniju, to je isto like, ima gate i limiter plus eq, sasvim dovoljno ha?
stavljam ovaj post u potpis ako se ne ljutis :D
branoy
22-04-2011, 02:25 AM
sve ti je dozvoljeno hahah
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.