View Full Version : Mrzovoljno Oko - Balkane moj
HeatMan
08-04-2011, 01:58 PM
<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/32AedxC933I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
direkt na wav snimana. mrzelo me da miksam, mislim da je dovoljno dobro za net release :)
ProkDu
08-04-2011, 02:55 PM
+ poruka, distorzirane gitare
- 'ili budi deo sistema, ... e, brate' #nolike (uvek ima i treće i četvrto i peto ..., oksimoron tj. sama poruka pesme je ne?to treće), mo?da prepakovati ...
5+
HeatMan
09-04-2011, 08:05 AM
hvala na slushanju1 :)
pa to upravo i jeste fora. samim govorom na kraju dajem neku pozitivu celoj pesmi.. :) "sad hope.."
bice bolje, tek kad klinci i ostali budu prestali da pishu meni i ostalima po youtubeu "smrt hrvatima" i "smrt srbima"
ProkDu
09-04-2011, 12:02 PM
+1 bice bolje, tek kad klinci i ostali budu prestali da pishu meni i ostalima po youtubeu "smrt hrvatima" i "smrt srbima"
A ja mislio obrada Azre :rotfl:
zlobisha
09-04-2011, 02:47 PM
hvala na slushanju1 :)
pa to upravo i jeste fora. samim govorom na kraju dajem neku pozitivu celoj pesmi.. :) "sad hope.."
bice bolje, tek kad klinci i ostali budu prestali da pishu meni i ostalima po youtubeu "smrt hrvatima" i "smrt srbima"
Naravno da neće prestati... Svet bez idiota, je već Utopia...
Filip_
09-04-2011, 06:22 PM
Istina.
Dobra stvar, ali "teska" tema (pomirljiva, bez prozivanja ko je kriv), mada sam ja uvek za nesto veselije teme :D.
HeatMan
11-04-2011, 06:42 PM
hvala na komentarima ljudi!
Naravno da neće prestati... Svet bez idiota, je već Utopia...
to je to. :)
Istina.
Dobra stvar, ali "teska" tema (pomirljiva, bez prozivanja ko je kriv), mada sam ja uvek za nesto veselije teme :D.
u principu i ja sam takav, ali nekad te pukne depra ili tako neshto pa jednostavno odradish tako neshto..
evo ti malo pozitivnija stvar :)
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/YvgdaNa3vrU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
@sira: pa donekle je i omaz istoj :)
hvala josh jednom na komentarima! :)
Filip_
11-04-2011, 07:52 PM
Jeste pozitivnija :). Lep refren sa zenskim vokalima.
AudioStorm
30-04-2011, 12:42 PM
Odlicna je pjesma,i spot je uklopljen direct,svidja mi se :)
Jeste mracna ali skroz realna,i ako bi bilo ovakvih poruka vise,mislim da bi bilo od znacaja, (da se ljudi konacno pocnu trijezniti) pa makar i 1%.
Podrska !
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.