Log in

View Full Version : Jamie Woon - mega !!!

DaBear
01-04-2011, 07:35 PM
Jos jedan od novih faca u UK...(album izlazi uskoro). Do jaja peva decko, super aranzmani (old school vibe)..prateci vokali itd...
Mala skola vokal produkcije i aranzmana..

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/BvsfGhEqnXE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

druga stvar...nije "instant hit" ali super odradjeno...

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/EL0pTo9Z_XU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

AudioStorm
02-04-2011, 12:15 AM
Pa to je onaj decko sto je yoloko okacio kad si dreknuo da ti ne razvodnjavaju thread:rotfl::rotfl:ha ha

DaBear
02-04-2011, 07:25 AM
Pa to je onaj decko sto je yoloko okacio kad si dreknuo da ti ne razvodnjavaju thread:rotfl::rotfl:ha ha

ja tad nisam ni gledao ni ko je ni sta je....samo sam video da je nesto okaceno.:ups:
A sad vidim da je stavio ovu drugu stvar (koja mi nije privukla paznju koliko ona prva...)
hehe..

DADDY Z
02-04-2011, 08:24 AM
super!

disco violence
03-04-2011, 10:13 AM
izgleda se dobra melodija konacno vraca u muziku
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/ZXHs0t5VQM4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Znak
03-04-2011, 11:24 AM

Na?alost izgleda samo u onoj meri u kojoj se muzika vraća u ?ezdesete, kao u ovom tvom primeru.

DaBear
04-04-2011, 08:43 AM

:confused::confused:
Ovo je TOTALNO bez veze...absolutno nista novo / originalno ni u pevanju ni u sviranju ni u aranzmanu.. za razliku od prve stvari na ovom postu ????

Cemu??...on izgleda da je tek sad cuo muziku iz 60-tih ??

alavuk
04-04-2011, 09:13 AM
ovaj jamie u ovom drugom spotu od yoloko-a isti kako toshe ...

disco violence
05-04-2011, 06:55 AM
:confused::confused:
Ovo je TOTALNO bez veze...absolutno nista novo / originalno ni u pevanju ni u sviranju ni u aranzmanu.. za razliku od prve stvari na ovom postu ????

Cemu??...on izgleda da je tek sad cuo muziku iz 60-tih ??
Ja prićam o melodiji,a ne o originalnosti.Kakve veze ima to ?to fazon nije ni?ta novo ako je pesma dobra,pa gomila dana?nje muzike se zasniva na 60-tima.

DaBear
05-04-2011, 08:23 AM
Ja prićam o melodiji,a ne o originalnosti.Kakve veze ima to ?to fazon nije ni?ta novo ako je pesma dobra,pa gomila dana?nje muzike se zasniva na 60-tima.

Pa ni pesma mu nije dobra - sablon nad sablonima !! Nema ni 1% neceg novog...jeste ljudi se inspirisu starim stilovima ali naprave neku NOVU kombinaciju, neki NOVI spoj - a ovaj nema nista !!!
Verovatno je prvi put u zivotu cuo neku muziku iz 60-tih pa se napalio ko mladi majmun !!!!

disco violence
05-04-2011, 08:47 AM
Pa ako se ne varam svi najveći hitovi i jesu najgori šablon,ima i topic o tome .U svakom slučaju ovo je mnogo bolje od black eyed peas(time of my life donosi toliko toga novog) koje si toliko hvalio,bar je meni bolje.Ne pokušavaj da me ubediš da ovo ne valja jer se meni ovo sviđa,nije da padam u nesvest za ovom stvari,ali me na prvo slušanje zainteresovala pa sam je našao na netu što ne mogu da kažem za gomilu današnje muzike koja dopire sa malog ekrana tv prijemnika.

Znak
05-04-2011, 09:24 AM
Verovatno je prvi put u zivotu cuo neku muziku iz 60-tih pa se napalio ko mladi majmun !!!!

Meni deluje da je sve to ipak na malo profesionalnijem nivou - nije u pitanju to da su producenti prvi put čuli tu vrstu muzike, nego smišljeno ciljaju na postojanje mase publike koja to prvi put čuje i kojoj je to nešto novo.

Šta misliš koji procenat obožavalaca Ejmi Vajnhaus uopšte ima pojma da je tu nešto retro? Za njih je to najmodernije što postoji. (Da se razumemo, ne poredim ovog momka sa Ejmi, razlika u kvalitetu pesama je gigantska).

cAAc
07-04-2011, 01:25 AM
liiv ejmi alon