PDA

View Full Version : help? cub5 i vsti boje

branoy
31-03-2011, 01:06 AM
imam problem.. znaci kjubu5 airmax koristim 5.1.2updt. sve mi je pre radilo ok. sad ubacio nove plugove, hipersonic 2 integral i edirol orchestral onaj 20-50mb tako nesto.. snimim projekat. udjem sutra da nastavim nigde boja sto sam ostavio u njima. sve mi vrati u tim plugovima na one kao kad ih otvorim :(

i u ovom integralu hiper2 primetim nece da ucita neke boje. mogu klikat do sutra nista.. a neke hoce?

sta li moze biti? poz

2. dodatak? napravio sam ove presete pod insert, e sad kako to da snimim vani?? gde se to nalazi na disku? trebaju mi ti preseti sto napravim, pane mi npr win, nesto se zezne , ja instaliram novi , i jbg to mi treba. evo slika.

tomycrosound
31-03-2011, 09:06 AM
Prvo je do vst, a presseti su negdje sakriveni.
Treba? napravit ono da vidi? skrivene foldere.
Onda ide? na c/users, pa tvoje username, pa AppData, pslim Roaming, pa dolje na Steinberg i sad tu tra?i? po tim folderima prekopaj...

Rhino
31-03-2011, 12:48 PM
Edirol vraca boje na default kod mene od cubase 2 pa nadalje. Tako da ti nije do cubasea vec je tako razvodnjen taj plug.

Edit: Tek sad vidim 2gi dio posta i odgovor tommycrosounda, tako da...

Pozz

moka
01-04-2011, 09:07 AM
Ja sam to sa problematičnim bojama u hyper2 rešavao tako što tu boju snimim kao svoj patch i ne promeni je tokom sledećeg učitavanja projekta.

branoy
01-04-2011, 03:06 PM
tomycrosound nasao sam valjda. pise insert preset u komadu i 180kb tako nesto je velicina. ma sigurno je to. thnx

rhino vidis nisam to znao. a bas sam ga i pre na starijim instalirao al ne koristih.jbg onda

moka to cu da probam, ako je to resenje bolje ist nego nist. ko ce pisati kako je gde sta bilo.