View Full Version : Powercore remove plug-in
Imam problem (verovatno sam glup)....... Treba da skinem licencu sa starog powercora i prebacim na novi (obe karte su na mom nalogu)..... Ali nemam nikakvo dugme 'remove' u TC control panelu (kao sto bi trebalo po TC supportu).... u cemu je fora?
Dexxy
25-03-2011, 01:39 PM
Ovde igleda kao da si je vec obrisao. Instaliraj ponovo poco pa vidi ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovde igleda kao da si je vec obrisao. Instaliraj ponovo poco pa vidi ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
reinstlirao, isto...... ne izgleda kao obrisano, pisalo bi removed..... ovde pise full enabled.... bez opcije za remove:confused:
Bump:(
ima li ko ideju.......
pisao sam im, ali to ide malo kilavo:(
spidermusic
26-03-2011, 05:07 PM
Treba da imas mnogoooo srece da ti odgovore. Meni licno nije jasno sta se kod tebe desava. Izgleda kao da su ti plugin-vi koje si kasnije dodao bundlovani. Mozda da reinstaliras njihov software i da vidis sta se dogadja.
Treba da imas mnogoooo srece da ti odgovore. Meni licno nije jasno sta se kod tebe desava. Izgleda kao da su ti plugin-vi koje si kasnije dodao bundlovani. Mozda da reinstaliras njihov software i da vidis sta se dogadja.
deinstalirao sam i ponovo instalirao..... jednostavno, ne daje mi opciju da uklonim VSS3....koji sam kupio naknadno
Francuz
26-03-2011, 10:46 PM
Najverovatnije plungin od vss3 se nalazi u nekom drugum folderu pa kad ti reinstaliras on je uvek tu pa se ponovo pripoji , probaj rucno da nadjes putanju vss3 na kompu pa ga izbrisi rucno.
Ne radi se o deinstalaciji, vec o skidanju sa naloga na TC sajtu:(
Francuz
26-03-2011, 11:13 PM
Tebi treba u stvari BAY NEW opet ja mislim da negde u sistemu se nalazi neka putanja to jest rep da je to instalirano pa se mora naci i izbrisati , madA je to komplikovano.Ima prosto resenje ali pretpostavljam da ti se nece svideti a to formatiranje Hard diska .
A da povezes Powercore na neki drugi racunar pa tamo da probas remove license?
Probao sam na drugom OSu na DAWu, isto.... a probacu i na drugom racunaru
uspelo!!! na drugom racunaru.......
ono sto je cudno, od kada sam instalirao novi PoCo uz stari (FW uz Compact), na oba meraca cpu na karticama mi pokazuje zauzece 100%, a karte rade normalno...... i to samo na glavnom kompu u studiju :confused:... na ovom internet laptopu oji ima FW sam uspeo da skinem licencu (pojavila se u control panelu) i normalno mi je zauzece (pokazano)
Francuz
31-03-2011, 07:33 AM
Ja mislim da su gremlini usli u tvoj glavni racunar :wink: cim to pocinje da guzva to mi mirise na sredivanje racunara iz pocetka ( najezio od same pomisli) .
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.