Log in

View Full Version : Studio Sa?e Kovačevića

Nemania
22-03-2011, 11:01 PM
Pročitah negde u novinama, da Saša otvara svoj studio i da će biti opremljen najsavremenijom opremom...Pa zna li neko nešto o tome..?

http://www.story.rs/vesti/svet-poznatih/6852-sasa-kovacevic-uskoro-otvara-muzicki-studio.html

OFF
22-03-2011, 11:30 PM
Ko fali, Dado Glisic i Bojan Marovic....? Odna vise nece biti Vladoliki, nego Barboliki

Bitch
23-03-2011, 12:45 PM
evo jedan intervju naseg kolege, koji je odrzan u tom studiju. vidi se tehnika.

<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/gVhAy0ofNSw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Bitch
23-03-2011, 12:53 PM
e da, boggy je radio akustiku, pa se setih da sam video slike:

Bockie
23-03-2011, 12:55 PM
Sta?? Snima na Betu??

:D

rastaman
23-03-2011, 01:54 PM
i da će biti opremljen najsavremenijom opremom...

uuu kako volim kada kazhu ovo!!! znachi nishta od analogije, koristice usb mikrofone i tome slichno :rotfl:

Nemania
23-03-2011, 02:10 PM
Pa ovo je muzicki atelje, a ja mislio da ce biti neko ludilo tipa Barba i sl...ko zna mozda je i moj ex fantom X8 zavrsio kod njega..:)

A to oko najsavremenije opreme, nisam ja rekao, tako sam procitao..

rastaman
23-03-2011, 02:39 PM
@Nemanja nisam ni napisao da si ti rekao, napisao sam kazhu.
Elem istu tu rechenicu mi je rekao ortak koji radi u jednoj nashoj filmskoj distributerskoj kuci(inache ne bavi se zvukom, on mu dodje menadzer nechega), kako je njegov gazda odluchio da napravi studio i da ce taj studio biti najsavremeniji studio u zemlji, a ja nikako ne razumem sta to znachi...

branoy
23-03-2011, 02:54 PM
covek kad ima ideje TAJ COVEK JE "NAJSAVRSENIJI". ostalo.. pomagala do DELA sta je pisac hteo rec! pa reklama dela :) !! ja u danasnje vreme nis to vise ne bi kupovao. SAMO PC, par dobrih klava.. i dobar preamp, msm fali mi jos ovo zadnje da budem zadovoljan za sad! ako si majstor ne bitno je kakva je produkcija. sam napravi nesto da se svidi vecini.. niko nece pitat na cem je radjeno. ako imas para samo ulazi ako ce ti biti to isplativo, a vidimo da se najveci studii sa najboljom opremom sto ni kod nas nema zatvaraju!!

LJUDI ?? KVALITET?? pa sta ce vam to?? danas svi slusaju na komp one bezveze zvucnike od 10Eu. i Mp3?? i jel vi vidite svoj rad u tom kvalitetu??
TOLIKO . postovanje.

davidov
23-03-2011, 04:06 PM
e da, boggy je radio akustiku, pa se setih da sam video slike:
Da.
Slike su radjene pre oko godinu dana. Nisu merodavne za prikaz opreme u studiju, buduci da je oprema tek tada pocela da pristize.

Nemania
23-03-2011, 07:01 PM
Da.
Slike su radjene pre oko godinu dana. Nisu merodavne za prikaz opreme u studiju, buduci da je oprema tek tada pocela da pristize.

Pa imate li nesto svezije?

davidov
23-03-2011, 07:28 PM
Pa imate li nesto svezije?

Ne.

Bybass
24-03-2011, 12:31 AM
covek kad ima ideje TAJ COVEK JE "NAJSAVRSENIJI". ostalo.. pomagala do DELA sta je pisac hteo rec! pa reklama dela :) !! ja u danasnje vreme nis to vise ne bi kupovao. SAMO PC, par dobrih klava.. i dobar preamp, msm fali mi jos ovo zadnje da budem zadovoljan za sad! ako si majstor ne bitno je kakva je produkcija. sam napravi nesto da se svidi vecini.. niko nece pitat na cem je radjeno. ako imas para samo ulazi ako ce ti biti to isplativo, a vidimo da se najveci studii sa najboljom opremom sto ni kod nas nema zatvaraju!!

LJUDI ?? KVALITET?? pa sta ce vam to?? danas svi slusaju na komp one bezveze zvucnike od 10Eu. i Mp3?? i jel vi vidite svoj rad u tom kvalitetu??
TOLIKO . postovanje.

Ne mogu da poverujem da se niko nije bar nasmesio ovome...? :grin: