PDA

View Full Version : paypal kupovina

liman021
20-03-2011, 09:25 AM
ocel dolaziti ovaj paypall ikada na ove nase prostore ili netje bre.kako nabaviti program od neke firme koja svoj software prodaje samo preko paypall-a.ako neko zna magicni odgovor za ovu magicnu zemlju neka se ne stidi i nek baci koji post.hvala na odgovoru

disco violence
20-03-2011, 10:45 AM
Mozda i bude nesto miskovic je prod'o maksi i krupnim koracima gazi ka poljoprivredi,jos da namirimo bekana i njih par i stize pay pall.Pozdrav liman!

Everbeatz
20-03-2011, 10:53 AM
ocel dolaziti ovaj paypall ikada na ove nase prostore ili netje bre.kako nabaviti program od neke firme koja svoj software prodaje samo preko paypall-a.ako neko zna magicni odgovor za ovu magicnu zemlju neka se ne stidi i nek baci koji post.hvala na odgovoru

nista od toga jos...i ko zna kad ce biti

ja sam ih licno kontaktirao i kazu da znaju za frustracije koje ljudi u Srbiji imaju jer nemaju paypal i da rade na tome da naprave neki aranzman, ali ne znaju kad bi to moglo biti...mrka kapa za sad

Bockie
20-03-2011, 12:02 PM
Mislim da ce ovo goruce ekonomsko pitanje od vitalnog znacaja za srpsku privredu biti reseno u paketu sa najavljenom privatizacijom javne rasvete i linija na putevima! Zato Putin i dolazi u Beograd, naime ruske kompanije su zainteresovane da budu lideri na trzistu isprekidanih linija, a ova finansijska injekcija ce omoguciti snaznu podrsku za nove projekte Vlade Srbije i naravno ce znaciti nova radna mesta.
"Vrabac" grupa ce ekskluzivno postavljati gprs automate na svaku banderu, pa ako zelite svetlo , samo ubacite zeton. Za pocetak, svetlo ce da gori 2 minuta, dok u razvijenim evropskim demokratijama, svetlo drzi i po 7 minuta, kaze za ovaj intervju izvor iz Ministarstva za kucne interfone u Vladi Srbije.

alen
20-03-2011, 01:14 PM
:rotfl:

boggy
20-03-2011, 01:54 PM
:rotfl:
Bez obzira sto se segacio... meni bas nije smesno... jer nije daleko od istine. Plasim se samo da ga ne poslusaju...

pozdrav

bogi

Matoree
20-03-2011, 03:01 PM
bas me zanima na koje ce se to bandere odnositi?! Jel cu morati pre spavanja da platim za bandere na parkingu ?

boggy
20-03-2011, 03:47 PM
bas me zanima na koje ce se to bandere odnositi?! Jel cu morati pre spavanja da platim za bandere na parkingu ?
Da... placaces mobilnim, a ukucaces broj bandere u poruku... pa tako nekoliko puta, ako je do 10 uvece, a posle je free do 7h ujutru. Mozes da delis troskove sa komsijom.

pozdrav

bogi

STUDIOTON
20-03-2011, 06:31 PM
Jel se salite ? :kopanos:

puRe
20-03-2011, 08:00 PM
Kome bas treba Paypal, moze se registrovati na BiH i koristiti neku od domacih American Expressa (meni Intesa funkcionise bez problema). Nekime funkcionise i sa Visa Internet karticom.

Ima i ovde objasnjeno:
http://www.elitesecurity.org/t325678-2#2460577

boggy
20-03-2011, 09:50 PM
Jel se salite ? :kopanos:
jok. :cool4:

pozdrav

bogi