PDA

View Full Version : tc konnekt 24d vs konnekt 6

bornaa
14-03-2011, 10:28 AM
evo ja se bas dvoumim dal uzet polovni 24d ili novi konnekt 6, za istu cijenu. vidim da je konnekt 24d discontinued iako vele da ce driver support nastaviti posto koristi iste drivere ko šestica. ima neko neka iskustva ili preporuke? šta bi se po vašem više isplatilo....2 mic inputa su mi svakako plus

e da, operativni sustav mi je widnows 7 64 bit

alavuk
14-03-2011, 10:36 AM
ja je svakodnevno koristim 24d za neki mini mix i snimanje off-ova na radiju i bas sam juce pricao sa jednim drugarom kako bi istu posedovao ali prednost dajem novim stvarim umesto polovnim ...

bornaa
14-03-2011, 11:00 AM
dakle i tu je ona ko kad su henry forda pitali koji je najbolji auto na sta je on odgovorio "najbolji je novi auto" ^_^

Tomislav
22-05-2011, 07:06 PM
Meni je na konnekt 8-ici nešto otišlo, pa mi preampi ne rade. Tj. rade ali je nivo nikakav. Ako možeš prethodno isprobati spravu, ja bih uzeo 24D... + što ima ADATe, pa možeš dodati još 8 kanala.

Driveri su sada ok. Prije su bili katastrofa, ali ove nove verzije stvarno super rade. Meni potovi maaalo šuškaju na većim vrijednostima kod preampa.

boggy
22-05-2011, 08:27 PM
Meni je na konnekt 8-ici ne?to oti?lo, pa mi preampi ne rade. Tj. rade ali je nivo nikakav..........

Da li ti rade normalno dinamicki mikrofoni?

Driveri su sada ok. Prije su bili katastrofa, ali ove nove verzije stvarno super rade........
Hvala za ovu informaciju :)

pozdrav

bogi

Tomislav
22-05-2011, 08:37 PM
Da li ti rade normalno dinamicki mikrofoni?

Hvala za ovu informaciju :)

pozdrav

bogi

Iskreno rečeno - pojma nemam. Nisam isprobao, ali ću poku?ati. Kada bih dignuo gain na maksimum i to bi bio nikakav signal. Hvala na savjetu.

U međuvremenu sam kupio Projectmix IO pa sam nekako Konnekt ostavio po strani i čekam priliku da ga odnesem u servis.

Za informaciju - nema na čemu. Kad sam ga kupio bio sam jako frustiriran jer je radio na mom stolnom računalu (ruDAW pro), a nije radio na ASUS laptopu i puno drugih računala. Smetalo bi mu ako npr. ethernet nije disablean, ili ako je upaljena wireless kartica... U trenutku kada su na Tc-evom forumu svi pričali kako je cijela Konnekt serija debakl, pojavio se neki zaposletnik TC-a i počeo ljudima slati beta drivere. Vjerojatno su u toj komunikaciji do?li do dobrih rezultata i od tada sve radi :D

bornaa
22-05-2011, 09:58 PM
uzo jos onda pred 2 mjeseca konnekt 24 polovni. presudno su bila 2 mic inputa s preampima

Solozabal
22-05-2011, 11:43 PM
Driveri su sada ok. Prije su bili katastrofa, ali ove nove verzije stvarno super rade. Meni potovi maaalo ?u?kaju na većim vrijednostima kod preampa.

Istina je da su prije bili katastrofa, ali da sad super rade ne bi bas rekao...
Bar iz mog iskustva ako uspoređujem sa drugim firmama moze to jos dosta bolje.

Tomislav
23-05-2011, 12:16 AM
Istina je da su prije bili katastrofa, ali da sad super rade ne bi bas rekao...
Bar iz mog iskustva ako uspoređujem sa drugim firmama moze to jos dosta bolje.

Ja bas i nemam iskustva s nekim drugim firmama... Imao sam EMU i to je bilo super, kao i TC, kao i M-Audio. Mozda samo nisam zahtjevan :)

Imao sam samo problem da nisam mogao istovremeno imat pokrenut Nuendo i slusat glazbu u Winampu. To sad mogu sa M-Audiom...

Begs Demijan I
25-05-2011, 04:11 PM
Uzmi Focusrite Saffire Pro 14.. odlicni preampi...ako nemas dovoljno para onda uzmi saffire 6......neces pogresiti ni sa konnekt 6 ima je moj ortak i odlicno radi a i dobijas m40 studio reverb koji je odlican