View Full Version : Ostavke za rukovodstvo RTS-a
ProkDu
12-03-2011, 09:31 PM
Rade li oni tamo ne?to uop?te, razmi?ljaju li?
U vreme nezapamćenog zemljotresa i cunamija u Japanu, i opasnosti od NUKLEARNE KATASTROFE, urednici su re?ili da puste film Pearl Harbour (Perl Harbur, Japan predstavljen u totalno negativnom kontekstu). Gde su specijalne emisije, Javni Servis ?!? :piss:
quake2
12-03-2011, 10:58 PM
Ne uzbudjujte se,sve je u redu:banghead:
disco violence
13-03-2011, 10:14 AM
Pearl Habour,jel' to onaj film gde glavni glumci dobrovoljno daju krv direktno u flasice od koka kole,to je definitivno najbolja reklama za kolu.
ProkDu
13-03-2011, 01:56 PM
"It's crap-tacular" :wc:
<iframe frameborder="0" scrolling="no" src="" id="megaswf"></iframe><script src="http://megaswf.com/ServeEmbedJS.aspx?fileID=1036717&height=0&width=0&iframeID=megaswf" type="text/javascript"></script>
ProkDu
15-03-2011, 09:01 AM
http://www.facebook.com/notes/jaksa-scekic/nisam-pakostan-zalostan-sam-novinarstvo-je-u-srbiji-umrlo-sahranjeno-veceras-u-j/179238448789459
TVD 3 veceras, izvestaj jednog od specijalnih izvestaca RTS iz Japana: Prilog 99 posto od slika agencija i razmene,(prevedene izjave i iscitane u Beogradu) jedino najava u sred prilog u ko zna kom gradu, stoji ON i prica o struji i atomskoj energiji, prica, prica...
Pa maknite dupeta malo, napravite prilog od svojih slika, a agencijske slike neka spakuje neko u RTS_u, bolje ce napraviti od Vas, a a vas dvojca dajte nam Vasu sliku, Vase vidjenje Japana, popricajte malo sa ljudima, idite u neku porodicu ciji su rodjaci na severu , fabriku, kako Japanci reaguju na katastrofu.Idite na berzu. Uradite autorski prilog.Jednom Ti se desi dogadaj veka, i slucajno si tu i nista.
Izem Vam izvestace.Sve TV sad koriste gradjane koje ukljucuje preko Skype, pa ako nemate neka Vam pozajme oni ciji ste gosti, ukljucite se uzivo u TVD, uradite nesto, nema otislo sve u .....
Bedak.Sramota, Blamaga
I ako rekoh u naslovu, nisam pakostan, vec tuzan.
TV Novinarstvo je definitivno umrlo u Srbiji, i dva specijalna izvestaca su ga u Japanu i sahranila.Za nauk, treba da vidite izestaj HRT u TVD 3 koji je napravljen od agencijskih izvestaja. To da uzmete i da ucite, bezveznjakovici jedni. I da trazite od BBC foliranata pare nazad. Nista vas nisu naucili.
Sad sam jos besniji, bolje da stanem, jer ko zna sta cu napisati....
Bockie
15-03-2011, 10:03 AM
Hah, pa sinoc je Pink pustio film sa "jadnim , bespomocnim" americkim dobrocudnim i manekenskim vojnicima koje strasni zli japanski vojnici ljudozderi zlostavljaju i muce u logoru, a ovi su ih samo napali...ccccc...!!!
Bice pre da je neko iz ambasade reagovao i reko im da "malo posole" etar, da ne bude previse saosecanja prema dzapanezerima...
P.S.
I ova fora sa zvukom na postovima mi se izuzetno ne dopada!!!:mad:
ProkDu
15-03-2011, 10:09 AM
P.S.
I ova fora sa zvukom na postovima mi se izuzetno ne dopada!!!:mad:
Jbg, kasno je sad, mogu samo poslednji post da editujem, a mo?e i admin da skine. Admineeeeeeeee.
Bockie
15-03-2011, 10:14 AM
Ma sve cool, ali neka stave neki 'mute" taster... Malo pre, zamal' nisam pocepao sluske, jbg, nesto sam sinoc preslusavao, ostalo otpanjeno, i sad, ko je pretpostavljao, jbg, idem samo na mail i roomski, nema sounda nigde i skroz previdim ovo... Dok sam ja skontao wtf... :D
:wink:
A ovo za sahranu novinarstva, svaka cast coveku za svaku rec ! Samo, nema to kome da se prica...poceo VB...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.