Log in

View Full Version : VCC Virtual Console Collection

DzoniPFC
11-03-2011, 06:37 AM
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/iGNkRmrwn3M" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Jan
16-03-2011, 07:56 PM
Ja bih da kupim ovaj plugin!
Kako doci do njega u Srbiji? Koliko bi ispao ovde :S Da li bi me carina odrala za iLok?

jerryrain
16-03-2011, 09:23 PM
Izneo bi te $250 sa sve ilok2 i postarinom... meni je stiglo bez ikakve carine, nisu ni otvorili ali nikad se ne zna sa postom.. A kupis lepo sa slatedigital sajta
Ta akcija traje jos sutra, posle toga Ilok2 moras da kupis posebno..
A da kupis ilok2 sa ilok sajta kosta oko $50 i jedno $130 za postarinu jer koriste samo fedex...

Jan
16-03-2011, 10:37 PM
Izneo bi te $250 sa sve ilok2 i postarinom... meni je stiglo bez ikakve carine, nisu ni otvorili ali nikad se ne zna sa postom.. A kupis lepo sa slatedigital sajta
Ta akcija traje jos sutra, posle toga Ilok2 moras da kupis posebno..
A da kupis ilok2 sa ilok sajta kosta oko $50 i jedno $130 za postarinu jer koriste samo fedex...

Znaci nista od toga...
Jebes ti to, kad je kod nas standard toliko nizi, plus na sve nas oderu jos 50% sto bi kupili ovde... U tom slucaju sa ilokom to je 260%, to je bolest

jerryrain
16-03-2011, 11:23 PM
Ne razumem sta hoces da kazes?
Kako d akupis ovde? koliko znam ne postoji distributer za slate software, a i zasto bi kupovao ovde kad aje u pitanju software i najbolje je da ga kupis direktno...
A ovaj plugin nigde ne moze da te kosta manje od $250, za koliko i ti mozes da ga kupis, plus dobijes i besplatan ilok2 ukoliko kupis jos danas, znaci dobijes ilok i besplatnu postarinu, sta hoces vise?

A ako narucis samo ilok (sa ilok sajta), niko te ne dere jos 50%, jer se carina ne placa za ilok kad ide preko fedex-a... (a postarina toliko kosta i za zemlje u okruzenju)

Jan
17-03-2011, 01:39 AM
Ne razumem sta hoces da kazes?
Kako d akupis ovde? koliko znam ne postoji distributer za slate software, a i zasto bi kupovao ovde kad aje u pitanju software i najbolje je da ga kupis direktno...
A ovaj plugin nigde ne moze da te kosta manje od $250, za koliko i ti mozes da ga kupis, plus dobijes i besplatan ilok2 ukoliko kupis jos danas, znaci dobijes ilok i besplatnu postarinu, sta hoces vise?

A ako narucis samo ilok (sa ilok sajta), niko te ne dere jos 50%, jer se carina ne placa za ilok kad ide preko fedex-a... (a postarina toliko kosta i za zemlje u okruzenju)

Ja danas da ga kupim ne mogu, eto ne mogu, jel ima neceg loseg u tome?

A jos 120$ za fedex preko standardnih 50$ za iLok, pa jos 250, to izadje na blizu 500 $ za plugin od 250 $... To je malo neisplativo za jedan jedini plugin koji bi koristio

Kapiram ja da ne postoji distributer za Slate softver, i nije problem kupiti ga, problem je doci do iLok key-a bez 4x cene od dongle-a...Dakle kako dobiti prokleti dongle a ne platiti ko da si kupio 4 komada u prodavnici gde se recimo prodaju...

player
17-03-2011, 02:54 AM
Imas more kuca gde mozes da kupis dongle(ZZounds,Sweetwater,Vintage King,FrontEnd Audio,ebay.......).Objasni lepo da ce te odrati na carini i zamoli da posalju regularnom postom i stave vrednost paketa $10-$20.Mozda platis $20-30 postarinu i to je to.
Sa najjeftinijom varijantom regularne poste mozda nemas tracking no pa ne vidis gde je trenutno posiljka ali on i onako slabo funkcionise kod nas:rolleyes:

jerryrain
17-03-2011, 09:09 AM
Sve te velike prodavnice tipa zzounds, sweatweather, musicians friend i sl ne salju u Srbiju, i NIKAD ti nece deklarisati manju vrednost paketa...

ja mogu da ti nabavim ilok2 za 50eur...

player
17-03-2011, 09:20 AM
Sve te velike prodavnice tipa zzounds, sweatweather, musicians friend i sl ne salju u Srbiju, i NIKAD ti nece deklarisati manju vrednost paketa...

ja mogu da ti nabavim ilok2 za 50eur...

Neke hoce neke nece,ima gomila i manjih online prodavnica koje bas briga gde ce poslati sve dok im platis.nekoliko emailova ne kosta nista!!I da, neki HOCE da deklarisu manju vrednost,ako hoce da posalju paket iz US za Kanadu i da ga deklarisu kao "gift" ,"sample",stave manju vrednost.....gde moze vrlo lako da se desi da ih carina pozove , proverava i mozda snose posledice onda hoce i za Srbiju,pare su dobli a zabole ih da li ce neko odatle da ih proverava.Trazi,trazi pa ces naci,sve se moze!

jerryrain
17-03-2011, 10:00 AM
Ok ali ja sam rekao od ovih sto si ti nabrojao...
To su sve velike prodavnice koje zabole da krse americke zakone i lazno deklarisu robu za pisljivih $50...

player
17-03-2011, 10:06 AM
Ok ali ja sam rekao od ovih sto si ti nabrojao...
To su sve velike prodavnice koje zabole da krse americke zakone i lazno deklarisu robu za pisljivih $50...

Bzvz sam ih pobrojao, to je prvo sto mi je palo na pamet :) .
Uvek nesto moze da se iscacka :) i nisu bas njima ni $50 toliko " pisljivi"....50 ovde,50 tamo....

Jan
17-03-2011, 11:39 AM
"gift"!

To ne pije vodu, prijatelj iz Svajcarske, inace clan foruma, poslao mi je Peluso PK47kapsulu kao gift i na carini su je otvorili i tacno je procenili na 200 franaka koliko kosta i naterali me da platim 55E.

player
17-03-2011, 12:05 PM
To ne pije vodu, prijatelj iz Svajcarske, inace clan foruma, poslao mi je Peluso PK47kapsulu kao gift i na carini su je otvorili i tacno je procenili na 200 franaka koliko kosta i naterali me da platim 55E.
heh,pije pije..."gift" ali moras da stavis neku vrednost.Ovako poklon bez vrdnosti normalno da ih zaintrigira sta je.Stalno tako saljem i nikad nista nije otvarano,naravno manje stavrcice.Prosli mesec sam poslao dva kompleta zica za violinu jos neke sitnce..ukupno sa postarinom $150-160 i sve bilo ok:)
cak sam jednom poslao cini mi se neki "Line 6" interface ili tako nesto...sve uredno :)

jerryrain
17-03-2011, 02:54 PM
nije isto kada salje fizicko lice (ti) i pravno lice (internet prodavnica)...
To sto ti je proslo vrednost od $150 je jer si imao srece ali sigurno nije pojava koja se redovno javlja kod nase carine...

btw. sad je mislim do 45eur se ne placa carina, bez obzira da li je fizicko ili pravno lice posiljaoc...a do skoro je bilo, do 20eur ako salje fizicko lice a ako salje pravno onda su carinili sve..

player
17-03-2011, 03:02 PM
nije isto kada salje fizicko lice (ti) i pravno lice (internet prodavnica)...
To sto ti je proslo vrednost od $150 je jer si imao srece ali sigurno nije pojava koja se redovno javlja kod nase carine...

hehe.... Onda sam ja imao srece jedno 50-60 puta :).... mislim....svaki put .
Maaa....ok je.

jerryrain
17-03-2011, 03:13 PM
dobro ajde u pravu si, a nas koje je carina drala i koji pouzdano znaju da velike prodavncie (pa cak i veliki ebay prodavci) ne deklarisu NIKADA manje vrednosti jer je protivzakonito , mi smo veverice...

player
17-03-2011, 04:46 PM
dobro ajde u pravu si, a nas koje je carina drala i koji pouzdano znaju da velike prodavncie (pa cak i veliki ebay prodavci) ne deklarisu NIKADA manje vrednosti jer je protivzakonito , mi smo veverice...
...zapeo velike pa velike......a ti nadjes manju pa ne budes veverica :)
Ili.... platis.

jerryrain
17-03-2011, 05:08 PM
ne, to sam rekao ironicno samo nisi skapirao.. daleko od toga da sam veverica ali zato vrlo dobro znam o cemu pricam..

player
17-03-2011, 05:12 PM
ne, to sam rekao ironicno samo nisi skapirao.. daleko od toga da sam veverica ali zato vrlo dobro znam o cemu pricam..
ok.

dadson
20-10-2011, 09:30 AM
Ako je neko zainteresovan za novi Slate Digital VCC Module - RC Tube po cijeni od 50$ uključujući iLok2 evo ga ovdje http://www.slatedigital.com/shop/home.php?cat=249

Ova ponuda sa uključenim iLok2 vrijedi ograničen period.

Jan
20-10-2011, 12:11 PM
Ima ga Slate VCC na thomann-u (nema jos uvek ovog RC Tube).
Al razmisljam da uzmem iLok2 dongle preko thomann-a i da probam celog Slate-a kako radi i eventualno ga kupim.
Ne znam koliko bi izasla ova ponuda od 50 $ kad bi se slalo za Srbiju (shipping dongla iz amerike) :S Ne bih voleo da me oderu za jedan USB

dadson
20-10-2011, 02:40 PM
Ne bi trebalo da te oderu. Ja sam u par navrata iz USA naručivao setove pikupova za gitaru vrijednosti nekih 80-90$ i nisu mi ni jednom ni?ta naplatili (dodu?e u BiH ali trebalo bi da je slično). Mala je vrijednost za neku ozbiljnu carinu.

Everbeatz
20-10-2011, 02:55 PM
Jel neko cuo/probao kako ovo radi ili je samo hype u pitanju?

Jan
20-10-2011, 05:28 PM
Evo na Steven-ovom sajtu, vidim da je standard international shipping i cena sve zajedno je malo manje od 50 E. ZNaci vise mi se isplati da uzmem tako i taj RC tube odma i iLok2, nego samo iLok. Hmmm, ozbiljno ga zelim :D

Everbeatz
20-10-2011, 08:12 PM
...znaci niko nije probao i cuo kako VCC radi, ok...:)