View Full Version : pesma za ovogodisnju evroviziju
Hollywood
28-02-2011, 04:18 AM
Posle dugo vremena nesto sto se i meni svidja ;)
http://www.youtube.com/watch?v=n4YXyft3oBs
Filip_
28-02-2011, 05:15 AM
Iako ne slusam ovu vrstu muzike privatno, realno mi se najvise i dopada ova pobednicka (po meni i najbolja stvar zadnjih godina i godina za ovo takmicenje)...pitka stvar skroz, vesela (red je bio da imamo veselu pesmu), fina koreografija (dobar je i retro 80-te fazon odece), mada...u trenutku oni back vokali igraju blago retardirano, ali ajde sad.
Da li ce biti i "english" verzije ili ce biti po serbski?
Jeste najbolja od tri limunade. ?teta ?to je Breezu uvaljena ona infantilna pesmica, oni sami bi verovatno napravili mnogo bolju stvar.
Da li ce biti i "english" verzije ili ce biti po serbski?
riba i peva kao da je tekst prvo radjen na engleskom pa preveden i posle vestacki ubacen u melodiju...
Bockie
28-02-2011, 11:37 AM
Tako je cika Off-e, gomila texta koju ova lepa devojka jedva stize da prelomi preko jezika a i kroz prizmu toga da covek mora i da dise. Doduse je tehnicki pesma potpuno korektna i devojcica je lepo stvorenje, nista prenaglaseno, ali kulturno i lepo.
Ipak ona predstavlja i brani boje moje zemlje i ja cu je prvi bodriti i biti joj zahvalan i ponosan na nju, sta god postigne!!!
Veoma pozitivno je i to sto se ponovo vraca trend normalinijeg zvuka,bar za moj ukus te u svim kandidovanim pesmama nema hemo-narko-cerebro-destruktivnih oscilatora i frekvencija za rasterivanje gamadi. Iako uopste nisam... ..."Kovaco-fil"...!
Jos jedna , a mozda i najvaznija stvar u celoj prici je to sto konacno, Eurosong kao pojava postaje i kod nas jedna sasvim obicna, potpuno nevazna svakodnevna formalna stvar, a ne instrument dezavuisanja i zabave izgladnele raje...
Inovative_kg
28-02-2011, 11:57 AM
u svim kandidovanim pesmama nema hemo-narko-cerebro-destruktivnih oscilatora i frekvencija za rasterivanje gamadi.
Kakav opis, celog zivota pokusavam da definisem, al' ne uspeh ovako.. Bravo :D
Pesma je sasvim ok ..
Bockie
28-02-2011, 06:52 PM
Da, i jos jedna stvar, konacno je potpuno izvestan pol izvodjaca, za razliku od predhodnih godina...
Da, i jos jedna stvar, konacno je potpuno izvestan pol izvodjaca, za razliku od predhodnih godina...
:)
disco violence
01-03-2011, 09:53 AM
Cudi me da kompozitori nemaju keca iz rukava kog cuvaju za ovakve prilike,nego rade namenski po narudzbini sto se i oseti,ni jedna pesma nije losa,ali nije ni nista posebno,mislim da je otprilike najbolja pobedila.
fipke
01-03-2011, 10:00 AM
ah keca iz rukava su oni odavno iskoristili, a novih neeema...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.