PDA

View Full Version : pesma za ovogodisnju evroviziju

Hollywood
28-02-2011, 04:18 AM
Posle dugo vremena nesto sto se i meni svidja ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4YXyft3oBs

Filip_
28-02-2011, 05:15 AM
Iako ne slusam ovu vrstu muzike privatno, realno mi se najvise i dopada ova pobednicka (po meni i najbolja stvar zadnjih godina i godina za ovo takmicenje)...pitka stvar skroz, vesela (red je bio da imamo veselu pesmu), fina koreografija (dobar je i retro 80-te fazon odece), mada...u trenutku oni back vokali igraju blago retardirano, ali ajde sad.

Da li ce biti i "english" verzije ili ce biti po serbski?

Znak
28-02-2011, 09:48 AM
Jeste najbolja od tri limunade. ?teta ?to je Breezu uvaljena ona infantilna pesmica, oni sami bi verovatno napravili mnogo bolju stvar.

OFF
28-02-2011, 09:57 AM
Da li ce biti i "english" verzije ili ce biti po serbski?

riba i peva kao da je tekst prvo radjen na engleskom pa preveden i posle vestacki ubacen u melodiju...

Bockie
28-02-2011, 11:37 AM
Tako je cika Off-e, gomila texta koju ova lepa devojka jedva stize da prelomi preko jezika a i kroz prizmu toga da covek mora i da dise. Doduse je tehnicki pesma potpuno korektna i devojcica je lepo stvorenje, nista prenaglaseno, ali kulturno i lepo.
Ipak ona predstavlja i brani boje moje zemlje i ja cu je prvi bodriti i biti joj zahvalan i ponosan na nju, sta god postigne!!!

Veoma pozitivno je i to sto se ponovo vraca trend normalinijeg zvuka,bar za moj ukus te u svim kandidovanim pesmama nema hemo-narko-cerebro-destruktivnih oscilatora i frekvencija za rasterivanje gamadi. Iako uopste nisam... ..."Kovaco-fil"...!

Jos jedna , a mozda i najvaznija stvar u celoj prici je to sto konacno, Eurosong kao pojava postaje i kod nas jedna sasvim obicna, potpuno nevazna svakodnevna formalna stvar, a ne instrument dezavuisanja i zabave izgladnele raje...

Inovative_kg
28-02-2011, 11:57 AM
u svim kandidovanim pesmama nema hemo-narko-cerebro-destruktivnih oscilatora i frekvencija za rasterivanje gamadi.

Kakav opis, celog zivota pokusavam da definisem, al' ne uspeh ovako.. Bravo :D

Pesma je sasvim ok ..

Bockie
28-02-2011, 06:52 PM
Da, i jos jedna stvar, konacno je potpuno izvestan pol izvodjaca, za razliku od predhodnih godina...

OFF
28-02-2011, 10:51 PM
Da, i jos jedna stvar, konacno je potpuno izvestan pol izvodjaca, za razliku od predhodnih godina...

:)

disco violence
01-03-2011, 09:53 AM
Cudi me da kompozitori nemaju keca iz rukava kog cuvaju za ovakve prilike,nego rade namenski po narudzbini sto se i oseti,ni jedna pesma nije losa,ali nije ni nista posebno,mislim da je otprilike najbolja pobedila.

fipke
01-03-2011, 10:00 AM
ah keca iz rukava su oni odavno iskoristili, a novih neeema...