PDA

View Full Version : Malo sa sinocnjeg nastupa u SKCU

HeatMan
27-02-2011, 10:00 PM
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/M9_-fkA6lM0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

bilo super.

Filip_
01-03-2011, 07:50 PM
Steta sto je mikrofon na kamerici...pa se slabo cuje...lepo, masa reaguje i nije uspavana...d'n'b uvek podrzavam kada neko ubaci u svoj nastup :)

HeatMan
02-03-2011, 12:23 AM
evo ovde je malo bolji snimakk jer sam kombinovao snimak sa josh jednog aparata, i podvukao matricu ispod.. mada dj izgleda da je u jednom trenutku promenio pitch pa sam morao tu da zagasim matricu.. chisto da se chuje i nasha dika i ponos sa nastupa:

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/OFxZqi1Y_RE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

i josh jedna malo vishe rep stvar

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/qjOHDj5ctUQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

edit:
inache ovo sa grudvama kojim nas gadjaju je potpuno losh trip. festival se zvao "gru(d)vanje i pravili su te gluposti od stiropora i davali publici.. pa koga ce da gadjaju ako ne nas?

jako chudan potez, i moram priznati da je dosta iritantno bilo gaziti i klizati po tim grudvama i boriti se sa kablovima (bezichni mikrofoni?) i raditi nastup dok te zatrpavaju grudvama

odlepio sam ko ojdanic od "stiropola"

Filip_
02-03-2011, 08:47 PM
Prva stvar mi se vise dopada...meksa je...poboljsanje u zvuku se vidi u 2. i 3. snimku.

P.S. - Ne rece mi na sta lici onaj mix sto sam ti poslao (verovatno je jako los, pa si bio kulturan :rolleyes: , jbg no monitors, radjeno na lap-u bez ozbiljnije z. karte), a ne videh ni koja stvar je pobedila za najbolji mix za pesmu "Svaka ima dobru 'lju" .

Pozz :D

HeatMan
03-03-2011, 04:09 PM
da li mi verujesh da ni ne znam koji je tvoj miks? trudio sam se svima da odgovorim, osim onim najkritichnijim

bila su svega dva ok. ali nishta spec.. a pobednik nije objavljen jer nije bilo ni dovoljno prijavljenih, jer nas je jedan sajt izjebao za hosing.. tj za reklamiranje tog "takmichenja" a usput su se neke vece face ponudile da remiksuju pa nije bilo smisla sad oni da pobede jelte

a ni oni to nisu zavrshili

tako da je sve otishlo u q kao i uvek

Filip_
03-03-2011, 08:58 PM
a ni oni to nisu zavrshili

tako da je sve otishlo u q kao i uvek

Primecujem da je Hip/Hop scena dosta zapostavljena izuzev teskog underground-a, ili pomocu stapa i kanapa, mada licno sam upoznao mnogo "kretencica/gangstera" koji tek napunise 18, a vec se vide u zvezdama.

Jedan mi pre 6-7 meseci kaze: "Naseckaj ti meni sta treba od programa i "toga" za muziku, za beat, pa cu ja sam, samo mi kazi osnovno". A lik nije pipnuo nikad nista iz te oblasti, a kamoli da zna sta je sta ili da je bio u bilo kakvim muzickim vodama. Ja mu prvo dao tutorijale neke na Engleskom, a on nabada svaku petnaestu rec (cut mu je "kut"...uzas...mada sam mu kulturno rekao, da mora jos da uci...engleski...).

P.S. - Nista, mozda nekom prilikom ponovo posaljem mix kada ga sredim, meni se dopada :D. Sad si me istripovao da je moj jedan od tih nakriticnijih :rotfl:, ahahah uzasno je sto se uvek coveku svidi ono njegovo delo, mada se uvek trudim da budem propisno realan.

Pozz :D