View Full Version : Sta mislite o ovoj produkciji
Braca
26-02-2011, 10:52 AM
<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/91CGA_Js7SU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
voomighty
26-02-2011, 11:02 AM
meni je ovo iznenadjujuce od SARS-a, nisu one njihove shha lalalaaalal pesmice
super..........
Braca
26-02-2011, 11:24 AM
Ma mislio sam na komentare o produkciji!
Meni je linija doma u kurcu, pa ne znam je li ovo krčanje u dubokim i loša čujnost vokala do nje ili do produkcije?
Ostalo mi je odlično
Bockie
26-02-2011, 01:11 PM
O, fala kurcu da se reverbi vracaju. Obicno je to svetogrdje u novijoj produkciji. Mozda se mogao ocekivati malo "skuplji" bas. Obzirom da je noseci, mozda je mogao biti malkice zivlji,prljaviji,kako god, mada je sad to stvar ukusa. Kao sto je stvar ukusa i text, koji nije los, ali sam sve vreme cekao da se pojavi Bilja Krstic u refrenu iza Djoleta pa Bocekov solo...
Ok je, slozeno je korektno, mislim, nema nekih ispada koji bodu oci,svira sve... mmm..mozda malo jaka aroma uticaja kompjutera na vokalu...ali i to je moderno...evropski...mislim na intonaciju,ne farbu,duplex i ostalo... Lepsi su cak i svetliji duvaci,veci,siri,malo kao da phase-uju...ali to je mozda i do YT. Vokal mi je malo...cak ima i jakih ploziva...moze to "skuplje"... Ali je korektno. Samo finese su u pitanju...
Nista spektakularno ali je OK!
P.S. Svaka pohvala svima koji pljuju sistem je obavezna!
Evo sad sam cuo bolji snimak, povlacim sve za duvace...
DaBear
26-02-2011, 02:18 PM
pocetak mi je super...kad je grunulo :shock: do jaja..onda su gaodmah smlacili sa onim mekanim sintovima i gitaricama...itd....steta
Najveca zamerka mi je sto je refren ista melodija kao i strofe i sto nema bas nista na tom delu da stavi do znanja da je to (ipak) refren (??)
Vokal, fazon na koji je uradjen / zvuci..malo mi tanak..
I na momente svirka je malo staromodna..
Video je fenomenalan, dobro zamisljen i uradjen....
eto...
DJeneral
26-02-2011, 11:16 PM
dobar je spot mada je ideja vec vidjena, ali solidan...
tekst je klasican klise koji sam cuo hiljdu puta, ali refren lepo radi i ulazi u uvo... fina pesmica bice hit uveren sam, zato sto je bas ono decja...
sto se tice produkcije - ima taj rege dab trip koji su uhvatili pogotovo u jednom trenutku kada bas i bubanj rokaju zajedno...
vikler im je radio produkciju tako da to ne moze biti lose ma sta mislili o liku...
ma sta znam meni je ta grupa nekako fabricki stvorena ne bi li se imao pandan za bosansku dubiozu i posto poto stvarala neka alt scena... ali prave lepe pesmice...znalacki kao narodnjaci...
STUDIOTON
26-02-2011, 11:57 PM
vikler im je radio produkciju tako da to ne moze biti lose ma sta mislili o liku...
Produkciju za ovu pesmu nije radio Vikler vec Zeljko V.
Odlicno je uradjeno
kejkz
27-02-2011, 02:29 PM
odlična stvar, malo preterano kompresovano tj "masterovano" za moj ukus, ali vrlo dobro sveukupno.
Surfer
27-02-2011, 03:07 PM
Odlična kompozicija, odličan aranžman, sve lijepo fura.
Uglavnom, sve mi je super osim bubnja i vokala.
Tu ima mjesta za improvement , teško mi je reći što, jer ne znam kakav je zvuk originalnog bubnja bez procesiranja, ali drugačija ekvalizacija bi sigurno pomogla da se malo "poskupi" taj zvuk.
Ujedno mislim da je i vokal mogao i trebao biti riješen isto tako malo "skuplje".
Naravno, ovo sve slušam na laptopu sa youtube-a tako da nemojte šta zamjeriti. Ono što je najbitnije je to da pjesma dobro funkcionira
magnum
27-02-2011, 11:42 PM
:rotfl::rotfl:Pa pesma ljudi i fazon, svakom je tu nesto zasmetalo te' mogao je vokal ovako i onako, pa mnogo kompresovano itd...itd... ali svi ste na kraju rekli da je DOBRO niko nije rekao da je lose, sto znaci ako je iskreno i originalno i covek zna sta hoce jos u nekom fazonu, a to slusalac prepozna, onda nema greske 'loz dobija' !!!! O ukusima da ne raspravljamo besmisleno je !!!!:wink:
Bockie
28-02-2011, 04:39 PM
ups, pobeze u drugi thread... pardon...
awacs
28-02-2011, 06:49 PM
Super je produkcija (u svakom smislu), po?to je dobra pesma. I zvuk je OK , sve je OK. Druga stvar mi je zapala za oko:
Na MTV Srbija sajtu pi?e da je za mesec dana album S.A.R.S.-a imao ~32K downloada :( Jebiga, ako za mesec dana samo 32.000 prstića klikne na BESPLATAN (+ legalan) link :shock::shock::shock::shock:
Pozdrav,
Vasa
DaBear
28-02-2011, 07:14 PM
Na MTV Srbija sajtu pi?e da je za mesec dana album S.A.R.S.-a imao ~32K downloada :( Jebiga, ako za mesec dana samo 32.000 prstića klikne na BESPLATAN (+ legalan) link :shock::shock::shock::shock:
Pozdrav,
Vasa
Ma da....to je zabrinjavajuce....
Arthur
01-03-2011, 02:20 AM
koliko sam upućen (a upućen sam :) ), bend je sopstvenim snagama na kućnoj opremi snimio većinu materijala u svojoj prostoriji za vežbanje. Takav materijal je došao do već pomenutog Željka V. (ex-člana ovog foruma, al to ko zna-zna), gde se on više bavio rekonstruktivnom hirurgijom samog zapisa negoli produciranjem. Tu i tamo neko nakdnano snimanje, neka rekonstrukcija i mix, i to u prilično kratkom vremenskom roku koji je bio na raspolaganju. Tako da iz tog ugla gledano, ovo je ispalo veoma dobro, jer znam kako je zvučao sam zapis iz njihovog studija ( i ja sam mixao jednu pesmu na albumu, u sukobu sa deadlajnom za objavljivanje). A nevezano za to, i moje onako, objektivne zamerke bi išle u pravu vokala i produkcije istog ponajprije.
Pritom , za spot mislim da je remek delo, naježio sam se kad sam ga video prvi put.. čak mi značajno sam spot odskače od kvaliteta pesme i produkcije samih po sebi.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.