View Full Version : Problem BATERY i Cubase
perosc
12-02-2011, 07:56 PM
PoZ svim forumasima...Molio bih ako neko zna da mi objasni,Zasto neman sve kanale od Batery u Cubase na mixeru a imao sam na nekim pjesmama.Sada kad aktivitam Bateri samo dobijem jedan kanal 1/2 na mixeru od Cubase.Rasporedim elemente u Batery na vise kanala i samo se cuje onaj na 1/2,a ostali se ne cuju.Kad sve elemente stavim na 1/2 onda se cuju i oni.
Da li uključi? ostale kanale? (Pritiskom na F11, pa skroz desno dugme, na mestu gde si dodao Batery).
perosc
13-02-2011, 09:01 AM
E HVALA drug meni je prije uvijek bilo to podeseno pa nikad nisam ni trebao misliti na to.Mnogo si mi pomogao POZZZ
tomycrosound
29-03-2011, 11:56 PM
Imam i ja pitanje:
Batery radi ok (jedan kanal koristim), a nakon ?to spremim projekt i ponovo ga otvorim (cubase), batery ne daje zvuk. Kao da nije učitao samplove. Moram iznova otvoriti njegov presset da bi radio. Ponekad ni to ne poma?e, već moram cijeli batery otvorit ponovo.
psionic
31-03-2011, 12:15 AM
Imam i ja pitanje:
Batery radi ok (jedan kanal koristim), a nakon ?to spremim projekt i ponovo ga otvorim (cubase), batery ne daje zvuk. Kao da nije učitao samplove. Moram iznova otvoriti njegov presset da bi radio. Ponekad ni to ne poma?e, već moram cijeli batery otvorit ponovo.
Nemoj koristiti Battery 3.1.1 DYNAMICS, uzmi ASSiGN release...
Rhino
31-03-2011, 12:56 PM
Ja i dalje koristim battery 2. Navika je cudo :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.