View Full Version : raspad
dvuckovic
09-02-2011, 12:54 PM
http://www.youtube.com/watch?v=tG_xp6a3ydc&feature=related
zvuk kao sa najgore lokalne televizije.
blags
09-02-2011, 01:06 PM
Jes` vala,a i vidi se da im organizacija sletova i ne ide bas.
"Unfortunately for all viewers the Auto-Tune was experiencing technical difficulties that day."Al` jebi ga imaju stav i fino im svjetluckaju odijela.
rastamankg
09-02-2011, 01:31 PM
Ahahahhahahhahahahahahha
za mene je to poluvreme superbowla vrhunac karijere svakog pop muzicara....secam se kako je sir Paul razvalio pre par godina...... ne znam ovi novi klinci sto se benave
Mika Technika
09-02-2011, 08:19 PM
pa ovo je sve uzhas!
Haxli
09-02-2011, 08:25 PM
Tako im valjda lakshe da ostanu "upamceni"... malo pobrkash himnu, malo se raspadnesh i to je to...
Mislim da je ovaj klip iskorishcen za sve i svashta al ako neko nije video:
http://www.youtube.com/watch?v=kYhtGNZRv74
DzoniPFC
10-02-2011, 02:25 AM
Mora da su zaposlili gluvog tonca.
Arthur
10-02-2011, 03:03 AM
realno, kome se jebe za tonca i mix, kad ovi svetle u mraku??
blags
10-02-2011, 04:44 PM
realno, kome se jebe za tonca i mix, kad ovi svetle u mraku??
Dobro ka?e? a i ne veli? lo?e.
DaBear
10-02-2011, 05:27 PM
jes vala! Izgleda do jaja! Tamo je izgledalo super...a zvuk :shock::shock:! hahhahahahahah...
niti oni znaju zasta sluze monitori na bini, niti umeju da uhvate intonaciju - totalni raspad! Malo su precenili...a mozda i nisu??
Koliko je ljudi pazljivo slusalo sat se tu desava? Obicno svi odu da se izpisaju, kupe neko pivo ili kuci da (urade isto) ili naprave serpu kokica....
Sigurno im nece stetiti....velika je to reklama...
A da je katastrofa - jeste! :D
Ovo je dokaz da muzika i da li je bend dobar, DANAS, nema veze sa tim da li je bend popularan, koliko je prodao i koliko ima views-a na jutjubu ...
Ljudi jednostavno konzumiraju sta im se servira i sta vise svetli, i sta je vise marketinski gurnuto ... Isto ko i ovde ...
DaBear
10-02-2011, 06:03 PM
Ovo je dokaz da muzika i da li je bend dobar, DANAS, nema veze sa tim da li je bend popularan, koliko je prodao i koliko ima views-a na jutjubu ...
Ljudi jednostavno konzumiraju sta im se servira i sta vise svetli, i sta je vise marketinski gurnuto ... Isto ko i ovde ...
Ispravka - opet ono "marketinski gurnuto" !
Niko nece da gura nesto sto vec nije veliko !!! Ovde NIJEDAN album ne reklamiraju na TV ili Radiju dok se ne proda odredjeni broj primeraka bez reklame. Tek onda, se ulaze u to (jer reklama kosta mnoooogo).
A tek super bowl !!??? BEP su BRAND! I ploce im zvuce dobro (kako su napravljene, ko je kako pevao itd..nema veze)
Nesto treba da bude popularno i da zazivi amo od sebe pre nego krene velika marketing masina!!
Filip_
10-02-2011, 06:04 PM
Au koja smejurija, zvuk kao kada cika u raspalom pick-up-u sa razglasa najavljuje da je dosao cirkus u vas/nas grad.
blags
10-02-2011, 06:14 PM
Mada...realno govoreći eventualne muke tonca koji je ovo radio mi ne znamo.Ili čoek jednostavno ne voli BEP.Mislim da se na you tubetu mogu naći snimci britney spears sa nekog nastupa u las vegasu.znači feed iz foh mixera drito.uf
Ispravka - opet ono "marketinski gurnuto" !
Niko nece da gura nesto sto vec nije veliko !!! Ovde NIJEDAN album ne reklamiraju na TV ili Radiju dok se ne proda odredjeni broj primeraka bez reklame. Tek onda, se ulaze u to (jer reklama kosta mnoooogo).
A tek super bowl !!??? BEP su BRAND! I ploce im zvuce dobro (kako su napravljene, ko je kako pevao itd..nema veze)
Nesto treba da bude popularno i da zazivi amo od sebe pre nego krene velika marketing masina!!
Pa oni kad su prodali prvu plocu, nisu isli od vrata do vrata i prodavali cd-ove, kasete sta god.
Nego su podpisali major deal, neko je prepoznao ili su vec imali veze, i to je putem medija doslo da ljudi ... Simple as that, mogu da se kladim da na svetu postoji jos makar 500 pop-hop bendova koji bi jos bolje prosli od njih kad bi imali svoju sansu!
za mene je to poluvreme superbowla vrhunac karijere svakog pop muzicara....secam se kako je sir Paul razvalio pre par godina......
Pa neće ba? biti da je i Polu to vrhunac karijere. A naravno da je razvalio, samo to stvarno treba čuti u?ivo. ?teta ?to nije bilo prilike da se to organizuje u Beogradu, valjda jo? ima nade. Ja sam imao sreću da najbolju svirku u ?ivotu čujem u Budimpe?ti 2003.
dvuckovic
11-02-2011, 10:56 AM
niti oni znaju zasta sluze monitori na bini, niti umeju da uhvate intonaciju -
:D
Koliko sam vidjeo, njih cetvoro su na in ear, a ona 2 monitora naprijed su za plesace
Pa neće ba? biti da je i Polu to vrhunac karijere. A naravno da je razvalio, samo to stvarno treba čuti u?ivo. ?teta ?to nije bilo prilike da se to organizuje u Beogradu, valjda jo? ima nade. Ja sam imao sreću da najbolju svirku u ?ivotu čujem u Budimpe?ti 2003.
njemu nije, ali meni bi bio vrhunac :)
njemu nije, ali meni bi bio vrhunac :)
Svaka čast, ima? ukusa.
Sa ovim ljudima koji ga prate poslednjih desetak godina Pol ladno mo?e da peva onu D?onijevu "Ni?ta mi vi?e nije va?no, na?ao sam dobar bend..."
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.