Log in

View Full Version : Ceac & lil Wayne DUAT !!!???

DaBear
06-02-2011, 06:33 PM
:shock::shock::shock::shock:

http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/818/kad-ceca-repuje

Arthur
06-02-2011, 08:37 PM
tolko si se šokiro da si svaku reč omašio u kucanju :D

DaBear
07-02-2011, 11:18 AM
tolko si se ?okiro da si svaku reč oma?io u kucanju :D

Bas tako !!! Toliko su mi zadrhtale ruke....

disco violence
07-02-2011, 01:56 PM
Poklekla je i amerika,to je taj fazon,robija,masovne ubice,ceca ima jaci dosije od svih njih na gomili to mora da upali.

Jan
07-02-2011, 02:19 PM
Sad sto bi DaBear reko.
"Vidi se da nisi upucen u Srpsku hiphop scenu " :)

Salim se, ne treba uzimati to za ozbiljno, ali u tekstu vidim jedno ime za koje su vezane razne kontraverze i hoaxes itd...

Bila je i prica da ce Ceca snimati sa Fiftyem, izlazilo u novinama, kako Fifty rekao da je Ceca najlepsa zena na svetu itd...

Svako moze snimiti sa njima kad plati tarifu koliko kosta njihov verse...Mislim da Wayne-va tarifa nije mala

HeatMan
07-02-2011, 03:01 PM
da. taj je chovek jedan od najvecih lazova sa kojima sam imao prilike da komuniciram. ne obracati paznju na njega

kolko sam skontao pun je kesha, pa nije ni nemoguce da i odradi tu prichu

isto tako je digao frku oko male ane teniserke kao ona repuje, ustvari ga je samo najavila u pesmi. 10 godina repuje i idalje je uzasan, ali je nadobudan i sujetan dovoljno za celu americhku kanadsku i srpsku scenu.

o baronijama da ne pricham. imao sam prilike da radim remiks jedne stvari na kojoj je on bio (gde je molio nashe repere da mu gostuju da bi ih na kraju pljunuo sve do jednog).

naravno, pozdrav za barona filipija koji chita ovo.

rastamankg
07-02-2011, 04:39 PM
Ovaj sin misli da smo svi pali sa duda, i da moze da postavlja neka pravila po nasoj sceni. Nema ni jednu kvalitetnu pesmu, pre dve godine je isto tako dizao pricu da snima mixtape sa lil wayneom, i na kraju ispalo da ga je menadzer ispalio, a mi u to treba da verujemo :S

kejkz
07-02-2011, 06:52 PM
ja pročitao da ce caac snimati sa lil wayneom... hahahha

DADDY Z
16-02-2011, 12:35 PM
ja pročitao da ce caac snimati sa lil wayneom... Hahahha
+1