Log in

View Full Version : Lady Gaga.....objasnila?!

UnderTheSun
03-02-2011, 07:20 PM
Nikad nisam mislio da cu reci ovo, al stvar je stvarno odlichna...barem do 2min :P

Skroz mi ima nekako taj 90s feel, sa primesama undergrounda...

<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/nQb4bMIG2IY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Misljenja?

DzoniPFC
03-02-2011, 07:47 PM
Lici mi na nekakav satanisticki ritual. :shock:

yoloko
03-02-2011, 08:00 PM
da, sve je precizno, pesma ima primese 90tih ali je ogavna

govori? "ONA" zaboravljajući da je ona projekat na kom rade desetine ljudi

UnderTheSun
03-02-2011, 08:58 PM
govori? "ONA" zaboravljajući da je ona projekat na kom rade desetine ljudi

Nisam siguran da postoji iko ko misli da ona radi sama produkciju i ostalo...te to nije potrebno naglashavati.

HeatMan
03-02-2011, 10:11 PM
Nisam siguran da postoji iko ko misli da ona radi sama produkciju i ostalo...te to nije potrebno naglashavati.

pa ne vidim shta je ona uradila uopshte u celoj pesmi osim otpevala dve deonice debilne koje su uz to i kradja, i pochetak gde je izgovorila par rechi

ostalo je sve chopovano i slagano

riba dodje u studio na 5 minuta da joj se napravi hit.

awacs
03-02-2011, 10:20 PM
A da se dogovorimo ovako: ko prvi upozna dotičnu damu neka je pita ?ta koji klinac ona uop?te radi, pa da nam onda prepriča ?ta mu je ona odgovorila. A?

Pozdrav,

Vasa

UnderTheSun
03-02-2011, 10:38 PM
pa ne vidim shta je ona uradila uopshte u celoj pesmi osim otpevala dve deonice debilne koje su uz to i kradja, i pochetak gde je izgovorila par rechi

ostalo je sve chopovano i slagano

riba dodje u studio na 5 minuta da joj se napravi hit.

Ti si citirao moj text, a odgovorio si kao da nisi ni prochitao.
Da ok je, svi kontaju da ne radi sama pesme.
Eto nek bude naslov "lady gagina ekipa objasnila" ok ?

Pored toga nije pokrala, nego ce biti releasovano kao remix...

yoloko
03-02-2011, 11:49 PM
koji klinac da je neko bilo šta pita kad se jasno može videti ko je i zašto gura da radi to što radi
ali to je oftopik

rekoh, ovo je katastrofa koja ne može ni da se sluša što nije uvek slučaj kod Universal izdanja.

Bockie
04-02-2011, 12:25 AM
Zena ima za desetak dana (jos koji dan) pa milion poseta! Dakle odlicno se prodaje!
Bas je cool,freschick, mladalacki, skroz je moderno i sa akcentom na slobodu ,demokraticnost , afirmaciju razlicitosti,ravnopravnost polova, dah svezeg vazduha i ostala gay sranja...

Sto je pljujete??

DaBear
04-02-2011, 06:44 AM
Taman sam se zabrinuo kad sam cuo pesmu - jer je totalno BEZ VEZE, i uopste nije komercijalno...ALI onda je neko napisao da je to IPAK neki remix!!

Posle male "potrage" ispostavi se da je to muzika za modnu reviju - turned into track dizajner - MUGLER MENSWEAR FALL WINTER 11/12

Fijuuu! Pade mi kame sa srca.....lepo se cuje da se neko ko ne zna da sta je "radio friendly" verzija nakakio....
Ima toliko nejnih remix koji nemaju veze ni sa pesmom ni sa zivotom!!