Log in

View Full Version : Will I Am se udruzio sa Intel-om !!

DaBear
26-01-2011, 01:48 PM
10:11 | Wednesday January 26, 2011
By Giles Fitzgerald
FRUKT on Brands:

Black Eyed Peas frontman will.i.am has entered into a partnership with technology giant Intel to work alongside the company on a number of projects, including the development of laptops, smart phones and tablets.

The new partnership was unveiled at a press conference at the Anaheim Convention Center and sees the singer and producer entering into a multi-year, hands-on creative and technology collaboration with the world?s largest chip maker, echoing a similar collaboration unveiled last year between Lady GaGa and Polaroid.

Will.i.am displayed his Intel identification card, which highlights his role as Intel's director of creative innovation. ?Teaming up with the scientists, researchers and computer programmers at Intel to collaborate and co-develop new ways to communicate, create, inform and entertain is going to be amazing,? he said.

Exact details regarding the specifics of deal have yet to be released but will.i.am is already working on exclusive music specifically for the brand.

?We?re thrilled to tap into the limitless creativity will.i.am brings to the table. He?s not only a brilliant artist and producer, but also an innovator pushing the bounds of technology professionally and personally, said Deborah Conrad, Intel vice president and chief marketing officer. ?We share a strong interest in innovation around music, art and lifestyle, and are excited to join forces to establish an authentic, emotional connection with consumers.?

mekonin
26-01-2011, 03:06 PM
O Boze blagi...

Surfer
26-01-2011, 03:38 PM
O Boze blagi...

hahahahaha

To sam i ja pomislio :rotfl:

Ngino
26-01-2011, 04:10 PM
Ne`a sta, inzinjer! :banghead:

euphoric
26-01-2011, 04:58 PM
Ne znam sta je ovo trebalo ozbiljnoj kompaniji kao sto je Intel?

DaBear
26-01-2011, 05:17 PM

??? Pa marketing ljudi !! Reklama ! reklama ! reklama !!!
Black Eye Peas su JEDAN OD NAJVECIH POP BENDOVA NA SVETU trenutno..i Will I Am sve vreme propagira tehnologiju, buducnost, futurizam, itd itd...
Intel hoce da pravi jos besto sem chipova - telefone, tablets, sta vec - i treba im neko ko je veliki i poznat...

Nije nista novo :

- Jimmy Iovine (direktor Interscope records) & Dr Dre su "dizajnirali" slusalice i sad rade sa HP na novom laptop komjuteru !!!??

<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/-4o6vdLj3Cw" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>

Lady GAGA - naochare, nova POLAROID kamera , printer itd...!!!

<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/utYMN4CNtOM" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>

Ludacris slusalice (izmedju ostalog...)

$$$$$$$$$$$$$$$$

<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/64A8XHm-R6o" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>
itd itd..

Igor
26-01-2011, 05:22 PM
?ora?a uz vetar!

Surfer
26-01-2011, 06:12 PM
Ovdje se ne radi o nikakvoj reklami.

Radi se o blamaži povijesnih razmjera.

Zamislite samo face inženjera u Intelu kad su čuli da će im direktor biti reper kojemu širina vokabulara ide od "boom","pow" pa sve do "bling" .

Vjerovatno će Swarovski biti zadužen za Quad Bling Chipove :rotfl:

Prelazim na AMD sve dok ne postave Kanye Westa za direktora R&D-a:rotfl:

DaBear
26-01-2011, 07:39 PM

Radi se o blama?i povijesnih razmjera.

Zamislite samo face in?enjera u Intelu kad su čuli da će im direktor biti reper kojemu ?irina vokabulara ide od "boom","pow" pa sve do "bling" .

Vjerovatno će Swarovski biti zadu?en za Quad Bling Chipove :rotfl:

e kakav narod.....boze svasta! Pa nece on da dizajnira chipove !????
Niste procitali ceo post...a mozda sto je na engleskom??

Covek ce da im daje ideje o izgledu / user interfejsu / trendovima itd itd...
i By The Way - covek je neverovatno inteligentan !!

boggy
26-01-2011, 07:49 PM
.....

Ima smisla to sto su uradili... i te kako...

"'popravicemo' greske marketingom" se okrenulo u "popravicemo greske razvojem" kako je i trebalo oduvek da bude.

pozdrav

bogi

Surfer
26-01-2011, 08:22 PM
e kakav narod.....boze svasta! Pa nece on da dizajnira chipove !????
Niste procitali ceo post...a mozda sto je na engleskom??

Tako je kolega, samo vi znate engleski, jer živite u Londonu.:rolleyes:

Navodno da čak Englezi koji žive u Croydonu ne znaju engleski tako dobro kao Beograđani koji žive u Londonu.:rolleyes:

Sve smo mi pročitali i sve nam je jasno.

Intel je postavio njega za direktora of creative innovations.

Samo imenovanje lika koji radi izuzetno glupu i neinovativnu muziku za jednog od direktora Intela je uvreda za sve ostale direktore i zaposlenike.

Jer radi se o firmi sa market capom vrijednosti od 120 milijardi dolara koja je uvijek bila lider u proizvodnji čipova i predstavljala je vrhunac tehnologije i napretka

Kad pomislim na riječi "kreativnost" i "inovacija" i "napredak", Will.i.am je zadnje što bih asocirao sa tim riječima

DaBear
26-01-2011, 08:34 PM
Tako je kolega, samo vi znate engleski, jer živite u Londonu.:rolleyes:

Navodno da čak Englezi koji žive u Croydonu ne znaju engleski tako dobro kao Beograđani koji žive u Londonu.:rolleyes:

Sve smo mi pročitali i sve nam je jasno.

Intel je postavio njega za direktora of creative innovations.

Samo imenovanje lika koji radi izuzetno glupu i neinovativnu muziku za jednog od direktora Intela je uvreda za sve ostale direktore i zaposlenike.

Jer radi se o firmi sa market capom vrijednosti od 120 milijardi dolara koja je uvijek bila lider u proizvodnji čipova i predstavljala je vrhunac tehnologije i napretka

Kad pomislim na riječi "kreativnost" i "inovacija" i "napredak", Will.i.am je zadnje što bih asocirao sa tim riječima

he he ...nemoj ti da se brines za Intel.

Znaju oni itekako sta rade.

Creative director ne mora da zna nista oko tehnologije !!

On treba da je kreativan, da ima fresh ideje ( a Will I Am ih ima na tone!!!) treba da je forward-thinking (a Will I Am jeste),
treba da zna sta se dopada narodnoj masi (a Will I Am to ITEKAKO zna),
and so on and so on...

Kao sto kad nekom producentu trebaju sveze ideje i dovedu klince sa ulice da im kazu sta je "in" , tako i inzinjerima (koji sede u belim mantilima u zatvorenom prostoru po ceo dan) treba neko ko ce da razmislja van njihovih granica...ili sto bi rekli "out of the box" !!!

A posto znam bar 15 raznih kreativnih direktora u Londonu i Engleskoj (i sve su velike i jake firme) mislim da znam o cemu pricam...

Will I Am je skoro u nekom intervju rekao (posto je pustao i neke svoje nove stvari koje su u totalno old school fazonu)..." Mi se nismo uopste promenili - samo smo postali pametniji" !

boggy
26-01-2011, 08:41 PM
..........
..........
Pravo je upravnog odbora da postavlja koga hoce za sta god hoce u firmi koja je pod njihovom kontrolom... a da li ce zaposleni i ostali direktori biti "uvredjeni" sto je ovaj ili onaj postavljen, nije posao ostalih direktora i zaposlenih, i tu nema "demokratije"....

Ako im se ne svidja, mogu dati otkaz, lepo ce ih ispratiti, i ako to bude masovna pojava.... Intel ce za kratko vreme postati istorija... pa sta? Meni ni iz dzepa ni u dzep... :)

pozdrav

bogi

Surfer
26-01-2011, 08:44 PM
he he ...nemoj ti da se brines za Intel.

Znaju oni itekako sta rade.

Creative director ne mora da zna nista oko tehnologije !!

On treba da je kreativan, da ima fresh ideje ( a Will I Am ih ima na tone!!!) treba da je forward-thinking (a Will I Am jeste),
treba da zna sta se dopada narodnoj masi (a Will I Am to ITEKAKO zna),
and so on and so on...

Kao sto kad nekom producentu trebaju sveze ideje i dovedu klince sa ulice da im kazu sta je "in" , tako i inzinjerima (koji sede u belim mantilima u zatvorenom prostoru po ceo dan) treba neko ko ce da razmislja van njihovih granica...ili sto bi rekli "out of the box" !!!

A posto znam bar 15 raznih kreativnih direktora u Londonu i Engleskoj (i sve su velike i jake firme) mislim da znam o cemu pricam...

Will I Am je skoro u nekom intervju rekao (posto je pustao i neke svoje nove stvari koje su u totalno old school fazonu)..." Mi se nismo uopste promenili - samo smo postali pametniji" !

Will i am nema fresh ideje.

On krade bezočno.

Vrhunac njegove kreativnosti je semplirati The time of our life i staviti Autotune na vokale.

Recite kolega Da Bear kakav je background tih va?ih poznanika kreativnih direktora?

Da li su i oni napravili 5 od 10 najglupljih pjesama svih vremena?

Da li su oni u stanju spellovati "creative innovations" za razliku od na?eg Willa?

Bockie
26-01-2011, 08:54 PM

Uvideli su svoje greske i zeleli su da se, da ih neko neshvati pogresno na surovo kapitalisticki nacin, na posten nacin oduze svojim vernim korisnicima!
:da:

Mislim da je to...

alavuk
26-01-2011, 08:55 PM
dobro surferu zar ti nije jasno da je i steve jobs u pozadini svega ?

DaBear
26-01-2011, 11:58 PM
Will i am nema fresh ideje.

On krade bezočno.

Vrhunac njegove kreativnosti je semplirati The time of our life i staviti Autotune na vokale.

Recite kolega Da Bear kakav je background tih va?ih poznanika kreativnih direktora?

Da li su i oni napravili 5 od 10 najglupljih pjesama svih vremena?

Da li su oni u stanju spellovati "creative innovations" za razliku od na?eg Willa?

pa sampling i inkorporiranje delova od starih pesama je jako dugo prisutan u muzickoj produkciji !!? Ne?

A ako je sve to toliko "bezidejno" - zasto drugi to ne rade (tako dobro)?

Takodje te liste najglupljih pesama su iste kao i liste najgorih filmova - obicno su oni najgori i najgledaniji ! A video sam i liste gde citaoci rock / heavy metal magazina biraju najgore RnB pesme ????

Broj prodatih ploca i stadioni puni ljudi koji hoce da se lepo provedu - govore sve. Pa sad kad ti isti ljudi pocnu da kupuju nove Intel proizvode..ihii!!!!

Elephunk
Released: June 24, 2003
Label: A&M, will.i.am, Interscope (#0602498606377)
Format: CD, digital download

US: 2? Platinum
AUS: 4? Platinum
AUT: Gold
CAN: 7? Platinum
IRL: 2? Platinum
FRA: Platinum
GER: Platinum
SWI: Platinum
UK: 4? Platinum
World: 8,000,000
US: 3,190,000
GER: 200,000

Monkey Business
Released: May 27, 2005
Label: A&M, will.i.am, Interscope (#602498821848)
Formats: LP, CD, digital download

US: 3? Platinum
AUS: 6? Platinum
AUT: Gold
CAN: 6? Platinum
FRA: 2? Gold
GER: Platinum
IRL: Platinum
SWI: 2? Platinum
UK: 3? Platinum
World: 10,000,000
US: 4,258,000
GER: 200,000

The E.N.D.
Released: June 3, 2009
Label: Interscope (#B0012887-02)
Formats: LP, CD, digital download

US: 2? Platinum
AUS: 4? Platinum
CAN: 5? Platinum
FRA: 3? Platinum
GER: 2? Platinum
IRL: 4? Platinum
NZ: 2? Platinum
SWI: 2? Platinum
UK: 4? Platinum
World: 11,000,000
US: 2,800,000
GER: 400,000

euphoric
27-01-2011, 12:53 AM
Uvideli su svoje greske i zeleli su da se, da ih neko neshvati pogresno na surovo kapitalisticki nacin, na posten nacin oduze svojim vernim korisnicima!
:da:

Mislim da je to...

:rotfl:

btw. cekamo odgovor AMD-a da postavi Paris Hilton za CEO :banghead:

Shot
27-01-2011, 01:00 AM

Radi se o blama?i povijesnih razmjera.

Zamislite samo face in?enjera u Intelu kad su čuli da će im direktor biti reper kojemu ?irina vokabulara ide od "boom","pow" pa sve do "bling" .

Vjerovatno će Swarovski biti zadu?en za Quad Bling Chipove :rotfl:

Ajme... ajme... EPIC FAIL !! :banghead:

Arthur
27-01-2011, 01:05 AM
još su gluplji ovih bar 100k klinaca i ne samo klinaca diljem celog sveta koji bi dali dupe da naprave tako glupu i neinventivnu pesmu kao on pa da zdime bar jednu desetinu kinte koju je ovaj uspeo, na 5, stvarno glupih pesama.

sashavl
27-01-2011, 05:57 AM
stvarno mi nije jasno odakle im ideja da treba cip (procesor, kontroler) lepo da izgleda :),

a ako je u pitanju razvoj multimedije onda i nemam nesto protiv

Evan Gore
27-01-2011, 08:24 AM
Jao, jao...
O čemu Vi svi pričate?

Pa to se zove marketing...niti će taj lik zuzeti neku bitnu funkciju u intelu, niti će "on" odrediti ?ta će se raditi u intelu, a funkcija "kreativnog direktora" je namjenjena vi?e-manje onima, koji iz "nekih" razloga moraju biti papirnato u tvrtci.

On je ime i kao takav donosi lovu.
Na konto njegovog imena, raznorazni "besvjesnici" (90% civiliziranog svijeta) će kupovati ili neće kupovati proizvode od intela.

Dajte, dečki...preveliki ste za ovakve rasprave :*
:D:D:D

Surfer
27-01-2011, 09:01 AM
Jao, jao...
O čemu Vi svi pričate?

Pa to se zove marketing...niti će taj lik zuzeti neku bitnu funkciju u intelu, niti će "on" odrediti ?ta će se raditi u intelu, a funkcija "kreativnog direktora" je namjenjena vi?e-manje onima, koji iz "nekih" razloga moraju biti papirnato u tvrtci.

On je ime i kao takav donosi lovu.
Na konto njegovog imena, raznorazni "besvjesnici" (90% civiliziranog svijeta) će kupovati ili neće kupovati proizvode od intela.

Dajte, dečki...preveliki ste za ovakve rasprave :*
:D:D:D

Ma znam ja to sve i jasno mi je da neće njega stvarno postaviti za direktora ali svejedno.

Jedno je objaviti celebrity endorsement a drugo je objaviti da si nekoga postavio za direktora.

Radi se i o tome da je njegova "kreativnost" bazirana na kopiranju tuđih ideja kad se radi o glazbi.

Tako da je realno za očekivati da će prvi laptop koji Intel napravi u suradnji sa njim biti bijele boje i zvati će se iWill

Surfer
27-01-2011, 09:05 AM
Radi se o blamaži povijesnih razmjera.

Zamislite samo face inženjera u Intelu kad su čuli da će im direktor biti reper kojemu širina vokabulara ide od "boom","pow" pa sve do "bling" .

Vjerovatno će Swarovski biti zadužen za Quad Bling Chipove :rotfl:

Ajme... ajme... EPIC FAIL !! :banghead:

http://img830.imageshack.us/img830/6812/will1df.jpg (http://img830.imageshack.us/i/will1df.jpg/)

Toliko o mom epic failu :D

Kunem se da nisam vidio ovu sliku dok sam pisao prvi post:shock:

Sandzama
31-01-2011, 11:46 PM
A sto im novi cipsetovi imaju fabricku gresku, o tome ce tek puci bruka...

http://newsroom.intel.com/community/intel_newsroom/blog/2011/01/31/intel-identifies-chipset-design-error-implementing-solution

Surfer
02-02-2011, 09:26 PM
A sto im novi cipsetovi imaju fabricku gresku, o tome ce tek puci bruka...

http://newsroom.intel.com/community/intel_newsroom/blog/2011/01/31/intel-identifies-chipset-design-error-implementing-solution

Sad će to Will i am rije?iti.
Ipak je on direktor u Intelu:rotfl:

DaBear
02-02-2011, 09:45 PM
Ofanziva na medije se nastavlja ! he he he

http://www.williapps.com/

3D 360 app za iPhone 4