View Full Version : najjeftinije closed slusalice....?
Drugari, treba mi slusalica 'na komad', imam 3 para AKG koje su ok, jedne solidne AT, ali mi treba neka jeftinoca koju cu veoma retko koristiti, samo kad imam pevacke grupe i male horove.... Ima li ista da valja od Samson/Behringer....... kvalitet zvuka nije u prvom planu (valja da se cuje), samo da ne cure, i da su koliko, toliko udobne.... koristice se par puta godisnje u najboljem slucaju
hvala
Bockie
25-01-2011, 07:28 PM
Drugari, treba mi slusalica 'na komad', imam 3 para AKG koje su ok, jedne solidne AT, ali mi treba neka jeftinoca koju cu veoma retko koristiti, samo kad imam pevacke grupe i male horove.... Ima li ista da valja od Samson/Behringer....... kvalitet zvuka nije u prvom planu (valja da se cuje), samo da ne cure, i da su koliko, toliko udobne.... koristice se par puta godisnje u najboljem slucaju
hvala
AKG K-44 je IMHO best buy u cenovnom rangu. Imam jedne 6 ili 7 godina , j* sam im majku milosnu i rade,pa rade... Nigde kabel da krcka nigde nista, eto tek je pocela koza (skaj) da pucka mestimicno, ali ne otpada jos nista...
Vrlo glasna closed sluska,dosta nizak bleed, cak odlicna za bubnjare za monitoring na live snimanju itd... Sve drugo u toj ceni sto sam gledao mi se cini kao da ce se raspasti pri otpakivanju...:~(((
25e.
to se ceni :)
sad gledam, to je to sto mi treba, hvala
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.