PDA

View Full Version : POCO ide na UAD?

DADDY Z
19-01-2011, 06:16 PM
jel moguće?
Future development of the PowerCore platform has been ceased

As part of a larger strategic review, we have decided to cease further development of the PowerCore product range, including hardware units as well as software for the PowerCore platform. With the most recent release of software version 4.0, PowerCore is fully compatible with current operating systems, such as Mac OS X Leopard, Mac OS X Snow Leopard, Windows XP, Windows Vista and Windows 7, as well as the most popular DAWs - 32 bit and 64 bit.

We will continue to sell all of the existing PowerCore plug-ins (through dealers and www.tc-now.com (http://tcelectronic.createsend2.com/t/y/l/ahrikk/pykjytdhy/y)) and hardware variants. We will also keep offering user support for the platform so you should be able to continue using your current system for quite a long period. Bugfixes will be handed on a case-by-case basis.

Also, it is very important to stress that we will continue our general computer recording activities, including audio interfaces and plug-ins.

Finally, for those of you, who wish to continue using externally powered plug-ins on the long term and want to find an alternative to PowerCore, we have collaborated with Universal Audio in order to create an attractive UAD-2 crossgrade offer. The only condition is that you are new to the UAD platform. Read more about the crossgrade offer here (http://tcelectronic.createsend2.com/t/y/l/ahrikk/pykjytdhy/j).

alavuk
19-01-2011, 08:07 PM
odlicna vest , mislim da je ovo pravi potez za obe firme a pogotovu za korisnike oba sistema

OFF
19-01-2011, 08:45 PM
i ja danas dobih mail, pa mi nije jasno:confused:

liman021
19-01-2011, 09:18 PM
udario poco na uada,sa dolaskom zore tog kobnoga dana.ukrstili snagu dsp rivali cak i bogovi odgore tada su zadrhtali.floating point vs fixed point,od frke silne tresno sam po joint.smracilo se nebo ni ptichice sad nema,za masnocu zvuka epska se bitka sprema.(oje...kamon..oje...kamon..):rotfl:

boggy
19-01-2011, 10:09 PM
S obzirom na opstu besparicu, meni ovo nije nista cudno... praviti novu i bolju "just another" eksternu DSP platformu kad postoji vec jedna dovoljno ociscena od bugova... hm

to je bilo i nekada sumanuto ali je prestiz bio u pitanju... sada je na redu prezivljavanje

pozdrav

bogi

STUDIOTON
20-01-2011, 08:15 PM
ja uopste ne razumem sta im ovo znaci :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

voomighty
28-01-2011, 08:12 PM
Get up to $1300 in UAD Powered
Plug-Ins FREE through June 30th!

Great news! Working with our friends at TC Electronic, UA is pleased to offer up to $1300 in FREE UAD Plug-Ins (http://www.uaudio.com/uad-plug-ins.html) to PowerCore owners who purchase and register a new UAD-2 SOLO, DUO, or QUAD in any flavor by June 30th, 2011.

http://www.uaudio.com/promotions.html

to vam je sto vam je.....

psionic
14-02-2011, 01:49 AM
ja uopste ne razumem sta im ovo znaci :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

To im znaci da vise nece razvijati i praviti PowerCore DSP platforme, nece izbacivati novi firmver i softver, nece razvijati nove plagove vec ce samo praviti audio interfejse i sl. PowerCore je postao "legacy hardware"

A za one koji hoce dodatnu DSP kartu - eto vam ga UAD (mislim - to su oni rekli :) )

...praviti novu i bolju "just another" eksternu DSP platformu kad postoji vec jedna dovoljno ociscena od bugova... hm

Ako mislis na UAD - varas se... To je isto bagovito koliko i TC. Mozda malo manje. A TC je imao drugacije pluginove od UADovih, nisu bas direktno bili konkurencija jedni drugima. Bar tako mislim...

STUDIOTON
26-02-2011, 11:45 PM
Ma bas me briga, ionako ne mrdam od XP-a :grin:

Arthur
27-02-2011, 02:20 AM
meni uad uopšte ne baguje, i nikad i nije

psionic
27-02-2011, 11:44 PM
...na XPu ne baguje... Na sedmici da, ali ne znam, sa najnovijim drajverima su mozda sredili i to. Ja sam "zarobljen" sa 5.6 driverima i zbog UADa ne mogu da stavim Win7 64bit na jedan DAW... Cudno pikovanje DSPova se pojavljuje samo pod Cubaseom...

Arthur
28-02-2011, 12:45 AM
e ovo se i meni javljalo, a nisam siguran do čega je.

psionic
28-02-2011, 03:04 AM
e ovo se i meni javljalo, a nisam siguran do čega je.

A sa najnovijim UAD drajverima ? Isto ?