PDA

View Full Version : Washburn EA36

tomo
14-01-2011, 05:06 PM
Imam jedno mozda neuobicajeno pitanje za ovaj tip foruma.

Negdje sam cuo da imate Washburn EA36 gitaru, te da ih u Hrvatskoj ima samo dvije, koju tocno ima moj prijatelj, a ja ju ne mogu uzeti u ruke i jos uz to on je laik pa sam mislio ako biste mi mogli reci malo onako najbanalnije stvari o njoj: kako lezi pod rukom, kakav je sound, gdje ste ju koristili te ako je preosobno da mi kazete koliko ste ju platiti samo zanemarite uopce da sam pitao.:)

Hvala puno!

nikolica
16-01-2011, 10:32 PM
Sto se tice onog Washburn-a EA36, imam ga jos. Dobar je za live (ne mikrofonira) i ima skroz ok sound s tim Fishman pick-up. U studiju ga koristim samo za info gitare, i jesam 2 ili 3 puta za solo (relativno plitak zvuk, ali
vrlo pristupacan vrat). inace u studiju volim akusticnu gitaru na mikrofon, ne volim taj pick-up sound.

nikolica
16-01-2011, 11:18 PM
A o cijeni Washburna EA36 - nju sam dobio kao endorsment, pa ti ne mogu odgovoriti na pitanje cijene...

tomo
17-01-2011, 10:13 AM
Hvala mnogo!
Puno ste mi pomogli sa ovim informacijama.:)

tica
28-03-2011, 01:25 PM
Pozdrav evo samo da ka?em ja posjedujem Washburn EA 36 već nekoliko godina a cijena varira od 400 $ do 650$ ovisno o stanju samog instrumenta. U svakom slučaju gitara je dobra i vrlo posebna:).