View Full Version : Izdavanje studijske opreme.
Npr, treba mi bolji preamp(sa DI-em) da snimim gitaru za reamping u nekom studiju. Ne zelim samo zbog toga da ga kupim.
Da li postoji iko ko u Bgdu iznajmljuje studijsku opremu?
Uzdravlje!
spidermusic
13-01-2011, 04:49 PM
A koji ti je preamp potreban? Kada bi se znalo sta ti je potrebno, mozda bi ti neko i mogao pomoci. :)
Samo sam govorio hipotetichki. :wink: Mislim da prva skracjenica to govori.
Jel iko izdaje opremu uopshte?
DzoniPFC
16-01-2011, 01:06 AM
Bojim se da to samo postoji u Americi
HeatMan
16-01-2011, 02:28 AM
osim ako si poznat i cenjena mushterija u nekoj radnji pa mozesh da "pozajmish na par dana neko parche opreme chisto da probash"
DaBear
16-01-2011, 08:45 AM
Bojim se da to samo postoji u Americi
postoji i u Londonu i u puno Evropskih i svetskih gradova....od Pariza do Buenos Aires-a.....a to za probanje instrumenata, i to radi skoro svaka radnja ovde.
Moj ortak je skoro uzeo neki mali MPC da proba, platio ?50 za nedelju dana i ako kupis, odbiju ti to od cene.
Ne treba cak ni da si cenjen kupac!
DzoniPFC
16-01-2011, 01:47 PM
^Ovde i da napravis neki dogovor stajali bi ti iznad glave. :banghead:
Tako da od testiranja preampa, mikrofona i ostale opreme nema ni govora.
dvuckovic
16-01-2011, 01:59 PM
Razmisljali smo da uradimo nesto takvo, da moze da se renta oprema iz studija, ali postoji nekoliko problema...
Prvo, ako izdamo nesto nekome koga ne poznajemo, mora da postoje garancije da sprava nece nestati...dalje, poslije nekog vremena, pojavice se troskovi amortizacije i servisa, sto je opet prilicno komplikovano u Srbiji...itd, itd.
Ne mora da znaci da to necemo poceti da radimo, ali zasad se rentanje uglavnom svodilo na iznajmljivanje ljudima koje poznajemo.
Bitch
16-01-2011, 02:14 PM
upravo to.
Mada koliko znam, Berar iz NS renta outboard. Nema ga nesto mnogo, ali ima recimo Avalon 737, 747, DBX 160SL, Lex 70, 91, Eventide dsp4500... moze na dan, nedeljno...
ne znam ko jos drugi nesto slicno radi ako uopste radi (osim ovih varijanti koje je Dejo naveo).
E pa hvala na informacijama ljudi.
@ dvuckovic
Pa ako uzmete neki ok depozit i podatke, mislim da nece biti problema...
Mislim da cje to biti super potez...
@Bitch
Hvala za info,pozvacju da vidim shta ima i koliko je...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.