View Full Version : novi duran duran! razvalio!
InsaneEyes
23-12-2010, 06:50 AM
novi duran duran! razvalio!
sto bi reko Vrach :D
<object width="640" height="385">
<embed src="http://www.youtube.com/v/A7Er5TsQrGg?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></object>
alavuk
23-12-2010, 07:36 AM
matorci se ne daju ... vec par dana se slusa na radiju...
DaBear
23-12-2010, 08:29 AM
matorci se ne daju ... vec par dana se slusa na radiju...
Mark Ronson je producirao album....sve je uvezbano i odsvirano iz cuga...vrlo malo ima nasnimavanja, kazu...
Pesma je OK, nije neko ludilo..ali je vise u njihovom starom fazonu nego ono sto su radili sa Timbalandom. Ronson ih je slusao od malena....
alavuk
23-12-2010, 09:10 AM
sve je uvezbano i odsvirano iz cuga...Ronson ih je slusao od malena....
toliko o modernoj pop-rok produkciji
Ne ulazeći u producentski (zanatski) posao i kvalitet zvuka, idejno, ovo je, po mom mi?ljenju, najgori album koji su Duran Duran snimili. Nije da sam očekivao "prosvetljenje", ali mi nije jasno za?to nema pravog hita, jer, ipak, oni su bend takvog profila i od njih se to očekuje...
Jedno je to ?ta se gura u vrhove top-lista, a drugo ?ta se decenijama vrti u u?ima miliona ljudi ?irom sveta, navučenih na melodiju, ritam, reči... Znate i sami koliko je toga DD napravio u karijeri. Međutim, na ovom izdanju, na?alost, ja nisam čuo takvu "stvar". Industrija.
Surfer
23-12-2010, 08:34 PM
Ne ulazeći u producentski (zanatski) posao i kvalitet zvuka, idejno, ovo je, po mom mi?ljenju, najgori album koji su Duran Duran snimili. . Industrija.
Nisam čuo njihov novi album ali ne vjerujem da je i uz najbolju volju moguće napraviti gori album od onog zadnjeg.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.