PDA

View Full Version : UAD software. Ako neko ima :)

produtjente
19-12-2010, 01:16 PM
Pozdrav forumasi,

da li bi neko bio ljubazan da mi uploaduje verzije UAD-a za win. Potrebna mi je 3.8.0 i 4.7.0 za jedan test :)

Upload ovde ili na pm :) bolje ovde, cenim da ima jos dosta zainteresovanih za testiranje... :)

Hvala unapred !!!

quake2
19-12-2010, 01:53 PM
cenim da ima jos dosta zainteresovanih za testiranje... :)

Sto bre???Da nije...pukla tikva:)....nekako mi je tesko da poverujem.Mada su u poslednjim verzijama softvera updejtovali firmwire zbog necega pa je i to sumnjivo....Ajd napisi sta se dogadja....da ne budemo u neizvesnosti.Pozzzzzz

DADDY Z
19-12-2010, 03:28 PM
kapiram da čova hoće da uporedi stare i nove kartice...

produtjente
20-12-2010, 02:48 PM
kapiram da čova hoće da uporedi stare i nove kartice...

Postoji osnovana sumnja :) da sa posebnom UAD-1 ( karticom i te dve verzije softvera, instaliranje reinstaliranjem promenom tajminga i slicnih stvari UAD karta se zabode i dobijes unlimited demo). Nemojte me drzati za rec ali ima ljudi koji su rekli da im je prosla ta fora i da im i dalje radi. Stvar je u tome sto jedni imaju normalan uad-1 a neki Mackie UAD-1 (prva verzija uad-1). Eto, ako neko moze da mi prosledi te dve verzije posto je neverovatno tesko naci ih bice mi zadovoljstvo da testiram taj mit :)

Hvala unapred

STUDIOTON
22-12-2010, 10:32 PM
to je jako stara vest, koja je vise pravila probleme nego sto je radila.. to je vest stara sigurno najmanje 4 godine.. i mislim da to vise ne funkcionise uopste, jer autorizacije i za demo moras da dobijes, a tu "rupu"su odavno zakrpili