Log in

View Full Version : Zvucna USB/Fireware?

Filip_
04-12-2010, 05:00 PM
Do nove bi trebao pazariti karticu za ovde u stanu. Razmisljah nesto o Edirol UA-25 ex...procitah ovde test starijeg modela (ista oznaka samo bez "ex") Komentari i testovi stranih casopisa su jako pozitivni...da li poseduje drajvere za Win7? (sada je umesto Edirol u nazivu Cakewalk, ali isto je Roland inside i ne pise nista za podrsku Win7 :confused:) Nisam mogao naci tu informaciju sa sajta...MIDI in/out mi je neophodan...ili da se ne zezam i pazarim M-Audio 610 profire (drugar ima i zadovoljan je njome)? Mada ima vise nego sto mi treba...Digidesign Mbox mi je skuplji dosta...mada ako stvarno vredi toliko vise, mogao bi mozda da stegnem kajs :rolleyes:.

awacs
04-12-2010, 07:54 PM
da li poseduje drajvere za Win7? (sada je umesto Edirol u nazivu Cakewalk, ali isto je Roland inside i ne pise nista za podrsku Win7 :confused:) Nisam mogao naci tu informaciju sa sajta...

Stvarno si se pretrgao pretra?ujći sajt :confused::confused: Kao i oko onog ispita za uslov :rotfl:

http://www.rolandus.com/products/productdetails.php?ProductId=970&tab=downloads&skip=true

Pozdrav,

Vasa

Filip_
04-12-2010, 08:23 PM
Sta da kazem u svoju odbranu, sem da te pohvalim za memoriju i pomoc. Hvala gos'n Vaso dragi :D