PDA

View Full Version : Mix Window u Protools-u

fapro
27-11-2010, 04:57 PM
Pokusavao sam na sve nacine da mixer window u Protoolsu 7 (MPowered) pomjerim na drugi monitor ali bezuspjesno:mad:.Sve ostalo mogu da prebacujem tamo - ovamo,transport window,windowse od plug inova ali mixer nece nikako:banghead:.
Ako neko ima neko rjesenje bio bih zahvalan:grin:
Pozdrav.

Bockie
27-11-2010, 07:31 PM
Pokusavao sam na sve nacine da mixer window u Protoolsu 7 (MPowered) pomjerim na drugi monitor ali bezuspjesno:mad:.Sve ostalo mogu da prebacujem tamo - ovamo,transport window,windowse od plug inova ali mixer nece nikako:banghead:.
Ako neko ima neko rjesenje bio bih zahvalan:grin:
Pozdrav.

Hmm...

Moras ceo pro tools razvuci (rucno) u oba prozora, a tacno je da sve ostalo moze da izadje iz okvira PT (efekti,transport,etc...) osim Mix i Edit prozora!
Dakle "ne maximizovan" onako u kockici uzmes u cosak misem i razvuces u oba ekrana, namincaj sa svih strana i bice ceo u oba ekrana... A i rimuje se...:D

fapro
27-11-2010, 10:18 PM
Hvala Big Bockie , pokusacu i to.

Arthur
28-11-2010, 11:28 PM
ovo je usled nedostatka opcije "always on top" na PT-u, čak i pod Windowsom, što mi nije nimalo jasno zašto??

Bockie
29-11-2010, 12:41 AM
Isto je sa nintendom... Ako maximizujes, tretirace samo "master" monitor...

Arthur
29-11-2010, 12:58 AM
da, al sa always on top mogu da bilo koji prozor selim na bilo koji od moja 4 monitora, što obilato i koristim :)

fapro
29-11-2010, 10:11 PM
Hmm...

Moras ceo pro tools razvuci (rucno) u oba prozora, a tacno je da sve ostalo moze da izadje iz okvira PT (efekti,transport,etc...) osim Mix i Edit prozora!
Dakle "ne maximizovan" onako u kockici uzmes u cosak misem i razvuces u oba ekrana, namincaj sa svih strana i bice ceo u oba ekrana... A i rimuje se...:D

Pokusao sam i ovo ali ne ide:mad:

Bockie
30-11-2010, 01:17 AM
Pokusao sam i ovo ali ne ide:mad:

Kako bre ne ide...? Ako imas 2 monitora, mora tako...! Razvuci rucno u oba prozora i bice oba prozora...!

fapro
04-12-2010, 06:07 PM
Kako bre ne ide...? Ako imas 2 monitora, mora tako...! Razvuci rucno u oba prozora i bice oba prozora...!

Uspio sam napokon.Poenta je da se razvuce onaj njegov osnovni prozor.Onda se mogu razvlaciti i edit i mix window.
Hvala Bockie jos jednom:grin:

Bockie
04-12-2010, 07:21 PM
:thumbsup: