View Full Version : Midi kontroler
sinvelikogmajstora
26-11-2010, 10:51 AM
zamolio bih za pomoc pri izboru midi kontrolera, treba mi nesto jeftino sa 4 oktave (meni i previse) i sa nesto fejdera, nobova i dugmica koje mogu asajnovati na razne funkcije. inace sviram bas pa bih kontroler najvise koristio da kontrolisem boje u nuendu (amplitube, guitar rig) i za trillian, toxic...treba mi nesto sto nece biti tesko povezati na funkcije vise pluginova i vst instrumenata istovremeno (ako je to moguce)
za sad koristim yamaha portable grand preko usb-a i jedino ga mogu koristiti za pojedini VSTi...a uz to je preogroman i ima "klavirsku" dirku sto mi nikako ne odgovara.
dajte mi neke jeftine predloge:)
Filip_
26-11-2010, 03:11 PM
Hmm... M-Audio Oxygen 49 USB MIDI...cena je prihvatljiva...probao manju (model 25 - 25 dirki) i jako fino radi...Vidi po netu i Edirol PCR-50 mislim da ima kvalitetnu izradu s obzirom na Roland inside :rolleyes:, ili "sitnije", a kvalitetno resenje (rece da ti je 4 oktave i previse) Novation Nocturn 25...
Pozz :D
sinvelikogmajstora
26-11-2010, 06:38 PM
cini mi se da je najbolje resenje M-Audio Oxygen 49 USB MIDI, ima sve sto mi treba i cijena je ok. Hvala...
clusterchord
27-11-2010, 03:14 PM
najkvalitetnije su napravljeni Akai MPK49 i MPK25. masivni faderi koji vrlo precizno "glajdaju",, knobovi , gumbi i sve ostalo. kučište od metala, izdržljivo i čvrsto.
sve drugo u usporedbi s time, kad ih uzmes u ruke - igračke od plastike.
ako ti ne treba 4 oktave i dosta dvije, uzmi MPK25.
nisu najjeftiniji, ali nisu ni preskupi.
sinvelikogmajstora
29-11-2010, 11:09 AM
dopadaju mi se i te dvije varijante mada kad vidim dvije oktave malo smijesno izgleda:)
sto mislite o
http://www.cme-pro.com/products-list/product-pic/UF50.jpg
?
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.