PDA

View Full Version : Pomoc Yamaha MG102C

ljusi
25-11-2010, 12:40 AM
Ja bih sa ovom Yamaha MG102C da snimam vokal u komp a istovremeno da bude i pojacivac za monitore.Zvucna je Audiophile 2496 a monitori Alesis M1 Active 620.Pa me zanima kako i gde povezati sve to.I dali je ova Yamaha dobra za snimanje vokala gitara harmonika itd.uopste kao mikseta.Evo slika.Hvala!

Arthur
25-11-2010, 01:45 AM
nije dobra. Zapravo jako je loša
A što se povezivanja tiče, evo na slici ti lepo piše gde je Monitor out a gde je Stereo Out.

Arthur
25-11-2010, 01:47 AM
I obećavam ti da ako nastaviš da spamuješ forum sa istim pitanjem o povezivanju na tri različite teme, biće sankcija. Ljudi su ti na sve tri teme već odgovorili, a i na slici ti SVE piše, tako da stvarno, o'ladi malo.

Korg78
06-12-2010, 10:12 PM
i obećavam ti da ako nastavi? da spamuje? forum sa istim pitanjem o povezivanju na tri različite teme, biće sankcija. Ljudi su ti na sve tri teme već odgovorili, a i na slici ti sve pi?e, tako da stvarno, o'ladi malo.

nije tacno dobra je mixseta

Korg78
06-12-2010, 10:13 PM
nije dobra. Zapravo jako je lo?a
a ?to se povezivanja tiče, evo na slici ti lepo pi?e gde je monitor out a gde je stereo out.

nije tacno dobra je mixseta

Bockie
06-12-2010, 10:58 PM
Kad nesto radi,funkcionise, ne znaci da je to dobro...:wink:

Polako...

Arthur
06-12-2010, 11:23 PM
mixeta je smeće jedno plastično samo za kućne uslove i demo snimanje. Ne može se nikako ni pod kojim uslovom nazvati dobrom. Očajni prempi, puni šuma i izobličenja, i još gori eq.

Korg78
06-12-2010, 11:35 PM
mixeta je smeće jedno plastično samo za kućne uslove i demo snimanje. Ne mo?e se nikako ni pod kojim uslovom nazvati dobrom. Očajni prempi, puni ?uma i izobličenja, i jo? gori eq.

Za rdio stanice milina i te vrste snimaka.A koju ti predlazes za te pare do 150e?

Bitch
06-12-2010, 11:38 PM
Mikseta ispod 150e? To postoji? :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arthur
06-12-2010, 11:48 PM
ne preporučujem kupovinu bilo kakve opreme za profesionalne namene u tom cenovnom rangu. A za radio stanice se prave ipak ozbiljnije igračke, radio sam i u tom sektoru.
A njegovo pitanje je bilo, kakva je kao mixeta, uopšteno. Ja kažem OČAJNA, ko što i jeste. Nije pitao kakva je za te pare. Verovatno je ista kao i ostale igračke u tom rangu. I verujem da je nešto pouzdanija od Behringera, pošto njima i dosta skuplji modeli prave sranja čim ih upališ. Pričam iz iskustva.