View Full Version : opet Rumunski DJ ima hit !!
DaBear
23-11-2010, 05:03 PM
Sad je jos samplovao neku tursku tamburu !!
Top 5 Billboard list !!!??
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/j8MYxuMxaRg?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/j8MYxuMxaRg?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
DJeneral
23-11-2010, 06:27 PM
priceless...
Hollywood
24-11-2010, 08:24 PM
zna decko da napravi hit. ljakse, ali hit.
inace onaj BC na pocetku videa je zaista njegov... i to samo od love od prvog hita.
Hollywood
24-11-2010, 08:25 PM
i da, nije on dj. to bi bilo previse.
DaBear
24-11-2010, 09:04 PM
i da, nije on dj. to bi bilo previse.
pa to se zna...ali ja znam gomilu producenata koji su morali da postanu DJ-i !
Label ih naterao...!! Kao DJ-a mogu da ga guraju, da ide okolo, DJ-ise, promovise...a kao producent koji sedi u studiju i jede pizze - niko ga ne vidi!
Moj drug Matti (Deepest Blue, Drill) je morao da postane DJ - ali se brzo smorio pa je nasao dublera !! Lik ide umesto njega po Evropi, pusta set sa lap topa (vec uradjen u studiju) i dele lovu! he he ....
(PS - ajde javi se kad navratis u Londru opet...)
Hollywood
24-11-2010, 09:59 PM
Znam za Matt-a, ja mislio da ce on da dodje u bgd kad sam bukirao Drill, a ono dosao neki debeli njemac, smesan, koji je nula dj. Zaradio bi vise love da je nasao nekoga ko je zaista kvalitetan dj. Ovako je bilo jednom i nikad vise.
Znam i da Matt sedi i stancuje svake godine po jedan novi hit, da je i dj on bi bio ozbiljan igrac. Ne kapiram samo sto svaki hit potpisuje pod drugim imenom?
A za promociju je naravno mnogo lakse kad si dj, ali nije uvek i dobro, ovog Edvarda su skoro izvizdali pre dva metra u brazilu, zajedno smo radili i kada pusti njegov hit svi se skinu goli, ali posle toga smori narednih sat vremena, ali toliko smori da ljudi krecu da se bune. Tako da na kraju, ako hoces da si u igri moras budes dobar u svemu ili da nedjes tim koji ce da to odradi ako ti ne mozes.
Dolazim u Londru mozda vec sledece nedelje, samo da mi stigne viza. Pa se cujemo ;)
He, ja čitam naslov topika "opet Rumski DJ ima hit !!", pomislih daj da čujem ne?to lepo iz četrdesetih u novom ruhu, a ono nije to.
Btw, pre nekoliko meseci imao sam zadatak da napravim novu marku čokoladica - ime, dizajn, itd. Nisam imao ideju za ime, pa se dosetih semplovanja - čokoladice se sad zovu Peggy.
Coconut
25-11-2010, 10:10 PM
Ma sta reci ovo je obicni narodnjak koji se prodaje klincima koji nemaju ni ukusa ni znanja o muzici kao da gledas neki reality poznatih zvezdica sa E kanala:banghead:
rastamankg
26-11-2010, 12:38 AM
Strasno, ali na neki nacin i za divljenje, uzima lik pare od ljudi bez bilo kakvog muzickog ukusa :grin:
silicon science
26-11-2010, 01:07 PM
Seljana... Trebao je na leto da izda ovo, leglo bi za neku plazu u Bugarskoj :rotfl::rotfl::)
Al zaraaaadio je para i automatski mora da je dobro, jel? :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead:
Ovo kazem kao slusalac, ne kao "prducent"...
LA-2A
26-11-2010, 02:12 PM
ne znam stvarno zasto ga tolko hejtujete kad lik radi totalno jednostavnu stvar pravi radiske hitove koji po meni i treba tako da zvuce sto pitkije i sa sto manje ljubavi prema muzici samo biznis i lova lova lova,a o ukusima ne treba raspravljati
silicon science
26-11-2010, 02:22 PM
ne znam stvarno zasto ga tolko hejtujete kad lik radi totalno jednostavnu stvar pravi radiske hitove koji po meni i treba tako da zvuce sto pitkije i sa sto manje ljubavi prema muzici samo biznis i lova lova lova,a o ukusima ne treba raspravljati
O ukusima treba raspravljati, a razlog tome je nauka o lepom ili Estetika :wink:
LA-2A
26-11-2010, 02:30 PM
da ali na TDI radiu nema mesta za tako nesto idemo reklamee
DaBear
26-11-2010, 03:06 PM
he he he eeeee...opet iste price :
"muzika = umetnost" . "ljubav prema biznisu i parama", itd itd...
ko do sad nije shvatio gde je muzika (danas) i gde ce biti za jos par godina - neka i dalje zivi na marsu ili gde je vec...!!??
Svi mogu nesto da rade , kao "kvazi cool i intelektualo - nije seljana"...ALI to je hobi muzika - za sebe, za svoj ukus....malo nih napravi nesto sto se konektuje (poveze) sa velikim brojem slusalaca, nesto sto nece da isprazni dance floor ili da tera slusaoca da menja radio stanicu (kad krene smaranje!!)
Koliko god to bilo nekome "glupo" "ispod casti" "neukusno" itd...velikom broju ljudi to radi iz nekog razloga.
a da su se ukusi i demografija publike promenili - evo i taze podatka...
Od skora su Beatles na iTunes-u, i svi su predvidjali da ce sad masa da krene da kupuje stare pesme i da ce Beatles da razvale na top listama.
Ono ispade da su za dve nedelje U CELOM SVETU prodali 450.000 albuma dok je Take That SAMO U ENGLESKOJ za 7 dana prodao vise od 500.000 !!
a dance muzika (ili ovo sto je ostalo od nje) ima SAMO JEDAN ZADATAK - da natera ljude na dance floor, da se opuste, zaigraju, zbare neku ribu / frajera itd...."to have a good time".....i cemu onda filozofirati, kad ce se sve ove pesme vec za 2 meseca totalno zabraviti !!!!????
awacs
26-11-2010, 03:48 PM
a da su se ukusi i demografija publike promenili - evo i taze podatka... Od skora su Beatles na iTunes-u, i svi su predvidjali da ce sad masa da krene da kupuje stare pesme i da ce Beatles da razvale na top listama.
Ono ispade da su za dve nedelje U CELOM SVETU prodali 450.000 albuma dok je Take That SAMO U ENGLESKOJ za 7 dana prodao vise od 500.000 !!
Hehe, pa dobro, ali Robbie Williams se vratio u Take That, a Lennon i Harrison teško mogu da se vrate u Beatlese :)
A vala i Bitlsi su smorili sa izdanjima u poslednje vreme. Mislim, ne postoji bend koji više poštujem i volim od njih, ali to stalno reinkarniranje pesama kroz sve moguće medije je već postalo otužno i kontraproduktivno. Otprilike kao EKV u srpskim okvirima.
a dance muzika (ili ovo sto je ostalo od nje) ima SAMO JEDAN ZADATAK - da natera ljude na dance floor, da se opuste, zaigraju, zbare neku ribu / frajera itd...."to have a good time".....i cemu onda filozofirati, kad ce se sve ove pesme vec za 2 meseca totalno zabraviti !!!!????
To se oduvek odnosilo na celu pop muziku, a ne samo na dancefloor radove. Valjda.
Pozdrav,
Vasa
Ali to ne utiče na činjenicu da Bitlsi imaju par stotina genijalnih pesama, a Take That nijednu.
InsaneEyes
27-11-2010, 04:43 PM
pazi, htedoh odma posle 2 bara da kazem kakvo sranje, al nije losa stvar uopste... jedino mu je kick malo vazdusast i zatupav :D
salu na stranu- luda stvar je u tome sto 97% nas ovde sa foruma mozemo da napravimo ovakvu pesmicu i da vozimo bta bukatija mazdu cegagod, al nikako da je napravimo :wink:
balthazaar
27-11-2010, 05:21 PM
Šta je vama ljudi? Čovjek umije da napravi hit i to je to...i uopšte nije tačno da je bez muzičkog ukusa...BAŠ se kod njega čuje više muzike i muzikalnosti nego u večini hitova i hitića tog i sličnog žanra...Ovo definitinvo nije muzika na koju otkidam, ali mi je sasvim ok i poštujem šta rade Rumuni...da ne pominjemo da produkcijiski zvuči top!
I još nešto..Rumuni se očigledno ne stide svoje narodne muzike ko mi...jer čujem tu između redova dosta "rumunštine"...a ovi što se stide svojeg i oće da budu bolji od boljeg...nikada ;)
Treća stvar...Rumuni su "muzička velesila" bili i ostali - planetarnih razmjera - mene je čak čudilo što ranije nisu počeli da izbacaju svjetske hitove - jer imaju definitivno na šta da ih oslone...Uz to što smo mi kao podneblje smješni prema Rumunima u muzičkom smislu...a ko je slušao rumunsku narodnu muziku - taj zna o čemu pričam
http://www.youtube.com/watch?v=RFXC4W_B57Y&playnext=1&list=PLBD08CDC5BA47B420&index=22
Ovo je maltene ravno džezu, a ko to ne čuje - ja mu nisam kriv
ja čujem dosta iz ovoga u modernom densu koji oni rade....
čujte koliko ovaj ritam sint ima dodira sa ritmičkom pratnjom u njihovoj nardonoj muzici
http://www.youtube.com/watch?v=Vh_3zdmaHbk
Taj razigrani....rumunuski svingi filing...
P.S
i ako mi neko pomene Makedoniju.....ništa....spram Rumuna su i oni tanki...
DaBear
27-11-2010, 07:20 PM
salu na stranu- luda stvar je u tome sto 97% nas ovde sa foruma mozemo da napravimo ovakvu pesmicu i da vozimo bta bukatija mazdu cegagod, al nikako da je napravimo :wink:
varas se bogami !!
InsaneEyes
27-11-2010, 08:00 PM
varas se bogami !!
bogami matori nisi shvatio sta sam hteo da kazem!
InsaneEyes
27-11-2010, 08:03 PM
to je to ! odlican primer.! vidim da pratis trendove! :)
DaBear
27-11-2010, 08:28 PM
bogami matori nisi shvatio sta sam hteo da kazem!
...objasni.
kejkz
27-11-2010, 09:28 PM
Ja bogami ovako ne?to ne bih mogao napraviti nikada... n'umem. Svaka čast autoru, svakome ko ume napraviti bilo koju pesmu, a posebno onome ko uspe u tome da se ona jo? nekom svidi. Nikada nisam im'o uvo za popularnu muziku, ne slu?am, pa valjda i ne kapiram ?ta je to čini. Ja za sada umem da pravim samo za sebe. Al ko zna, mo?da nekad odrastem...
ugljesa
27-11-2010, 09:55 PM
Ja najvise mrzim kada ljudi krenu da pljuju po necemu tipa "ovo je cista komercijala ,to svako moze da napravi "itd . . .
Pa zasto onda taj koji pljuje ne napravi bolje i pokaze kako se to radi ili barem toliko da uspe ? :shock:
Meni se stvar svidja ..
iatros
27-11-2010, 10:35 PM
čujte koliko ovaj ritam sint ima dodira sa ritmičkom pratnjom u njihovoj nardonoj muzici
P.S
i ako mi neko pomene Makedoniju.....ni?ta....spram Rumuna su i oni tanki...
Ovu stvar imam sprzenu vec duze vremena na CD-u ali nisam znao da je od Rumuna! Odlicna!
Inace, slazem s tobom i s onim sto je DaBear rekao. Sto pljuvati po necemu sto je realno s razlogom uspjesno. DaBear je davno pisao o nekim osnovnim elementima dobre dance pjesme. U sustini ne smije da smara a ova cini mi se to ne cini. Usput jos jedna neobicna stvar koja mi je kao dance pjesma odlicna 8-):
http://www.youtube.com/watch?v=Ylu0ybj7DIg
InsaneEyes
27-11-2010, 11:01 PM
...objasni.
svako moze da nafirca ovakav zvuk, i prost je ovde zvuk nema 6 kanala (lako za manipulisanje), nikakva raketna nauka.. al malo ko moze da oseti momenat i napravi i izreklamira stvar koju ce zgotiviti 10.000 ljudi.. to sam hteo da kazem, jes malo zen al nista preterano
DaBear
28-11-2010, 09:02 AM
svako moze da nafirca ovakav zvuk, i prost je ovde zvuk nema 6 kanala (lako za manipulisanje), nikakva raketna nauka.. al malo ko moze da oseti momenat i napravi i izreklamira stvar koju ce zgotiviti 10.000 ljudi.. to sam hteo da kazem, jes malo zen al nista preterano
he he ...prvo - sigurno ima vise od 6 kanala...drugo - sto puta sam vec pricao ovde da to "izreklamira" ne vazi za muziku, pogotovo dance muziku.
reklmairanje je skupo...i gde ce da reklamira? Na televiziji? ljudi koji idu u diskoteke ne gledaju televiziju !! Ovakve pesme zazive po diskotekama "same od sebe" i ako rade dobro. onda sve pocne da se odvija samo od sebe....i kad predje jednu (nevidljivu) liniju posle jedno 3-5 meseci vrcenja po klubovima ...kad se ukljuci record label - ONDA oni malo poguraju.
Ovde i za velike albume i artiste pocinju reklamu na radiju i TV TEK kad se proda jedno 60.000 ili 100.000 komada...pre toga im se ne isplati da trose pare na reklamu !!!
Hollywood
28-11-2010, 03:36 PM
brate ne lupaj gluposti. Ajde sedi pa ti nafircaj ako je tako lako. Svako moze da nafirca nesto, ali to nesto ne znaci da ce biti hit.
Drugo, niko nije mrdnuo prstom da se ovo reklamira. Ja to odlicno znam jer kada je moja pesma bila u toplistama se pojavio ovaj lik bukvalno sam od sebe.
Zato i pucaju velike izdavacke kuce, bar sto se dens muzike tice, jer niko vise ne moze da predvidi ili reklamira nesto tj. sto ti kazes gura. Ljudi ce da slusaju i vole ono sto im se svidja i to je danas tako.
I da se razumemo, ovaj Edvard maja je muzicki za mene najgori mogu shljam koji moze da se cuje, da ne istripujes da volim ili postujem lika.
awacs
28-11-2010, 07:08 PM
brate ne lupaj gluposti. Ajde sedi pa ti nafircaj ako je tako lako. Svako moze da nafirca nesto, ali to nesto ne znaci da ce biti hit.
Drugo, niko nije mrdnuo prstom da se ovo reklamira. Ja to odlicno znam jer kada je moja pesma bila u toplistama se pojavio ovaj lik bukvalno sam od sebe.
Zato i pucaju velike izdavacke kuce, bar sto se dens muzike tice, jer niko vise ne moze da predvidi ili reklamira nesto tj. sto ti kazes gura. Ljudi ce da slusaju i vole ono sto im se svidja i to je danas tako.
I da se razumemo, ovaj Edvard maja je muzicki za mene najgori mogu shljam koji moze da se cuje, da ne istripujes da volim ili postujem lika.
A jbg, izgleda da niko ne kapira InsaneEyes-ov zen :) Valjda zato što niko nema vremena da razmisli o tome šta je čovek napisao, nego se svi uhvate za par ključnih reči (fircanje, reklamiranje), pa onda komentarišu ključne reči umesto da komentarišu misao. A te ključne reči kod njega imaju sasvim drugačiji smisao.
Pozdrav,
Vasa
DaBear
28-11-2010, 08:02 PM
A jbg, izgleda da niko ne kapira InsaneEyes-ov zen :) Valjda zato ?to niko nema vremena da razmisli o tome ?ta je čovek napisao, nego se svi uhvate za par ključnih reči (fircanje, reklamiranje), pa onda komentari?u ključne reči umesto da komentari?u misao. A te ključne reči kod njega imaju sasvim drugačiji smisao.
Pozdrav,
Vasa
:confused: ajd sad ti ...pojasni !
awacs
28-11-2010, 09:36 PM
:confused: ajd sad ti ...pojasni !
?ta da pojasnim? Ljudima sa ovog foruma koji imaju imalo sluha (i zanima ih dancefloor muzika) ovakve melodije prolaze kroz glavu bar jednom dnevno, samo ?to ne znaju ?ta da urade sa njima. Takoreći - nisu u stanju da prepoznaju hit koji su lično smislili... ili ih je blam da ga prepoznaju.
?to se tiče reklamiranja - niko nije pominjao reklamiranje od strane "trećih lica" (izdavača, pabli?era, promotera), nego reklamiranje od strane samog autora (?to ja kapiram kao obila?enje "dance venua", uvaljivanje stvari DJ-ima, buzz, te stvari). I za to treba neka petlja, treba da veruje? u to ?to si snimio, i da te nije blam od činjenice da ti je pesma seljana... ?ta tu nije jasno :confused: A znam da ti je jasno.
Pozdrav,
Vasa
P.S. InsaneEyes je jedan od jačih zen radnika na Forumu, pa ne dam da ga neko dira pre nego ?to ga prouči :D
DADDY Z
29-11-2010, 10:44 AM
ček ček...kako sad ovo?...DaBear već mesecima smara kako u dance mjuzi nema više kinte i ostalo a ovaj batica pazario avto već od prvog hita?
boggy
29-11-2010, 10:57 AM
ček ček...kako sad ovo?...DaBear već mesecima smara kako u dance mjuzi nema vi?e kinte i ostalo a ovaj batica pazario avto već od prvog hita?
Mozda je hteo da kaze da (i pored velike krize) i dalje postoje mnogo laksi nacini da se kupi auto (ako je u autu najveci problem)
pozdrav
bogi
DaBear
29-11-2010, 11:18 AM
ček ček...kako sad ovo?...DaBear već mesecima smara kako u dance mjuzi nema više kinte i ostalo a ovaj batica pazario avto već od prvog hita?
u dance muzici nema para vise KAO STO JE PRE BILO ! sve se MNOGO smanjilo...sad da bi kupio kola treba ti svetski hit (sansa jednaka kao da dobijes Lotto ili kola na nagradnoj igri - znaci vrlo mala)..
(njegova prva pesma je veliki svetski hit)
a pre 4-5 godina, ovakva kola sam mogao da kupujem na svakih 3-4 meseca od remiksa i 12" white labela !! (bez komponovanja i DJ-isanja, itd..)
Cak nisam ni bio neka velika faca - a bilo je kinte!!
U tome je razlika..
PS Sa tako velikim hitom, on moze sad da uzima ladno ?3-4 soma funti po DJ tezgi, (najmanje jedna nedeljno) i za mesec dva da pazari kola....a sad dolazi i nova godina - bice tu i vecih honorara!!
DADDY Z
29-11-2010, 12:32 PM
znači ima para...ajmo svi sad po 1 hit pa da se vozamo...
DaBear
29-11-2010, 01:31 PM
znači ima para...ajmo svi sad po 1 hit pa da se vozamo...
Ili pocnite da igrate Loto - sanse su iste !!
mozda da se otvori novi topik sa nekom od aktuelnih top lista i da se uradi neka ozbiljna analiza tih pesama (da se definisu ti neki zajednicki elementi koji teraju ljude da glasaju za te stvari),a onda da se smisli neko zvucno ime za ovaj projekat (ovo bi moglo da pomogne http://www.babynames.org.uk/french-baby-names.htm ) i da se sve to prakticno isproba ..
kejkz
29-11-2010, 03:37 PM
mozda da se otvori novi topik sa nekom od aktuelnih top lista i da se uradi neka ozbiljna analiza tih pesama (da se definisu ti neki zajednicki elementi koji teraju ljude da glasaju za te stvari),a onda da se smisli neko zvucno ime za ovaj projekat (ovo bi moglo da pomogne http://www.babynames.org.uk/french-baby-names.htm ) i da se sve to prakticno isproba ..
Haha, tako je, da naučimo praviti hita, pa da se proslavimo interplanetarno! Evo nek svako uradi jedan element te pesme, i gdej bi bio kraj! :D
da naučimo praviti hita
Rambo Amadeus daje uputstva "Kako se pravi hit:"
Da bi osvojio zenu moras da je lazes
da si jako iskusan... prvi stih dakle glasi:
"Ljubio sam zena ne zna im se broj"
Primenjeno u praksi, Vlado Georgiev:
"Odlazim i nemoj reći stoj,
?ena ima ne zna im se broj"
:)))))) jos plus ima nas dosta i svi spamovanje ,votovanje pa da vidimo na kom ce mestu da zavrsi ovaj baja :)))
kejkz
29-11-2010, 05:29 PM
Dobro, ajde, stihove smo razradili. CaaCa će biti pevač, on ima apstraktan avatar, ja ne mogu, imam preveliku bradu. Eto, ima i ime, lEpI cAAcA.
Dobro, ajde, stihove smo razradili. CaaCa će biti pevač, on ima apstraktan avatar, ja ne mogu, imam preveliku bradu. Eto, ima i ime, lEpI cAAcA.
Caac Leroux ,mozda Van izmedju al to je otrcano vec ..a text na engleskom obavezno i da ide nesto kao 'nemoj da se zaljubis u mene ,patices' itd i tripujem da bi klinke prsle ..naravno ne smeju da me vide inace propade projekat
Hollywood
29-11-2010, 05:56 PM
PS Sa tako velikim hitom, on moze sad da uzima ladno ?3-4 soma funti po DJ tezgi, (najmanje jedna nedeljno) i za mesec dva da pazari kola....a sad dolazi i nova godina - bice tu i vecih honorara!!
Detcko uzima izmedju 20-25k eura po tezgi. neverovatno, ali istinito.
DaBear
29-11-2010, 09:20 PM
:shock::shock:
Utoliko jos gore !
Mislim - sigurno ne po svakoj tezgi ! I ne u svim zemljama....
ja juce pricao sa Joelom iz Deepest Blue, kaze u Rusiji PA po diskotekama (pojavljivanje po diskotekama i pevanje 1-2 pesme, ugl. na play-back) od ?5-?10 soma !!!!???
Nije svake nedelje ali jednom - dvaput mesecno, posebno oko novaka..
LA-2A
29-11-2010, 09:43 PM
jel to kao DJ ili sa bendom?..posto vidim da ima i bend
Hollywood
30-11-2010, 01:20 AM
jel to kao DJ ili sa bendom?..posto vidim da ima i bend
Ma to je shatro sa bendom, donesu apc40 i 2laptopa i on ''pusta'' muziku. U svakom slucaju to zadovoljstvo kosta te pare. Pusta 3pesme koje ima u verzijama od po 10min i onda jos par hitica izmedju i to je to.
Ko placa? Kada bih ti nabrojao par festivala po svetu koji su nekada bili mnogo kul, a sada bukiraju takve muzicare i takvu muziku. Ali jbg, ljudi to slusaju i radio to pusta pa im se moze.
@Bear - Rusi daju tu kintu, idu svi iz engleske redom, posebno pevacice, samo da je ''live''! Ja sam sada uzeo da smisljam kako ja da napravim lajv. Valja se. haahah
InsaneEyes
30-11-2010, 09:07 AM
u dance muzici nema para vise KAO STO JE PRE BILO ! sve se MNOGO smanjilo...sad da bi kupio kola treba ti svetski hit (sansa jednaka kao da dobijes Lotto ili kola na nagradnoj igri - znaci vrlo mala)..
(njegova prva pesma je veliki svetski hit)
a pre 4-5 godina, ovakva kola sam mogao da kupujem na svakih 3-4 meseca od remiksa i 12" white labela !! (bez komponovanja i DJ-isanja, itd..)
Cak nisam ni bio neka velika faca - a bilo je kinte!!
U tome je razlika..
love can't buy u money :)
kejkz
30-11-2010, 12:39 PM
Novac... ima li ne?to ?to on ne mo?e?
DaBear
01-12-2010, 10:11 AM
@Bear - Rusi daju tu kintu, idu svi iz engleske redom, posebno pevacice, samo da je ''live''! Ja sam sada uzeo da smisljam kako ja da napravim lajv. Valja se. haahah
eto ! I ti se prodade...za pare !!!
Sad ce da te se odreknu svi sa Rumskog !!!
:D
eto ! I ti se prodade...za pare !!!
Sad ce da te se odreknu svi sa Rumskog !!!
:D
Pa nije ovo forum B92.
Arthur
01-12-2010, 11:41 AM
Ma to je shatro sa bendom, donesu apc40 i 2laptopa i on ''pusta'' muziku. U svakom slucaju to zadovoljstvo kosta te pare. Pusta 3pesme koje ima u verzijama od po 10min i onda jos par hitica izmedju i to je to.
Ko placa? Kada bih ti nabrojao par festivala po svetu koji su nekada bili mnogo kul, a sada bukiraju takve muzicare i takvu muziku. Ali jbg, ljudi to slusaju i radio to pusta pa im se moze.
eto, ako ti treba "lajv" tonac, ja mogu, već sam se proslavio u sličnoj kombinaciji sa Sevdahom :da:
Hollywood
01-12-2010, 04:44 PM
Trebaju mi igracice, mogu i muske! hahaha
Prodao sam se i radujem se tome :rotfl:
Ja sam mislio da si(ste) uspeo(li) ,ne da si se prodao.Ne znam mnogo o gramofondzijama ali sam u glavi predpostavio da ste radili slican fazon i eto kao prosle dve stvari.Nisam ljubitelj te muzike ali nema razloga da mrzim zbog toga.
Trebaju mi igracice, mogu i muske! hahaha
Prodao sam se i radujem se tome :rotfl:
ne zaboravi da te ljudi u toj dimenziji u koju si upao cene i vrednuju po poslednjoj stvari i mnogo su gori od vecine 'zavidni'h forumasa kad je kritika u pitanju tako da nema opustanja
Hollywood
01-12-2010, 07:58 PM
Ja sam mislio da si(ste) uspeo(li) ,ne da si se prodao.Ne znam mnogo o gramofondzijama ali sam u glavi predpostavio da ste radili slican fazon i eto kao prosle dve stvari.Nisam ljubitelj te muzike ali nema razloga da mrzim zbog toga.
gramophonedzie su mnozina, ali ja sam sam. Veruj mi da odlicno zanm kako se stvari vrednuju, tako da vredno radim i trazim sta cu matoro opet da pokradem ;)
boggy
01-12-2010, 08:03 PM
......... i mnogo su gori od vecine 'zavidni'h forumasa kad je kritika u pitanju tako da nema opustanja
Po mom skromnom subjektivnom misljenju zavidni forumasi su najgori na svetu ali srecom nisu mnogo ubojiti.... ako su uopste
pozdrav
bogi
Po mom skromnom subjektivnom misljenju zavidni forumasi su najgori na svetu ali srecom nisu mnogo ubojiti.... ako su uopste
pozdrav
bogi
slazem se sa tobom ,uopste jedna od ruznijih ljudskih osobina ..mada se i dosta puta izvrne sve ..u svakom slucaju sporazumeli smo
Nije to kradja ,to je tako danas ..evo slusam dubstep ..tu se ni ne gleda sta je staro ili novo ,ne gleda se zanr ..sve se remiksuje
disco violence
02-12-2010, 09:24 AM
Kako on moze,a ja ne mogu????
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.