View Full Version : Single sa Detoxa - Dr.Dre feat. Akon i Snoop - Kush
DzoniPFC
19-11-2010, 03:00 AM
http://www.drdre.com/kush/
http://www.2dopeboyz.com/2010/11/15/dr-dre-kush-f-snoop-dogg-akon/
Ovo je kraj precenjog Dre-a. cim izadje detox ode u zaborav. goodbye.
ova pesma je solidna, ali album nece nadoknaditi sva odlaganja i cekanja, jer nista ne moze biti perfektno, pa cak i da radi na albumu 100 god.
Dre je najobicniji lenjivac, jedino sto vredi od njega su stvari sa NWA albuma, original chronic iz 1992, i pesma california love :D posle death row rekordsa kad je zapoceo aftermath je propao.
DzoniPFC
19-11-2010, 09:49 AM
Zavrsena Masterovana Verzija:
http://hulkshare.com/cwli80jr84dc
Rhino
19-11-2010, 09:51 AM
evo i druge koja je procurela
http://www.hiphopdx.com/index/singles/id.12783/title.dr-dre-f-eminem--i-need-a-doctor
DzoniPFC
19-11-2010, 09:56 AM
Ta nije sa Detoxa, to je scrap sa Eminemovog albuma Recovery.
jedna od najgorih pesama IKAD.
Rhino
19-11-2010, 10:05 AM
smece totalno
ugljesa
25-11-2010, 08:21 AM
Ma ovo je obrada neke pesme !
koji je penix sa ovim snerovima bez muda? i eminemov album je pun tih lol snerica
jako chudna produkcija
aj da kazhesh da zbog glasnoce to rade ali nije chak ni toliko glasno. ne kontam :(
DADDY Z
29-11-2010, 10:49 AM
današnji HIPHOP je uglavnom trash....oldschool rulez!
Ngino
29-11-2010, 03:01 PM
Klasika, Dre zivi na lovorikama!
Eminemova produkcija mi se nikad i nije pretjerano svidjala,pogotovo one mtv pjesmice kad kao i pjevusi, 2 sweet!
Ima toga na srecu jos dosta dobrog!
Toplo preporucujem ekipu, Beatnick and K`Saalam! Ljudi su dali hopu perspektivu ali bukvalno. Genijalni su.I tvrdo, melodicno, muzikalno i hiticno bas koliko treba. Nisu uradili stvar da ne valja. Commonovi rmx, par mixtapea,njihov solo, ima toga...
Cak imaju lil waynea na traci pa su i takve stvari zdarijapi!
Meni su otkrice godine!!! Kontam tek ce upasti na velika vrata!
Kuvaju sa Pharoahe Monch itd. Naravno i za Fiftija izmedju ostalih.
http://ksalaamandbeatnick.bandcamp.com/album/beatnick-k-salaam-present-where-the-streets-have-no-name-2
DzoniPFC
10-12-2010, 04:59 PM
http://www.youtube.com/watch?v=BuJDaOVz2qY&feature=player_embedded
zarcok
12-12-2010, 11:25 PM
roll up wait da minut let me put some kush up in it...
kida pesma,kida spot (jer bolje nisam ocekivao) i da ja sam ona jakna od snoop doga...
DzoniPFC
12-12-2010, 11:37 PM
Belcima, narocito balkancima/evropljanima se svaka rep pesma svidja. narocito kad je Dre i Snoop na traci. :rolleyes:
Ne znam da li se ja tripujem, ne bih da komentarisem pesmu, klasik je, ali sto se samog sound-a tice, imam utisak da nije tako "big" kao sto su stare Dreove "ploche" bile, a narocito ne kao prethodni album s pocetka 2000. ili kad vec beshe ...
Ngino
13-12-2010, 02:34 AM
Mtv white trash hit al ih boli patka, moze im se! :da:
A valjda bi bilo korektno osmekati i album prije svega!
alavuk
13-12-2010, 09:35 AM
Ne znam da li se ja tripujem, ne bih da komentarisem pesmu, klasik je, ali sto se samog sound-a tice, imam utisak da nije tako "big" kao sto su stare Dreove "ploche" bile, a narocito ne kao prethodni album s pocetka 2000. ili kad vec beshe ...
a mozda je to i nezvanicni kraj loudness war-u , ako se secas the chronic je tad zapoceo (ne svesno) loudness war u hiphop-u vec davne 92-e godine
zarcok
13-12-2010, 07:46 PM
Belcima, narocito balkancima/evropljanima se svaka rep pesma svidja. narocito kad je Dre i Snoop na traci. :rolleyes:
nikako...al ova pesma je keva, jedna od boljih u poslednje vreme :)
a mozda je to i nezvanicni kraj loudness war-u , ako se secas the chronic je tad zapoceo (ne svesno) loudness war u hiphop-u vec davne 92-e godine
Nigga what?:D
Ova pesma je jos "napumpanija" od Chronic-a.
Znaci nasao sam na gearslutz-u link ka master verziji pesme, ako se dobro secam nekih -8.5 RMS je cele pesme, sto znaci da je najglasnijim delovima jos glasnija
alavuk
14-12-2010, 08:40 AM
ujeeee ... znam da chronic (originalni cd) uopste nisam mogao da slusam koliko je bio glasan na nekoj normalnoj glasnoci (zamisli!)
DzoniPFC
14-12-2010, 08:58 AM
nikako...al ova pesma je keva, jedna od boljih u poslednje vreme :)
Bolja od aktuelnih "hitova" jeste ali ne toliko dobra da opravda 5+ godina rada na albumu.
ujeeee ... znam da chronic (originalni cd) uopste nisam mogao da slusam koliko je bio glasan na nekoj normalnoj glasnoci (zamisli!)
Da li si slusao original press izdanje ili digital remastered izdanje?
Sve jedno album (original chronic 92) je snimljen skroz analogno tako da malo glasnoce ne skodi.
Vecina izdanja iz 90tih nije ni blizu kao sada po pitanju glasnoce.
Nigga what?
Ova pesma je jos "napumpanija" od Chronic-a.
Znaci nasao sam na gearslutz-u link ka master verziji pesme, ako se dobro secam nekih -8.5 RMS je cele pesme, sto znaci da je najglasnijim delovima jos glasnija
Pusti spot:
http://www.youtube.com/watch?v=BuJDaOVz2qY
Audio uopste ne ulazi u CRVENO.
zvanicna masterovana verzija ulazi, ali ne toliko kao 99% izdanja iz 20XX godine.
HeatMan
14-12-2010, 01:37 PM
remastered verzija zakucava previshe. bash je neprijatno jer nije miksan album za takav master.. secam se da sam obrisao odmah sa diska i trazio original na pirate bayu
verovatno mislish na 2001, tu je pobedio u loudness ratu, realno. dobosh koji kuca toliko da ne mozesh da se ne shtrecnesh svaki put ako slushash na slushkama
alavuk
14-12-2010, 03:16 PM
originalni press iz 92-e :D + posedujem ga :D direktno iz filija
Pusti spot:
http://www.youtube.com/watch?v=BuJDaOVz2qY
Audio uopste ne ulazi u CRVENO.
zvanicna masterovana verzija ulazi, ali ne toliko kao 99% izdanja iz 20XX godine.
Kako god, meni ovaj miks nema uopste dimenziju i nekako mi je sve zalepljeno napred, kick jeste neki huge sample, al nekako mi pipka plasticno, ne znam, ne dopada mi se kao ranije stvari
DzoniPFC
15-12-2010, 01:03 PM
To je zato sto su starije pesme snimljane skroz analogno, na traci i ljudi su navikli na taj zvuk
a ova nova, je Pro Tools + SSL 9000J, hybrid mix, koji je prilagodjen novom standardu zapravo da sve zvuci transparentno i sterilno.
transparentno i sterilno.
To je ono sto se meni ne svidja u danasnjoj rep produkciji.
Celokupna moderna rep produkcija mahom zvuci sterilno, dok slusajuci neke druge zanrove, ne bih rekao da sve zvuci tako
DzoniPFC
15-12-2010, 03:07 PM
+100.
Totalno se slazem sa tobom.
preglasni master, mp3 i Youtube (digitalni klipnig aaaaaa :banghead:) dodatno utice na takav usran zvuk koji meni nimalo ne prija.
saleizkraja
15-12-2010, 10:47 PM
Pesma je ok sasvim, tuzno je to sto je dj khalil dreu uradio bit za singl za dugo ocekujuci album :\ . .ne kazem da je khalil los naprotiv kida stvarno, ali zar dr dre nie onaj zaebani sto je radio nwa, snoopa, eminema, fiftia, nesto za 2paca, antoni hamiltona, the gamea itd itd. . ? zasto posle the game kaze shit aint nobody callin aftermath. .jeste da je dreu sin overio i kapiram da je lose, ali ako ne mozes da uradis taj detox kako treba nemoj ni da radis dovoljno je dobio za beats by dre sluske da zivi sasvim lepo do kraja zivota. .
DzoniPFC
15-12-2010, 11:00 PM
Dre nista nije radio za 2paca
on je samo uzeo credit za vecinu pesama koje je radio 90tih godina. :banghead::mad:
saleizkraja
16-12-2010, 12:22 AM
California Love je radio dr dre i jos par pesama. .
zarcok
16-12-2010, 09:46 AM
ja sam cuo da je bit radio timbo...
DzoniPFC
16-12-2010, 01:18 PM
California Love je radio dr dre i jos par pesama. .
instrumentali od Cali love i Cant c me su napravljeni za Dogg pound 95 god, koje je on posle uzeo. :wink:
saleizkraja
16-12-2010, 11:36 PM
@Dzony Moguce :)
i ja sam u pocetku mislio da je timbo na bitu, ali off pise da je dj khalil..
DzoniPFC
17-12-2010, 12:23 AM
Nije "moguce" vec je cinjenica.
http://www.youtube.com/watch?v=-E-NEoE86o0
Komplex
22-12-2010, 12:16 AM
Sta znam...po meni Akon je totalni promasaj na ovoj traci. Pustite zatim Still Dre stvar, cujte kako to udara pa onda pustite ovo..ne moze covek nikako da uporedi a akon je ovde zaista najvece smece al opet ljudima se svidja..
Kapiram da bi dre trebalo da odradi ovo i povuce se a inace i sluske beats by dre su smece sto se kvaliteta tice!! Totalno razocarenje kad sam ih cuo :)
DzoniPFC
22-12-2010, 03:13 AM
Legendarni Nate Dogg je doziveo dva sloga u 2007 i 2008 godini... zato ga nema na ovoj pesmi, ovo je prvi put da nece biti na Dre-ovom albumu. :cry:
Pa mu Akon dodje kao "zamena" :banghead:
Komplex
22-12-2010, 03:31 AM
Da, znam za to al umesto sto je zvao akona mogao je da se potrudi da, recimo, nadje nekog novog lika a amerika je puna nigguha koji znaju do jaja da pevaju al neeEe lenji dre radi album 5godina i onda mu akon baci ovakvo smece na traku. Odvratno! :) a nate dogg je car, steta sto ga nema ovde...mislim da bi pesma tj ne mislim, siguran sam da bi sranje bilo mnogo vrelije sa nejtom!
DzoniPFC
22-12-2010, 09:15 AM
Mogao je i R. Kellya da stavi ali nije bitno...dre je precenjen, obican internet hype.
Komplex
22-12-2010, 12:27 PM
Nemam pojma...ja cekam dan kad cu baciti nesto preko jednog alchemistovog, pete rockovog, ili 9th wonderovog ili premierovog bita... :D
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.