View Full Version : MBox 2 Mini problem
Poz svima
Koristim MBox 2 Mini i nemam zvuka osim kada koristim Pro Tools, Winamp ili Windows Media Player (drugi playeri, browser, igre itd.)
Pokusao sam instalirati standalone ASIO drivere (iako pise da ne treba jer imam PT), u Control Panelu sam sve podesio na MBox, probao sam i sa Digi MME Helperom i nista.
Je li moguce ovo podesiti i kako?
Hvala :D
Bockie
09-11-2010, 12:04 AM
Prvo skloni sve druge karte (integrisane ili ne) sa sistema.
I windows (default sound device) sto kazes da si uradio i winamp (output driver/device) i svi ostali moraju "znati" kuda da pustaju muziku, preko cega i kad sve to podesis , trebalo bi da svira...!
Sa druge strane to i nije karta za filmove i igrice , vec joj je osnovna namena vezana za PT...
Imalac sam iste...
Poz'
Prvo skloni sve druge karte (integrisane ili ne) sa sistema.
I windows (default sound device) sto kazes da si uradio i winamp (output driver/device) i svi ostali moraju "znati" kuda da pustaju muziku, preko cega i kad sve to podesis , trebalo bi da svira...!
Sa druge strane to i nije karta za filmove i igrice , vec joj je osnovna namena vezana za PT...
Imalac sam iste...
Poz'
Razlog zbog kojeg zelim ovo napraviti je cisto zbog prakticnosti, pored mboxa imam phase28 i kad snimam mrsko mi je svaki put kablove prebacivati a volio bih phase da prodam, znam da nije kartica za filmove i te stvari :)
pokusacu skloniti phase28, nadam se da ce proraditi
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.