View Full Version : Techno radjen u Ableton-u
Slankamenac
28-10-2010, 07:55 PM
Pozz svima! :)
Konachno sam zvanichno zavrshio jednu pesmu i relativno sam zadovoljan kako zvuchi na mojim hi-fi zvuchnicima...
Voleo bih, ako imate vremena, da bacite pogled i oslushnete kako je uradjen mix... svaki komentar mi je zlata vredan!
http://soundcloud.com/slankamenac/frogz-nightlife-upgrade
Hvala puno,
Pozdrav
Slankamenac
Mika Technika
28-10-2010, 10:54 PM
slusam na sluskama(beyerdynamic) obzirom da je na hifi zvucnicima radjeno, nije lose, al kad pazaris bolje kutije, uradi opet mix pa cemo da vidimo koliko ces popraviti :wink:
LA-2A
29-10-2010, 04:25 AM
da batalimo price o produkciji i to..mislim da ti je aranzman ocajan sve nekako iseckano stani kreni pa opet stani....zna se dobro kako se danas rade brejkovi jedan ili dva sto duza brejka po minut il dva,a ne po desetak sekundi il dva takta i ajmo opet u kolo
Slankamenac
29-10-2010, 11:09 AM
@ Mika Tehnika
Vazhi se! Iskreno se nadam da ce to biti u narednih par meseci :)
@ Zato shto sam ****
Meni se ovako dopalo pa sam tako i uradio, ja ne imitiram druge aranzhmane vec radim po svom osecaju a da li ce se to tebi ili nekom drugom dopasti ili ne to je vec druga stvar. Ja sam ovde postavio link da bih trazhio savet o produkciji a ne o dopadanju.
Poshto nishta nisi napisao o mix-u vec si samo "batalio produkciju" predpostavljam da ti ili nishta ne smeta ili nemash pojma o istom, tako da sledeci put kada budesh hteo da budesh iskren gledaj da ne ispadnesh glup jer ovo shto si ti napisao nije odgovor na moju postavljenu molbu vec chista provokacija.
LA-2A
29-10-2010, 01:29 PM
izvini care ako sam te uvredio ali nema smisla da pricamo o produkciji dok ne naucis sta je tonika
pozz
Slankamenac
29-10-2010, 06:22 PM
ma nema shta, pravi si
"pozz"
InsaneEyes
30-10-2010, 03:46 AM
pazi po mojoj nekoj intuiciji ovo bi zvucalo pakleno dobro na nekom razglasu od 10K wati.. u 5 ujutru kad smo svi pijani, i prica o nekom aranzmanu melodiji i harmoniji ovde je apsolutno nebitna, dobro mi zvuci u mozgu kad pojacam 77 puta, prostim recima - dobro je - keep it up!
Slankamenac
30-10-2010, 11:11 AM
Zanimljivo, hvala na komentaru!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.