View Full Version : malo domaceg hausa
Manjane
26-10-2010, 02:35 PM
http://soundcloud.com/manjane
Bacite uho, pa javite ako valja ista :)
LA-2A
26-10-2010, 02:52 PM
superman lover mi nekako najbolje lezi svaka cast
DaBear
26-10-2010, 04:03 PM
http://soundcloud.com/manjane
Bacite uho, pa javite ako valja ista :)
ok je..zvuci autenticno...kao house od pre 7-8 godina i vise...meni je sve to malo dosadno vise (jer sam se naradio house remiksa i pesama)...ovaj zvuk se povukao iz velikih diskoteka odavno...ima ga po "specijalizovanim" klubicima, ali koja je vajda od toga...drugo, u danasnje vreme...jako je jednostavno sklopiti ovakvu muziku.
Ja se uvek zapitam (pre nego pocnem nesto da radim) dokle ce pesma da stigne..? Koliki joj je domet (koliko ce puno ljudi da je cuje - malo , ako je specijalizovani stil) i koliko ce da traje...(7 dana - jedan DJ Mix ili 6 meseci...?)
ali ok, na pravom si putu....cepaj dalje!
Manjane
26-10-2010, 06:23 PM
Hvala sto se izdvojili svoje vreme da poslusate i prokomentarisete :)
Meni je ovo zvuk koji volim, i poceo sam da ga radim iskljucivo zbog toga sto to volim, a ne zato sto sam imao nameru da napravim hit. Jer kad bih imao u glavi non stop tu misao dokle ce nesto da dogura, verovatno ni ovo ne bi uradio.
Meni je ovo hobi, za sada jos ne razmisljam dokle ce da dogura. Evo, pre mesec dana mi je i ovih pisljvih 1000 slusanja na soundcloudu bilo misaona imenica pa se desilo. Valja od neceg poci, zar ne ? :grin:
AudioStorm
29-10-2010, 06:37 PM
Odavno nisam cuo ovaj,moze se slobodno reci mali retro osvrt (obzirom na brzinu hiper-produkcije u club housu) na neki clubbing ovog tipa,vocal-funky-groovy8-) (nesto slicno Ministry of Sound kompilacijama Clubber's Guide to... i Azuli presents Ibizza koje je obicno radio David Piccioni)
I meni se svidja,bas sam sa zadovoljstvom preslusao sve radove,ovo je skroz dobro,mislim da su aranzmani ok i da dzinglovi rade pos'o:wink:
Hausica,Hausica...:rotfl:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();}else{setT imeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">
DADDY Z
29-10-2010, 09:07 PM
fino fino....ajmo dalje...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.