View Full Version : Tv karta na DAWu?
Treba mi privremeno resenje za video komunikaciju izmedju rezije i rec.rooma.... imamtv kartu (pci) vishka.... smem li da gurnem nju u DAw i zakacim kameru .... koliko je to zahtevno za komp i podlozno konfliktima kojekakvim?
boggy
18-10-2010, 10:49 PM
Treba mi privremeno resenje za video komunikaciju izmedju rezije i rec.rooma.... imamtv kartu (pci) vishka.... smem li da gurnem nju u DAw i zakacim kameru .... koliko je to zahtevno za komp i podlozno konfliktima kojekakvim?
Ako ne ukljuis aplikaciju koja prikazuje sliku (ne koristis kartu), onda nema opterecivanja... koliko mi iskustvo govori, dok gledas sliku (TV program, ili sta god drugo) opterecenje postoji i nije beznacajno.
probaj pa proceni sam... nista valjda nece da se zapali :shock:
pozdrav
bogi
Najgore, sto mi treba to paralelno sa Cubaseom.... mada najcesce u vreme kada CPU nije preopterecen (usnimavanje)
boggy
18-10-2010, 11:13 PM
Najgore, sto mi treba to paralelno sa Cubaseom.... mada najcesce u vreme kada CPU nije preopterecen (usnimavanje)
vidjao sam neke male lcd televizore, ne znam da li si ih probao, ako ti je kompjuterski monitor preskup, mozda je ipak najsigurnije da ti komunikacija bude stalna i neprekidna i nepovezana sa DAW
pozdrav
bogi
ma.... cu da nabodem neki polovan TV... u pravu si.... odvojim to i nema zime:wink:
boggy
18-10-2010, 11:36 PM
ma.... cu da nabodem neki polovan TV... u pravu si.... odvojim to i nema zime:wink:
kod Filipa (NS) sam video mali lcd tv, u standardnom 4:3 formatu... pa pitaj njega.
pozdrav
bogi
p.s. velicina mu je bila kao knjiga... otprilike
p.p.s E DA!!! Moze biti problema sa uzemljenjem ako jos nesto nakacis na taj TV... recimo kablovsku antenu ...
diviner
20-10-2010, 08:30 PM
A mozes da usnimis sistem (ghost) ubodes kartu i kameru, i probas :) .
A mozes da usnimis sistem (ghost) ubodes kartu i kameru, i probas :) .
a najbolje da ti zavrsis konacno win7/64 Daw, i da ubodem kameru ko covek u stari:wink:
boggy
21-10-2010, 04:57 AM
a najbolje da ti zavrsis konacno win7/64 Daw, i da ubodem kameru ko covek u stari:wink:
:banghead: :rolleyes: :rotfl:
pozdrav
bogi
diviner
21-10-2010, 10:19 AM
Evo sjedim oko SSD diskova, novih HDDova, i5 i i7 platformi, novih kulera i radim, radim. Win7 vec ima orchestru, bfd i jos nekoliko vecih instrumenata, ali mi zao sto recimo grand2 i slicni h2o emu instrumenti ne rade :( . A tu je i snow leopard.
Znaci uskoro ;) .
Jesi siguran? Bila je neka edicija, za hypersonic znam sigurno da radi, a mislim da su i svi ostali odradjeni da mogu da rade:wink:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.