PDA

View Full Version : OSX na AMD SEMPRON 2800+ ???

alen
18-10-2010, 07:55 PM
Nemam iskustava sa instalacijama OSX-a na PC racunarima.Spremam se vec neko vreme podici OSX na RUDAW one u studiju sto cu verovatno poveriti nekome iskusnijem.Medjutim,informisuci se po netu video sam na dosta mesta da je po pricama moguce OSX instalirati i na starije racunare,konkretno AMD SEMPRON 2800+ koji koristim kuci pa bih na ovom racunaru ako je moguce probao podici OSX sam.Jel' pokusavao neko mozda ovu avanturu i da li je to uopste izvodljivo? Procesor je gore spomenuti na ploci GIGABYTE GA-K8NS 2.0 (K8 TRITON series),

diviner
20-10-2010, 08:03 AM
OSX na ruDAWu nije problem, to cemo zajedno srediti.

A na sempronu, to vec ne znam. Tesko ce to raditi kako treba, posto taj sempron ne podrzava gomilu funkcija koje bi trebalo da podrzava kako bi noviji OSX sistemi (Leopard i Snow Leopard) radili kako treba. A mozda se i varam.

alen
20-10-2010, 04:05 PM
Nasao sam na dosta mesta po netu,u informacijama o podrzanim hardverima i taj moj sepron ali sam isto skeptik da to moze raditi ikako funkcionalno.
Moracemo se onda cuti/videti ovih dana za rudaw,to bi mi trebalo u skorije vreme.Zovem te sutra,prekosutra..