PDA

View Full Version : Akai, giga, itd..

HeatMan
01-10-2010, 02:14 AM
znam da je bilo priche o tome, ali to je bilo davno.. pa me sad interesuje, koji vsti SADA preporuchujete za te semplove?

meni je da vno halion odradjivao posao, sada (od kada imam original sx5) mi on jne radi.. i ne znam shta da jurim.. kontakt nece da otvori akai format.. imam 3ku, ovi novi mi ne rade, takodje.. :/

ajd pa uzdravlje! :)

Rhino
01-10-2010, 02:55 AM
Kako nece? Trebalo bi da radi kontakt sa akaiem.

quake2
01-10-2010, 03:17 AM
znam da je bilo priche o tome, ali to je bilo davno.. pa me sad interesuje, koji vsti SADA preporuchujete za te semplove?

meni je da vno halion odradjivao posao, sada (od kada imam original sx5) mi on jne radi.. i ne znam shta da jurim.. kontakt nece da otvori akai format.. imam 3ku, ovi novi mi ne rade, takodje.. :/

ajd pa uzdravlje! :)

Pa vrni se na crackovan Cubase:)....sala.Kontakt 4.1.1. i nafiluj ga svim ovim novim lepim stvarcicama i zaboravi stare samplove ako si zavrsio te projekte a mozes i da ih konvertujes,moze to 100% jer giga sigurno nisi gurao sa giga studijem da bi sada osetio neku razliku.Pozzzzz

HeatMan
01-10-2010, 03:39 PM
Kako nece? Trebalo bi da radi kontakt sa akaiem.

ne vidi fajlove uopshte. chak ni da ih konvertuje.. a neke nki je morao da konvertuje, jako sam se zbunio juche :/

Pa vrni se na crackovan Cubase:)....sala.Kontakt 4.1.1. i nafiluj ga svim ovim novim lepim stvarcicama i zaboravi stare samplove ako si zavrsio te projekte a mozes i da ih konvertujes,moze to 100% jer giga sigurno nisi gurao sa giga studijem da bi sada osetio neku razliku.Pozzzzz

skidao sam neki kontakt.. 4ka je bila, i nije hteo da se pokrene uopshte.. ne znam shto stvarno.. ali nemam ja zivaca za to.. da se sad smaram koja verzija radi a koja ne, i da zatrpavam mashinu glupostima.. :/

radim u wavelab 3ci josh uvek, necesh mi verovati.. :)

quake2
01-10-2010, 04:43 PM
CDextract?

HeatMan
01-10-2010, 04:44 PM
pa ja gledam da ne konvertujem.. :)

quake2
01-10-2010, 04:47 PM
JBG:)...nemam C5 i PC pa mi je dzaba da mozgam,treba probati nesto....Pozzzz

psionic
01-10-2010, 07:32 PM
E isto sam pitanje i ja hteo da postavim pre nekog vremena, a onda sam uzeo HALion 3.5 - otvara AKAI diskove bez problema. Kontakt radi isto to, samo smara mnogo dok konvertuje, iz nekog razloga sporo to radi. Halion 3.5 "vazdusasto" izdanje, bi trebalo da radi paralelno sa original donglom. Znaci ne "vodeno" nego "vazdusasto" :D

HeatMan
02-10-2010, 03:00 AM
ok.. :) hvala! cu da probam

balthazaar
02-10-2010, 11:45 AM
Probaj Image Line DirectWave

http://www.image-line.com/documents/directwave.html

Otvara sve i vrlo je brz...